GRAVIDITET

Hej på er!
Hoppas ni mår bra <3

Kolla vad vi fick hem på posten igår! Golfbollarna vi ska använda till att ta reda på om mini är en pojke eller flicka! C’s syster beställde dem åt oss från USA & vi var rädda att dem inte skulle hinna fram innan helgen. För på lördag har vi planerat att vi ska ha brunch hemma med vår familj & närmsta vänner. Vi ska då ta reda på om mini är en pojke eller flicka genom att C ska skjuta iväg en av golfbollarna. När man slår på bollen blir den som ett rökmoln i blått eller rosa.

Vi tänkte att, varför inte fira det man kan fira?! Vi har även en massa ballonger & annat skoj som vi ska pynta med. Jag har även beställt cupcakes som hör till temat.. haha! Jag älskar ju sånt här! Nedanför kan ni se en video från Youtube där dem använder sig av samma slags golfboll. Här hittar ni dem vi beställt. Det tog ca 2,5 veckor att få hem dem :)

Nu börjar jag bli såå spänd!! Det ska bli så kul att få veta vem det är som gömmer sig i magen.

Vad tror ni? Jag lovar att uppdatera er efter lördagen! Kan förhoppningsvis fånga det både på bild & film!

Puss på er <3

Gillar

Kommentarer

Outfits, Resor

Inlägget innehåller Adlinks

Hej på er!

Hoppas ni mår bra <3

Vi hade det SÅ bra i Marbella, önskar att vi kunde stanna några dagar till.

Jeansjacka HÄR -Adlink

Sneakers (deras nya variant) HÄR -Adlink

Första dagen i Marbella var vi inne på Gucci & då fastnade jag för denna väskan direkt. Jag brukar alltid ha spanat in något sedan innan men just denna väskan har jag aldrig sett tidigare. Eller så har jag kanske inte lagt märke till den bara.

Jag har sålt nästan alla mina väskor nu den senaste tiden då jag tröttnat & velat byta ut dem. Så detta blir första ”nya” väskan till samlingen. Dock finns det inte så många väskor jag verkligen vill ha längre.. har 2 stycken jag så gärna vill köpa i framtiden men det är ingen stress :) Nu blir det prio på mini <3

Här är den lilla godbiten. Vad tycker ni? Ni hittar den HÄR - Adlink

Älskar att detta printet är tillbaka. Jag har länge vart sugen på en modell som denna, som en säck. Tycker det ger en avslappnad look vilket jag gillar. Funderade även på en ryggsäck från LV men jag tror inte att jag hade använt den lika mycket.

Gillar även att den är sportig & att den har lite vintage känsla. Nu när mini snart kommer är det ju ett måste att man kan hänga väskan över sig, vilket man kan med denna. Man kan även ta bort det långa bandet om man vill hålla den i handen bara & vara lite extra trendig ;))

Tänk så snygg till jeans, vit tisha & sneakers!

Puss på er <3

Gillar

Kommentarer

GRAVIDITET
Hej finisar!

Hoppas ni mår bra <3

Jag & mamma har precis landat i Göteborg & det kändes ju sådär kul när det snöar på tvären.. Hade gärna stannat i Marbella några dagar till! Men snart ska jag & C förhoppningsvis dit igen, längtar redan!!

Vecka: Nu är jag i mitten av vecka 22. Nu har 54% av graviditeten gått & det är 128 dagar kvar till beräknad födsel. Mini är nu lika stor som en papaya.

Mående: Denna veckan har jag mått mestadels bra. Har ju vart i Marbella så fått lite extra ledigt från jobbet vilket känns så bra i höfter & rygg. Enda dagen jag mådde illa var när vi flög hit, jag slarvade lite mer maten den dagen.

Kroppen: Mini lever verkligen rövare där inne! Jag känner rörelse så fort jag ligger stilla eller sitter lite framåtlutad. Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men naveln har verkligen poppat ut nu. Tycker ändå det är lite gulligt, haha.

Cravings: Hmm.. Denna veckan har det inte vart något speciellt. Är sugen på det mesta hela tiden, haha. Ena dagen är det bara frukt & bär, nästa dag kan det vara djungelvrål & ahlgrens bilar.

Känslor: Har haft en väldigt bra känsla hela denna veckan. Det tar ju tid att smälta att jag ska bli mamma, men det börjar sakta sjunka in & det känns så sjukt att det snart är så! Blir lite gråtig varje gång jag tänker på att min älskade C ska bli pappa också!! Pappor som är goa med sina barn är typ det finaste jag vet. Herregud vad fint ändå. Nu tåras det i ögonen när jag skriver.. (Lipsillen is here to stay)

Händelser: Ja vad har hänt i veckan? Jag har börjat planera hur minis rum ska se ut, det är så mysigt! Tror det rummet kommer bli finast i hela huset, haha. Nästa helg ska vi ta reda på om det är en flicka eller pojke & efter det tänkte jag börja beställa möblerna dit. Jag & mamma har ju vart i Marbella & här finns det så mycket söta barnkläder, man smälter ju! Mamma ville köpa kläder redan nu men jag fick stoppa henne, haha lilla mini kommer bli så bortskämd. Jag blev även inbjuden till mitt första ”mamma-event” i veckan, hur trevligt?! Tänk att jag snart är en i gänget ;)

Puss på er! <3

Gillar

Kommentarer