Header

Den här säsongen började skit, rent ut sagt..

Jag ramlade av i Mantorp första helgen i april och gjorde illa mitt knä ganska ordentligt.. Fortfarande inte riktigt återställd, men jag rehabar och det funkar okej nu. Hoppade upp och red igen på söndagen för att få några språng i kroppen iallafall och det kändes bra. Gjorde ont, men det kändes riktigt bra faktiskt och jag åkte från Mantorp med en bra känsla i kroppen.
Imorgon var planen att vi skulle rulla ner till Norrköping för tävling i Mantorp på söndag...

Men det blir inte alltid som man tänkt sig.. Sen en vecka tillbaka har Chico stått på boxvila med gipsad hov och två-tre korta promenader om dagen. Ingen tävling i helgen alltså.
Han ska kollas idag igen så får vi se vad domen blir, min önskan är att han ska vara återställd till den 7e maj, men vi får helt enkelt se. Hans välmående går såklart före ALLA tävlingar.

Men såklart jättetråkigt när såna här saker händer, tyvärr är det ju så med djur.. man vet aldrig vad som händer.
Ska man se någonting positivt dock så hinner mitt knä läka ännu mer, jag hinner förhoppningsvis bygga upp mer styrka i det och göra en bra tävling när vi väl ska ut!
Så nu håller vi tummarna att hoven tillfrisknar fort så säsongen kan starta för oss också!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ullared i mitt hjärta!

Jag tror inte ni förstår hur underbart det kändes att kunna köpa storlek L och det nästan är för stort. Enda butiken hittills som har normala storlekar på kläder. Fantastiskt!

Likes

Comments

Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Dagen började helt okej. Men sen hände något. Vad vet jag inte, men just nu skulle jag helst vilja lägga mig i sängen och sova fler dygn. Mår inte alls bra psykiskt.

Jag känner mig otillräcklig, ful, ensam. Önskar att jag varit en av de populära tjejerna under uppväxten. Där det största dilemmat hade varit vilken kille man skulle välja, eller vilket kompisgäng man skulle hänga med idag.
Istället var jag den som stod ensam på skolgården, fick vara med de som ingen annan var med.
Kanske har det format mig till den jag är idag, kanske har det fört något gott med sig.

Men den här känslan som infinner sig ganska ofta är inte speciellt rolig att leva med.

Jag kanske är en väldig emotionell människa. Jag har svårt att hantera känslor, men till stor del handlar det om hur jag blivit behandlad. Jag kommer alltid känna förakt mot de personer som bidragit till att livet varit ett rent helvete för mig.
Jag kan gå vidare, men aldrig förlåta, aldrig sluta hata.

Jag bara önskar att jag kunde hantera när det blir såhär, men det går inte. Jag vet inte när det känns såhär, eller hur det kommer kännas.
Det är olika, från gång till gång.

Likes

Comments

Hej på er!

Kilade ner till Ronny och Iliana & snodde deras wifi för att kunna kolla om jag missat något i kursrummet på skolan, samt offlineladda en film på viaplay. Passade på att uppdatera er på en gång!
Har det fantastiskt här uppe, fint väder och frisk luft, kan det bli bättre? Enda nackdelen är att jag saknar Rasmus så otroligt mycket.. men han är hemma och tar hand om hästarna vilket är superduper snällt av honom!

Hittills har vi iallafall hunnit grilla korv, åka skoter, hoppa i hoppborgsland vilket var sviiiiinkul och idag for vi iväg och åkte slalom. Nu på kvällskvisten var jag ute på en promenad, kände att jag behövde ta en paus i det där förbaskade tentaplugget.

Hoppas att ni har det superbra och att ni ursäktar min dåliga uppdatering, men jag har fullt upp med att njuta!

Likes

Comments

Hoppas ni är riktigt avis nu!

Likes

Comments

God förmiddag på er!

Solen skiner ute, hur härligt är inte det? Man blir så mycket piggare på en gång!! För min del är det dags att ta tag i dagen, hästarna ska motioneras och stallet ska fixas innan jag åker och jobbar. Sen är det bara att bita tag i kurslitteraturen igen och banka in så mycket jag kan i huvudet... tenta nästa vecka..
Menmen, en sak i taget! Dags för stallet och njuta av solen en stund!

Likes

Comments

Hej på er!!!

Så himla längesen vi hördes av nu och jag har så mycket att berätta för er, haha! Allt från hästar till skolan, men jag jag tar det så småningom, när jag känner att jag har tid. Suget att skriva igen har funnits där, men när jag loggat in och påbörjat ett inlägg så har hjärnan bara tagit stopp... Men nuså!
Mina två VFU veckor i skolan är över och näst på tur nu står en gruppuppgift och salstenta innan denna kurs är över! Stressigt, men så skönt när det är över och nästa kurs får vi en hemtenta på 9 dagar, ska bli skönt med något annat än salstenta!

Nu ska jag sätta fart och plugga, vi hörs under dagen!

Likes

Comments

Sjukvården är fantastisk, på många sätt, men tyvärr administreras det mer än vad det läggs ner tid på patienterna. Mer vård och mindre administration, någonting som Conscriptor jobbar för att se till.

Den svenska sjukvården är enligt mig fantastisk. Det är klart man kan stöta på läkare eller sköterskor som man inte alltid drar jämt med, tyvärr. Men sjukvården i överlag är fantastisk. Ta bara som exempel den gången jag ramlade av och blev trampad på armen, bägge såren blev fulla av lera vilket resulterade i att jag var tvungen att sövas för att de skulle kunna spola rent mina sår. In i en steril operationssal rullades jag för att läkarna skulle kunna göra så bra ifrån sig som möjligt och för att jag skulle kunna läka ihop. Bara en sån sak som att vi har fina sjukhus runt om i landet, helt fantastiskt!

Jag har mycket att tacka den svenska sjukvården för, men jag kan verkligen hålla med om att det i flera fall krävs mer vård och mindre administration!

Bild tagen från Google

Likes

Comments

Mysig förmiddagstur i solen.

Hej på er!
Startade min dag på bästa sätt - en ridtur på min stjärna. Igår kväll var vi iväg och tränade dressyr för Vanja och han var fin, riktigt fin faktiskt, men tyvärr var det väldigt stökigt i ridhuset så det blev en del pannkaka... men han försöker sitt bästa, trots den stressiga miljön! Vi jobbade mycket på att få upp ryggen på honom och han börjar förstå vad vi vill. Mina stjärna!

Visst är det fantastiskt skönt ute nu när solen skiner?!
Ha en fin dag

Likes

Comments

Knappt en månads träning, fan vad jag är bra!

Likes

Comments