I tisdagens avsnitt av Paradise hotel så fick Dennis lämna under parcermonin och det var jag som fick skicka ut honom. Mitt val var inte helt hundra utan jag var faktiskt väldigt osäker in i det sista. Varför jag tvekade så mycket med mitt val var pga att Dennis kom in och med det så skickade han ut MIN partner som jag stog väldigt säkert med, det gjorde att jag tyckte att Dennis var väldigt lättpåverkad av dem andra i gruppen för jag hade talat om för honom att den andra sidan som bestog av, Tarzan Felicia Cornelia Claudia Hampus och Sebbe var dem starkaste spelarna och att det skulle gynna honom att skicka ut någon av dem istället. Men Sebbe lyckades övertala Dennis i sista sekund och fick han då alltså att skicka ut Donik. Det han inte förstod då var att Sebbe ville ha ut Donik så att han hade både mig och Felicia där inne att spela med för Sebbe visste att om Donik åkte hade jag ingen partner och skulle då komma till Sebbe och vilja spela med honom. Sebbe hade tjatat på mig sen jag kom tillbaka in på hotellet igen att jag skulle spela med honom istället för med Donik, vilket jag inte ville..

Så tillbaka till tisdagens parcermoni.
Jag hade fruktansvärt svårt att göra mitt val då jag visste att Dennis ville köra med mig men det ville även Sebbe. En till sak som påverkade mitt val väldigt mycket var någonting ni tittare aldrig fick se, Dennis kom inte in speciellt bra i gruppen från dag ett och det gjorde att han blev väldigt tillbakadragen där inne och gjorde att det blev ännu svårare för honom att komma in bland oss andra. Därför var Dennis väldigt mycket för sig själv där inne och var väldigt tystlåten. Jag tyckte så fruktansvärt synd om honom, att behöva se en person bli så utfryst av en grupp skär verkligen i hjärtat. Jag kommer ihåg att jag frågade Dennis hur han egentligen mådde och fick till svar att han mådde riktigt dåligt psykiskt pga hans situation och jag kände att jag behövde sätta ner foten för vårt beteende mot honom där inne var inte okej. Så sagt och gjort, efter mitt och Dennis samtal om hans mående gick jag raka vägen in till rummet där dem flesta av dem andra deltagarna satt. Jag berättade för dem att jag inte tyckte vårat beteende inte var acceptabelt och jag bad alla bjuda till och försöka få in Dennis mer i gruppen för jag tänkte inte stå på sidan och se på medan någon blev utfryst och mådde dåligt! Jag fick bra respons av gruppen som tog till sig av det jag sa och dagen efter kommer Dennis (ovetande om mitt agerande) och sa att allt kändes mycket bättre. Det värmde i mitt hjärta att höra det då jag förstod att gruppen tagit åt sig av vad jag sagt vilket gav resultat att Dennis kände sig mer med i gruppen och fick han att må bättre.
Detta gjorde såklart mitt val under parcermonin mycket svårare då jag var Dennus trygghet där inne och han tydde sig väldigt mycket till mig och pratade mycket om hans måeende och personliga saker. Men jag var tvungen att göra mitt val och eftersom att Dennis psyke inte kändes på topp och inte var helt accepterad av gruppen så kände jag att jag var tvungen att göra det valet som gynnade mig mest, alltså välja Sebbe.
Där inne var det ett spel och jag tror nästan att jag kan ha gjort Dennis en tjänst att skicka ut honom då jag tror att hans psyke inte hade orkat i längden med den dåliga starten han fick.

Med denna text vill jag uppmana er alla där ute som ser eller utför mobbning, SLUTA MED DET! Du vet aldrig vad en annan människa har gått/går igenom i livet och vem är du att döma någon annan?
Ser du någon bli utfryst/mobbad, stå inte på sidan av och se på för då är du minst lika dålig som den personen som utför mobbning. AGERA och visa att det inte är okej och visa att just du är en större människa än så, sparka inte på någon som redan ligger!
Det är små människor som måste trycka ner andra för att känna sig bättre själva och karman kommer alltid att slå tillbaka mot dem förr eller senare, what goes around comes around.

Vill avsluta detta inlägg med att Dennis är en underbar person och vi har kontakt än idag! ❤️

http://bloggar.expressen.se/paradiset/2016/10/11/5452/

  • 6067 readers

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag äntligen tagit tag i det här med att skaffa en ny blogg som jag har tänkt att försöka skriva lite på varje dag. För er som inte är så insatta i TV-världen så kan jag nämna att jag medverkade i årets Paradise hotel och det är framförallt mest därför jag startar den här bloggen, så ni ska få ställa lite frågor som ni vill ha svar på och för att då underlätta för alla så kan jag då alltså svara på dem här på bloggen så alla kan gå in och se. Jag tänkte även skriva lite hett om skvaller nu efter programmet och även skvaller om vad som händer bakom kulisserna när vi var där och spelade in. Så var inte rädda för att fråga eller uttrycka er!

Jag kommer även att skriva om min vardag, hur mitt liv ser ut nu efter, om minnen och självklart om mina åsikter tankar och intressen. Hoppas ni kommer gilla min blogg och som sagt, kom gärna med åsikter och idéer.

Ha det bäst så länge och glöm inte att du är vacker precis som du är!

Likes

Comments