Header

Idag har jag haft en "ladda upp" dag, bara tagit det lugnt och försökt ladda upp inför kommande vecka som är fylld med jobb, så ovant att jobba igen, men jag kommer nog snabbt in i det.
Imorgon är det dock bara en 3 timmar jobbdag så det är skönt med en mjukstart, sen blir det hem och rida Brewster, ska bli roligt att känna på han i ett vanligt ridpass, annars hoppar vi ju bara ihop.

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen så jag får vara utvilad imorgon.

Likes

Comments

Idag fyller lillgrisen hela 4år, känns helt sjukt att han varit med oss i 4år nu, tiden går så fort.
Han är fantastiskt och förgyller verkligen varje dag som går.Likes

Comments

Tanken idag var att åka hem till mamma, men blev inte riktigt som planerat pågrund av vädret...
Så otroligt halt att bussarna inte går samt att bilarna bara glider omkring på gården.
Var påväg in i ridhuset med en av bilarna igår, så kände att det var bäst att stanna hemma.

I veckan blir det lite fotografering, måste även redigera alla bilder som ligger och väntar.

Likes

Comments

Hopplektionen gick riktigt bra, vi hoppade bana, jag och brewster klickade verkligen i slutet och sista rundan var riktigt bra, super nöjd med honom idag och han börjar verkligen växa i min ögon.

Har även installerat om alla program på datorn, så imorgon kommer jag redigera bilderna som ligger och väntar från sista ridpasset på pinocchio osv.

Men nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng och kolla på film.

Likes

Comments

Första jobbdagen avklarad, detta kommer nog bli riktigt bra.
Jag har fått jobb på Lager 157 som kommer att öppna en ny butik här i Östersund den 23/2, så nu har vi börjat med alla förberedelser inför öppningen.

Men nu är det dags att säga godnatt,är så trött att ja knappt kan hålla ögonen öppna längre.
Imorgon är det hoppträning med Brewster.

Har i alla fall fixat min dator nu, men måste installera om alla program osv, så därför får ni nöja er med en bild på mig och Pinocchio så länge.

Likes

Comments

Åkte förbi Camilla och Philip en sväng igår med lite fika, skönt att bara få komma hem ifrån och umgås lite.
Natten har inte alls varit rolig, har vaknat flera gånger och haft svårt att somna om, det är så svårt att få en bra temperatur i vårat sovrum så ena gången vaknar man för att det är så jäkla varmt och nästa gång är det iskallt...

Men nu tänkte ja dra på mig lite kläder för att gå ut och mocka, sen in i duschen och fixa mig för idag är nämligen första dagen på mitt nya jobb.
Sen blir det hem och rida den lilla vita efter jobbet.

Likes

Comments

Det ska då alltid vara något som inte riktigt går bra, idag började min dator att krångla, så nu måste den fixas...

Men nog om det, igår blev det ett ridpass på pinocchio och sen åkte jag och mamma iväg för att träna.
Idag blev det sista ridpasset på pinocchio, han fick stanna hemma en dag extra.
Nu har jag och Felix åkt till mamma för att fika, så får vi se vad som händer efter det!

Likes

Comments

Efter en jobbig morgon så har jag bäddat ner mig i sängen igen, vet att jag snart måste dra på mig hästkläderna och gå ut men jag har ingen lust alls..
Imorse fick nämligen en av hästarna i stallet somna in, så det känns inte alls så roligt att bara bita sig i läppen gå ut och rida sista ridpasset på pinocchio innan han åker nu efter allt detta.

Sovgott finaste Abbe <3

Likes

Comments

Felix kom precis hem så nu har vi precis ätit middag och ska krypa ner i sängen och kolla på film.
I veckan är det ganska mycket som händer så det har varit riktigt skönt med några dagar hos mamma så jag kunde vila upp mig lite.
Pinocchio åker på träning, jag ska jobba min första dag på nya jobbet, ska även börja rida en ny häst också vilket kommer bli spännande, bara suttit på han en gång innan.

Men i morgon blir sista passet på Pinocchio innan han åker, lite tråkigt men han blir inte borta så länge, sen blir det även träning imorgon kväll.

Likes

Comments

Det är en ny "trend" nu på olika sociala medier där folk går ut och berättar att de inte alltid är lyckliga och har det bra, men de väljer att bara visa de bra stunderna, men nu väljer att faktiskt öppna upp sig.
Jag brukar vara ganska öppen och berätta att jag inte alltid mår så bra och att mina dagar inte alltid går smärtfria förbi.
Men något jag valt att hålla för mig själv är de så kallade "failbilderna" från ridpass som inte alltid blev som jag hade tänkte mig, när jag och hästen missförstår varandra, när jag gör fel, när hästen blir rädd osv.


Anledning till varför jag valt att inte dela med mig utav dessa bilder är på grund av allt hat, "djurplågare, du kan inte rida, osv" är ganska vanliga kommentarer på "failbilder", men det folk då inte tänker på är att bilden är en sekvens från ett helt ridpass, mindre än en sekund från ett cirka 45minuters ridpass.
Och nej det kan inte alltid gå bra, ibland gör man fel, ibland missförstår man varandra.
Vi sitter ändå på ett flera hundra kilo tungt djur, med egen vilja och en flyktinstinkt.

Men för att gå emot mig själv har jag nu valt att publicera bilder som jag tidigare valt att inte visa upp, samt bilden jag valde istället som är från samma ridpass.
Tänkte även tillägga här att hästen är kollad och nej han har inte ont i rygg eller någon annan stans, han har en sadel som passar hans rygg.

Likes

Comments