BEBIS

Oj oj oj, jag vet inte vart jag ska börja.

01.05 den 20 juni föddes vår älskade dotter, Stella. Dessa första dagarna har vart fyllda med glädje, gråt (glädjetårar mest) & oro. Allting är så omtumlande & man förstår inte riktigt vad som hänt. Tänk att vi har en bebis nu, att vi är en liten familj. <3

När jag ser Christofer med henne blir jag så blödig & gråter lite till, haha. Det är så fint & man känner så galet mycket kärlek.

Jag har alla känslor på utsidan just nu & igår hade jag nog min tuffaste dag. (Dag 3 är tydligen gråt-dagen) Jag är trött men ändå så lycklig. Det som är jobbigast just nu är att jag jag väldigt ont i min kropp, det gör att alla vardagliga saker blir väldigt mycket jobbigare. Jag har även svårt att slappna av & sova, fastän jag verkligen borde.

Kroppen är riktigt mörbultad & jag längtar så tills jag känner mig återhämtad, för då vet jag att allt kommer kännas så mycket lättare. Shit vad jag är imponerad av alla mammor där ute, tänk vad våra kroppar klarar av att gå igenom. Wow!

Förlossningen gick bra men det gick väldigt snabbt i slutet så jag har vart i lite chock efteråt tror jag. Jag tänkte dela med mig lite längre fram, när jag fått smälta allt lite :)

Vi mår bra & Stella med, tusen tack för alla grattis hälsningar <3

Puss så länge!

  • BEBIS

Gillar

Kommentarer

Outfits

(Tidsinställt inlägg - jag är förhoppningsvis på BB Varberg nu)

-Inlägget innehåller adlinks-

Här kommer lite härliga sommarplagg som är perfekta att ha i garderoben nu. Kanske till & med finns något här som passar dig till midsommar?

Jag älskar att kunna tipsa om plagg till bra priser, shoppingen blir ju lite roligare då ;) Här kommer även lite bilder från vår midsommar förra året :) I år är det faktiskt stor chans att vi firar midsommar på BB.. Haha, wohoo!

VITA VOLANGER

KLICK (denna hade jag förra året med jeans under som ni ser på bilderna ovanför)

SKJORTKLÄNNINGEN

MATCHANDE SET

BEACHKLÄNNINGEN

KLICK / KLICK (denna har jag)

LINNESKJORTAN

RANDIGT

KLICK / KLICK (denna har jag)

KRIPSIGT VITT

BLOMMIGT

KLICK (denna har jag i rosa)

JEANS

Alltså, Gina Tricot är verkligen duktiga. Deras jeans är livet! Vet ni hur mycket jag längtar till jag kan ha vanliga jeans på mig!!! Åh det är verkligen mitt favoritplagg någonsin.

PUSS PÅ ER!

Nästa gång vi hörs här har jag en liten bebis! <3

Gillar

Kommentarer

GRAVIDITET

Hade inte tänkt skriva om detta men jag kan lika gärna dela med mig.

Igår eftermiddag blev min mage HELT stenhård & den höll sig sån väldigt länge. Efter ett tag kände jag att det var obehagligt, mest för att jag inte kunde känna mini. Det kändes som att hela magen krampade ihop & jag har hört att bebisen kan bli stressad då. Efter 2-3 timmar ringde jag till förlossningen för att rådfråga, dem bad mig komma in på en kontroll för säkerhets skull.

Så igår åkte vi till Varberg igen, haha. Denna gången packade vi faktiskt med oss alla sakerna ifall, för vi visste ju inte hur det skulle sluta. Eftersom att vi bokat tid för igångsättning kommande vecka tänkte jag att kanske, kanske dem kommer sätta igång mig idag istället om det skulle vara något som inte stod rätt till. (Dem hade gärna fått sätta igång mig ändå, hehe)

Vi kom dit & jag fick göra ett CTG som vi fick göra sist också, allt så bra ut men denna gången hade jag riktiga sammandragningar som höll i sig ca en minut varje gång. Dem kom hyfsat regelbundet men dem gjorde inte ont, tyvärr. Jag hade även lite värkar igår som var kraftigare än dem jag haft tidigare.

