Har landat på svensk mark och sitter as we speak och fördriver en extremt lång väntetid på flygplatsen. Ikväll tar jag flyget vidare till Umeå och för att fira det blir det en dunder-utgång på lördag. Lägligt.

Berlin då? Kan inte påstå att jag fick någon wow-faktor av själva staden. Blev även förvånad över hur pass lite engelska tyskarna kan. MEN sällskapet slog allt och vi har haft tre fantastiska dagar tillsammans. Har alltid så kul med pappa, och det känns fantastiskt att vi har en sådan stark relation till varandra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är vi äntligen påväg. Alarmet ringde 04.30 och jag måste erkänna att det var lagom trögt att stiga upp. Visserligen är jag en morgonmänniska, men att börja morgonen när det är bäcksvart ute är väl inte en favorit hos någon. MEN efter att ha hinkat i mig en Nocco och ett par koppar kaffe känner jag mig redo. Är så taggad på att se vad Berlin har att erbjuda.

Likes

Comments

Min sista dag i Göteborg spenderades i vanlig ordning på jobbet. En drös med hejdå-kramar, lite prosecco och en skvätt tårar senare gick jag därifrån för sista gången på väldigt länge. FAN vad lärorikt detta har varit för mig. Har liksom lärt känna mig själv på en helt ny nivå trots att jag bara bott här i två månader.

Nog om det, vill inte bli blödig. Sitter as we speak och väntar på mitt tåg till Stockholm som är försenat i vanlig ordning. När är SJ någonsin i tid? Undrar verkligen.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för kassa mobilbilder, men bättre det än ingen bild alls tänker jag. Hur som helst, såhär såg min helg ut.
Jag måste erkänna att det tar emot lite att flytta tillbaka till Umeå. Inte för att jag vantrivs där, jag vet ju att det är där jag behöver vara i vinter för att må bra. Men jag har liksom äntligen börjat bygga upp en stadig grund här i Göteborg. Därför känns det lite jobbigt att behöva lämna. Samtidigt vet jag att tjejerna jag träffat kommer finnas kvar om jag flyttar tillbaka i vår.

Nä, nu ska jag sluta babbla och fortsätta med städning av lägenheten.

Likes

Comments

Igårkväll kom Ronja till mig, vi har inte setts på väldigt länge så det var på tiden. Innan vi flyttade till Göteborg träffades vi varje dag, och naiv som jag är trodde jag att allt skulle rulla på som vanligt här i Göteborg också. Det blir inte alltid som man tänkt sig, därför tar vi alltid vara på tiden lite extra när vi väl umgås.

... Så denna dag erbjöd en heldag på stan. Vi käkade lunch på ett favvohak och jag fick i vanlig ordning få ur mig en massa tankar som ligger och gnager inom mig.

... Efter lunch är det obligatoriskt med kaffe. Så vi gick vidare till Espresso House för att snacka ännu mer skit och dämpa vårt koffeinberoende.

En perfekt dag med andra ord. Och fan vad jag saknat henne. Min Ronja.

Likes

Comments

Senaste veckan har varit ett rent helvete, ärligt talat. Så fort jag är ensam gräver jag ner mig själv i en sjö full av tankar, jag övertänker liksom hela tiden. Känner inte igen mig själv.

Så ni kan ju fatta hur glad jag blev när min far ringde mig igår och sa att han bokat flygbiljetter till Berlin. Jag har aldrig varit där innan men jag är så in i bomben taggad på att utforska staden. Detta är PRECIS vad jag behöver nu. Vi åker om 12 dagar och innan dess hyr vi en bil för att få med all min inredning från Göteborg. Längtar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fredag idag och jag har varit ledig. Har hunnit tvätta, städa och laga tacos till mig själv. Om det är något jag hatar med att bo själv är det matlagningen. Inte fan är det kul att laga en god middag när man inte har någon att äta den med? Nä, jag föredrar min gröt.

Inte nog med att det är fredag, det är också officiellt två veckor kvar tills jag jobbar min sista dag i Göteborg på några månader. Trivs fruktansvärt bra på mitt jobb men ibland räcker inte det hela vägen. Saknar Umeå lite för mycket helt enkelt. Det ska bli sååå jävla gött att få dricka öl med sina bästisar igen.

Likes

Comments

Om det är något jag tycker om lite extra så är det definitivt väskor. But a girl ain't rich som jag brukar säga, och att köpa en väska för 30 000 :- är ett minne blott i dagsläget.

När jag hittade denna föll jag pladask och nu några veckor senare är den äntligen min. Iiih!! Materiell lycka.

Likes

Comments

"You see, they were right when they said,
you crave what you don't have,
and when you have it,
there is no way you can value it for too long."

Likes

Comments