Kläder och inspiration

Hej godingar!

I veckan hann jag äntligen förbi konstnären Charlotte Olsson, som har målat 2 av tavlorna vi har hemma hos oss. Jag blir alltid lika glad & inspirerad av henne, hon är så himla go & hennes konstverk gör en så glad! Ja, ni ser ju själva. :)

Charlotte hittar alltid på nya, spännande idéer. Kolla på tårtan ovanför samt denna väskan som hon förvandlat till ett konstverk. Wow!

Charlotte hade fixat ordning 2 påsar med saker till mig, så spännande! Förutom tavlor & skulpturer gör hon även sidensjalar & näsdukar med sina print på. Att få samarbeta med Charlotte är en ära för mig, allting började med att hon var bekant till våra nära familjevänner. Mina föräldrar fastnade direkt för hennes tavlor & köpte hem 2 stycken. När jag & C köpte vårt hus ett-två år senare kom jag på att tavlor från Charlotte vill jag ju såklart ha! Så då mailade jag henne & föreslog ett samarbete som vi nu haft i snart ett halvår. :)

Här ser ni några av hennes olika print. Visst är de härliga?! Vi ska ju till solen vid påsk (samt nästa vecka spikade jag & mamma igår! Berättar mer senare idag!) så då passar dessa så bra, tänkte ha en knuten i håret t.ex ihop med en vit strandklänning. :) Så fint! Boxarna är ännu finare i verkligheten & det känns så lyxigt! Perfekta presenten till någon du tycker extra mycket om. HÄR hittar ni hennes hemsida.

Nu ska jag in till Göteborg för att luncha med @elinskoglund <3 Häng med på snapchat så länge så hörs vi senare!

Puss E ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ANDRA INLÄGG AV EMELIE:

ETT AVSLUT & EN NYSTART

" Godkväll! Som några kanske märkt är nu bloggandet ett avslutat kapitel för min del. Jag är så glad för att vissa av er följt med här ett b…"

EVERYDAY LOOKS

" "

SUMMER INSPO

" "

STORA MARBELLA GUIDEN

" Hej hjärtan! Här kommer mina bästa Marbella tips. Jag får väldigt mycket frågor om just Marbella då vi spenderar mycket tid där. Shoppinge…"