Efter CTG fick vi även träffa en läkare som gjorde ett ultraljud, vilket jag blev väldigt glad över. Då kollade hon att moderkakan såg bra ut, att flödet i navelsträngen var bra osv. Precis ett sånt jag önskade få göra hos vår barnmorska men dem har vart helt fullbokade så vi fick ingen tid. Hon kunde även uppskatta vikten på mini, dock är det ju aldrig 100% utan ett ganska grovt mått. Enligt henne väger mini nu ca 4 kilo & det gjorde mig lättad, för jag har vart rädd att det är en jätte bebis därinne.

Allt såg bra ut, vilket känns så himla skönt. Men eftersom att jag inte hade några "riktiga" värkar så fick vi åka hem igen, vilket jag trodde men jag hade ändå hoppats på att kanske få stanna & bli igångsatt.. Så det var vår lördagkväll! ;) Först tänkte jag inte skriva om att vi var där igår, för det känns jobbigt att det inte blev något mer.. Men samtidigt är det ju såhär det är ibland, man kan inte styra det själv & det är så jobbigt. Speciellt för mig som gärna vill ha koll på allt hela tiden.

Här kommer min sista "gravid update" iallafall, för att nästa söndag har vi garanterat mini hos oss. Det är så sjukt!!!

I Varberg på CTG, var tvungen att täcka över min navel för den ser så rolig ut nu.. Haha. Tror inte någon gärna vill se den ;)

Vecka: Nu är jag i mitten av vecka 42, vad händer?! Haha kom igen nu mini! Jag har nu gått 12 dagar över det beräknade datumet vi fick. Vilket känns ganska surt..

Mående: Jag mår helt okej, men det börjar bli jobbigt nu. Det är verkligen så påfrestande att gå & vänta.. Jag försöker verkligen tänka positivt men tiden går SÅ långsamt just nu.

Såhär ser magen ut idag <3

Kroppen: Denna veckan har jag haft väldigt mycket sammandragningar & en del värkar, men inget regelbundet. Jag har som en molande mensvärk nu hela tiden, som blir värre ibland men sen lägger det sig. Det är ändå sjukt att man går & längtar efter att man ska få värkar som gör riktigt ont, haha!

Cravings: Allt som är sött! Haha. Kladdkaka, glass & tårta.. mums!

Dagens godsaker, sushi i Kungsbacka & marängtårta hos mormor & morfar :)

Känslor: Det jobbigaste nu är alla förväntningar. Alla undrar ju & det gör vi med, haha. Mitt humör svänger verkligen så mycket nu, men jag försöker sysselsätta mig nu så att de sista dagarna går snabbt.

Händelser: Denna veckan har jag hunnit vara hos frisören, fixat fötterna & naglarna. Haha. Imorgon ska jag även fixa fransarna en sista gång. Jag har även köpt ett till babynest som får plats i vagnen, så att mini ska få det riktigt mysigt! :) Denna veckan har jag även fått göra två hinnsvepningar, som tyvärr inte gett så mycket resultat som jag hoppats. Imorgon har jag även tid för en till hinnsvepning, så kommer det inte igång efter det så blir det antagligen igångsättning.

Babynestet jag köpte idag, bebisar gillar ju ofta att ligga lite trångt så tror det blir perfekt i början med detta :) Det är köpt på Storken i Kungsbacka. Vet ni hur mycket jag längtar efter att få gå promenader med vagnen, åh vad mysigt det ska bli!

Nu är det så få dagar kvar, vi vet att i veckan som kommer så får vi äntligen träffa mini! Vi har ju fått en tid bokad nu & jag hoppas verkligen att det blir av då. Annars kommer jag tappa det totalt, haha..


Puss på er & tusen tack för all pepp ni skickat mig! Så tacksam <3

Gillar

Kommentarer