Läste min blogg jag hade när jag bodde i London och insåg att jag saknar att blogga lite. Men jag visste helt enkelt inte om vad. Men idag så gick det upp för mig att jag har funderat på att försöka skriva ned alla mina känslor kring livet. Är just nu ganska lycklig för det mesta, men ibland, till exempel idag, så är allt ganska skit. Inte lika skit som det var innan jag började med ångestdämpande tabletter, men ändå jobbigt.

Och sen så har jag ju faktiskt ganska mycket annat på gång i mitt liv. Jag går lärarutbildningen, försöker komma ifrån den ständiga ensamhet jag känner samt försöker bli lite hälsosammare. Den resan började i December då jag anmälde mig till Göteborgsvarvet. Så vi får se hur det går! Särskilt med tanke på att jag kanske ska göra en ganska stor operation snart. Ja, det är helt enkelt mycket som händer i mitt liv.

Ingen lär läsa detta nu, men till mig själv främst: vi får se vad denna bloggen kommer att handla om. Antagligen så kommer den visa att det går faktiskt att leva trots all skit man varit med om. Men också att allt är inte så bra. Så ja.  Oklart.

Likes

Comments