Resor, Outfits

Hello loves!
Här kommer de få bilderna jag lyckats fånga från vår resa till Boston. Ni som följer mig på insta eller snapchat har fått se lite mer än vad jag lyckats fånga på min kamerarulle.. Men men 😘

Packning är inte min starka sida, jag packar alltid dubbelt så mycket än vad jag behöver..

Vi flög med Lufthansa, en helt magisk resa. Här är bilder från loungen i Frankfurt där vi fördrev tiden innan det var dags att lyfta.

Såhär såg jag ut. Topp & jeans från Gina Tricot.

På planet. Blev välkomnade med bubbel & en massa gott. Maten var riktigt god också. Vi fick varsin superskön pyjamas som vi bytte om till, som var det bästa av allt när man sedan skulle sova. Flygvärdinnorna bäddade upp de tomma stolarna bakom till sängar som vi kunde sova så gott i efteråt. Ville aldrig gå av planet.. Haha!

Hotellet vi bodde på är ett gammalt omgjort fängelse. Det var så coolt gjort, The Liberty hette det. Vi var i Boston pga av att C's syster tog sin examen där, det var så mäktigt att se. Kändes nästan lite som att vi var med i en Harry Potter film.

Jag & C på en rooftop bar efter hans systers examen.

Boston public garden där vi gick morgonpromenader, så mysigt! (Lånad bild)

2 outfits från resan.

Newbury street där vi åt lunch på dagarna samt gick i alla mysiga butiker. (Lånad bild)

Frukost innan hemgång... Så gott!!!

Redo för hemgång. Köpte dessa träningsskorna på Under Armour samt lite träningskläder. Skorna är något av det skönaste jag haft, älskar dem!

Tack älskling för en mysig resa!
Puss E ❤

Gillar

Kommentarer

JosefinMolanders
,
Verkligen så underbara bilder! xnouw.com/josefinmolanders
Sofi
Sofi,
Måste bara säga gårdagens snapchat uppdatering va så kul! Hoppas på samma idag. Så roligt att du filmar både innan summerburst och under själva konserten 😊)) kram
mliandrea
,
Åh vad kul att du tyckte det! 😍😍 nouw.com/mliandrea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229