I samarbete med Shakti Hår & Hud i Kungsbacka. <3

Hej kära ni!
Jag har tidigare nämt att jag haft en del problem med min hy, speciellt runt munnen. Jag tycker att det är så jobbigt då jag ofta känner mig ofräsch på grund av det.

För ca en månad sedan var jag på min första Dermapen behandling, det gav verkligen resultat direkt. Min hy blev finare, fick mer lyster samt att det även förebygger rynkor.

I måndags var jag på min andra behandling då man gärna ska göra det fler gånger för bästa resultat. Denna gången har jag verkligen sett hur finnarna & alla små knottror runt munnen bara har försvunnit. När man gör en Dermapen sticks det små, små hål i huden som gör att huden rensar ut alla orenheter som är svåra att få bort.

Jag är verkligen SÅ glad att jag påbörjat denna behandlingen, för jag tycker att det är så jobbigt att jämt ha dålig hy. Jag vet att det ofta beror på att magen är i obalans/hormoner eller att man är stressad när det är just runt munnen man har problem. Men det är inget jag själv kan påverka så mycket just nu, därför är jag väldigt glad att jag kan få så snabba resultat med hjälp av Dermapen.

Jag går hos Lotta på Shakti i Kungsbacka, som jag gjort i alla år. Hon är verkligen bäst! Hon vet precis vad som passar mig & min hy samt att hon i måndags även hjälpte mig att hitta rätt hudvårdsprodukter. För mig är det en djungel & jag har testar alla möjliga märken.

Vissa märken tycker jag personligen är alldeles för dyra, samtidigt som jag inte vill köpa en sämre créme heller.. Nu har jag börjat testa ett märke som heter PH Formula, som är superbra & inte för dyrt.

Jag har redan märkt stor skillnad på min hy efter mina två Dermapen behandlingar samt att jag bytt ut vissa produkter till min hy.

En rengöring samt en dag/nattcreme från PH Formula. Köpta hos Lotta på Shakti.

Tack Lotta för att du hittat något som passar min hy, jag är så tacksam! Ni hittar Shakti's hemsida HÄR. Bor du i närheten av Kungsbacka rekommenderar jag Lotta alla dagar i veckan!

Puss E ❤

Gillar

Kommentarer

elin
,
Bra inlägg!<3devote.se/johnssons
Jessica
Jessica,
Hej! Du hade ett erbjudande på shakti med 10% rabatt om man bokade botox, vet du om det gäller fortfarande ?
mliandrea
,
Hej! Ja det gäller fortfarande bara hälsa Lotta från mig! Vi har inte satt någon tidsgräns 😊nouw.com/mliandrea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229