Header

Hej på er!

Kilade ner till Ronny och Iliana & snodde deras wifi för att kunna kolla om jag missat något i kursrummet på skolan, samt offlineladda en film på viaplay. Passade på att uppdatera er på en gång!
Har det fantastiskt här uppe, fint väder och frisk luft, kan det bli bättre? Enda nackdelen är att jag saknar Rasmus så otroligt mycket.. men han är hemma och tar hand om hästarna vilket är superduper snällt av honom!

Hittills har vi iallafall hunnit grilla korv, åka skoter, hoppa i hoppborgsland vilket var sviiiiinkul och idag for vi iväg och åkte slalom. Nu på kvällskvisten var jag ute på en promenad, kände att jag behövde ta en paus i det där förbaskade tentaplugget.

Hoppas att ni har det superbra och att ni ursäktar min dåliga uppdatering, men jag har fullt upp med att njuta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hoppas ni är riktigt avis nu!

Likes

Comments

God förmiddag på er!

Solen skiner ute, hur härligt är inte det? Man blir så mycket piggare på en gång!! För min del är det dags att ta tag i dagen, hästarna ska motioneras och stallet ska fixas innan jag åker och jobbar. Sen är det bara att bita tag i kurslitteraturen igen och banka in så mycket jag kan i huvudet... tenta nästa vecka..
Menmen, en sak i taget! Dags för stallet och njuta av solen en stund!

Likes

Comments

Hej på er!!!

Så himla längesen vi hördes av nu och jag har så mycket att berätta för er, haha! Allt från hästar till skolan, men jag jag tar det så småningom, när jag känner att jag har tid. Suget att skriva igen har funnits där, men när jag loggat in och påbörjat ett inlägg så har hjärnan bara tagit stopp... Men nuså!
Mina två VFU veckor i skolan är över och näst på tur nu står en gruppuppgift och salstenta innan denna kurs är över! Stressigt, men så skönt när det är över och nästa kurs får vi en hemtenta på 9 dagar, ska bli skönt med något annat än salstenta!

Nu ska jag sätta fart och plugga, vi hörs under dagen!

Likes

Comments

Sjukvården är fantastisk, på många sätt, men tyvärr administreras det mer än vad det läggs ner tid på patienterna. Mer vård och mindre administration, någonting som Conscriptor jobbar för att se till.

Den svenska sjukvården är enligt mig fantastisk. Det är klart man kan stöta på läkare eller sköterskor som man inte alltid drar jämt med, tyvärr. Men sjukvården i överlag är fantastisk. Ta bara som exempel den gången jag ramlade av och blev trampad på armen, bägge såren blev fulla av lera vilket resulterade i att jag var tvungen att sövas för att de skulle kunna spola rent mina sår. In i en steril operationssal rullades jag för att läkarna skulle kunna göra så bra ifrån sig som möjligt och för att jag skulle kunna läka ihop. Bara en sån sak som att vi har fina sjukhus runt om i landet, helt fantastiskt!

Jag har mycket att tacka den svenska sjukvården för, men jag kan verkligen hålla med om att det i flera fall krävs mer vård och mindre administration!

Bild tagen från Google

Likes

Comments

Mysig förmiddagstur i solen.

Hej på er!
Startade min dag på bästa sätt - en ridtur på min stjärna. Igår kväll var vi iväg och tränade dressyr för Vanja och han var fin, riktigt fin faktiskt, men tyvärr var det väldigt stökigt i ridhuset så det blev en del pannkaka... men han försöker sitt bästa, trots den stressiga miljön! Vi jobbade mycket på att få upp ryggen på honom och han börjar förstå vad vi vill. Mina stjärna!

Visst är det fantastiskt skönt ute nu när solen skiner?!
Ha en fin dag

Likes

Comments

Knappt en månads träning, fan vad jag är bra!

Likes

Comments

Varför inte följa trenden och göra en bucketlist? En otroligt rolig grej att göra och jag har såklart en miljon saker jag vill göra, men just nu begränsar vi oss till 2017!

1. Leva ett hälsosammare liv. Jag är en bit på väg, helt klart, men jag måste hålla i det och fortsätta kämpa!

2. Genomför lag-SM i fälttävlan. Att bara ta sig dit ät ju ett mål i sig och häftigt, men att just genomföra hela tävlingen skulle vara så otroligt fantastiskt. Speciellt eftersom det här troligtvis blir min sista säsong med Chico.

3. Ta hand om mig själv. Tyvärr har jag en tendens att totalt köra över mig själv. Lyssnar inte på kroppens hundra stoppsignaler utan bara matar på, måste skärpa mig!

4. Träna regelbundet. Är ju även här en bra bit på väg, men jag måste som sagt hålla i det.

5. Springa en mil. Jag har som mål att innan året är slut kunna springa en mil, ett tufft mål, men jag är övertygad om att jag klarar det!

6. Resa. Jag vill resa någonstans, behöver inte vara utomlands, kan räcka med en tripp till Skåne eller något, men jag vill resa. Ta semester.

7. Starta en podcast. Detta kanske är att sväva iväg, vad vet jag. Men jag och min kära kompis Nike pratar alltid om allt mellan himmel och jord och skulle verkligen vilja starta en podcast, hur det blir med det, det får vi se!

Det här var några saker jag vill uppnå under 2017, kanske ska sätta mig och skriva ner 100 saker att göra inom 10 år, lät inte det som en rolig sak att göra?

Likes

Comments

Så otroligt trött. Mina dagar är verkligen äta-plugga-rida-jobba-sova, sen repeat. Försöker klämma in träning däremellan också och lite roliga saker som inte inkluderar hästarna.

Men det känns härligt att ha ett liv, att ha någonting att göra på dagarna. Och dessutom ha två jobb som gör att jag börjat betala en del själv, det känns härligt. Men kroppen är kanske inte riktigt van vid tidiga morgnar och sena kvällar, får helt enkelt sätta rutin på att kliva upp på morgonen så att jag vänjer mig. Dagar som idag när solen är framme vill man ju kliva upp, men sängen är väldigt lockande de dagar det är grått och trist ute....

Både igår och idag har vi fixat hagarna, vi ska ha en gäst på lösdriften. Så äntligen fick jag tummen ur att se över hagarna och fixa en del. Tacksam att mamma, pappa och Rasmus ville hjälpa mig, gick tusen gånger fortare då än om jag skulle gjort det själv!

Annars väntar en rätt rolig vecka, men mer om det senare!

Likes

Comments

Woho, äntligen fredag!

Godmorgon mina vänner!
Idag är det äntligen fredag och jag har en ganska lugn helg framför mig. Har två seminarium i skolan nu på fm/lunch och sen har jag hela eftermiddagen och kvällen fri, så det är riktigt skönt. Ska verkligen passa på att njuta! Imorgon är det dags att kika på Fifty shades darker, hihi och på söndag väntar ett jobbpass. En relativt lugn helg med andra ord för att ladda upp inför nästa vecka!

Idag har vi som sagt två seminarier och jag lovar er... en del kurslitteratur vill man bara ta och kasta ut genom fönstret. Speciellt sådana böcker där samma sak nämns om och om igen och författaren kommer inte fram till något vettigt. Dock skönt att ha läst det, för jag antar att det är viktigt för kursen haha!

Dags att käka frukost och läsa lite mer.. Ha en fin dag!

En av de bättre böckerna man läste!

Likes

Comments