Header

Igår var det lektion nummer 2 med Brewster och jag är verkligen super nöjd, felix kom även ut och fotade så jag tänkte bjuda på bilderna lite senare.

Sitter just nu hemma hos mamma, ska snart hoppa in i en dusch och göra mig klar för att åka till hälsocentralen, ska ta prover, uppdaterar er om det senare.
Efter det tänkte jag åka förbi mormor och fika för att sedan åka tillbaka hem igen och rida lektion ikväll igen på Brew.

Likes

Comments

Blev en lång dag på jobbet idag, 9-20 men jag kan verkligen inte klaga, har haft en bra dag på jobbet.
Fått otroligt mycket gjort, utan stress och ja det har helt enkelt bara varit en bra dag.
Felix kom och hämtade mig när jag slutade så skyndade vi oss hem eftersom att jag skulle rida lektion på Brewster, det gick super, vilken rallyponny han har blivit.
Men nu har jag krypet ner i sängen och tänkte försöka sova, är ledig i några dagar nu så jag ska försöka ha lite "ta hand om mig själv tid", då det är något jag inte haft på ett tag nu.

Likes

Comments

Sov inte många timmar natten mellan fredag och lördag, så på lördagen var jag riktigt trött när jag åkte på jobbet, men med lite kaffe i kroppen så fick jag upp tempot.
När vi slutade så samlades alla på jobbet för att käka pizza och sedan åka vidare till laserhallen.
Hade en riktigt trevlig kväll och kom i säng runt 11.
Men var minst lika trött imorse även fast jag fick sova några extra timmar.
Så nu tänkte jag faktiskt ta och krypa ner i sängen för att få sova ut ordentligt, imorgon har jag även sovmorgon, börjar inte förrän 12.

Likes

Comments

Bara njutit av min ledig dag idag och inte gjort något vettigt alls, har precis bäddat ner mig i sängen nu för att försöka vara utvilad imorgon.
Imorgon är det jobb och nu när jg varit ledig hela veckan betyder det att de kommer vara mycke att göra.

Likes

Comments

Vi var ju ner till Mantorp på Gatubil för, ja jag vet VÄLDIGT länge sen...
Men eftersom att jag inte haft tillgång till dator så har jag inte kunnat redigera några bilder, sen har jag funderat fram och tillbaka på om jag ska publicera några bilder i bloggen eller inte.
Det är ju inte direkt något som passar in här, bilar är ju inte riktigt min grej, men jag delar ju med mig av min vardag på bloggen och nu råkade det vara så att jag var på ett event med just bilar.

Så tillslut beslutade jag mig för att välja ut några bilder och visa dom i alla fall.

Likes

Comments

När vi var ner till sthlm sist så överraskade Felix mig med en tripp till en djurpark som har dvärgflodhästar, flodhästar är ju mitt favoritdjur och jag har tjatat om att jag vill se en i verkligheten.
Men som det ser ut just nu har vi inte möjlighet att åka på en safariresa för att se dom vilda men självklart är det något jag ska göra när möjligheten ges.
Men nu fick jag i alla fall se dom i verkligheten.

Likes

Comments

Nu när Felix är hemma igen betyder det att jag har dator igen, så nu har jag fixat ihop bilderna från när vi var ute och körde vattenskoter, så tänkte bjuda på dom så länge.

Har en hel del bilder att fixa som bara ligger och väntar bland annat från sthlm som kommer upp så fort jag fått klart dom.

Likes

Comments

Dagen på jobbet gick så jäkla bra, fick så otroligt mycket gjort och jag är riktigt nöjd.
Felix hämtade upp mig när jag slutade och då åkte jag vidare för att handla lite samt hämta ut paket, nu har vi precis käkat och jag tänkte krypa ner i sängen med min bok och göra kväll tidigt.

Nu har jag en hel veckas ledighet framför mig, vilket känns skönt då jag har en hel del som måste göras.

Likes

Comments

Var på ett event för ett tag sedan som BikBok anordnade med uppvisning av deras nyheter i butiken bland annat, jag var dock ej där för att gå på eventet utan jag var där och fotade men fick med mig en liten goodiebag som innehöll lite smått och gott.

Utöver de som syns på bilderna så följde även några tidningar, presentkort och shampoo + balsam med i goodiebagen.

Likes

Comments

Dagen har jag spenderat genom att hjälpa min morbror att flytta och sen när jag kom hem igen bäddade jag ner mig i sängen i någon timme med huvudvärk.

Tänkte försöka bädda ner mig i sängen tidigt idag då jag känner att kroppen behöver vila.

Likes

Comments