Bröllop

Film av Ola Westin

@filmbywestin

http://www.josefinwestin.com

Wiie! Igår blev filmen från dag 2 på vårt bröllop klar. Vi hade hyrt en katamaran som vi tog med alla ut på. Vi drack drinkar, dansade & åt paella. Kvällen avslutades med pizza, nachos & mojitos på en takterass i hamnen. Så härligt att få umgås lite extra med alla kära vänner innan det var dags för folk att åka hem till Sverige igen. Tack alla igen för allt, utan er hade aldrig vårt bröllop blivit så bra. <3

Gillar

Kommentarer

Bröllop

Film av Ola Westin

@filmbywestin

http://www.josefinwestin.com

Nu kom glädjetårarna igen.. Det är helt galet vad film kan göra med en, det känns som att man får uppleva dagen på nytt. Så mycket lycka & känslor i en & samma video. Så glad att vi fann Ola & Josefin som kunde föreviga vår dag, världens härligaste par som även är ett sjukt bra jobbteam! Så impad över att dem löser det, jag & Christofer hade antagligen börjat bråka direkt. Haha. Jag rekommenderar starkt att både ha fotograf & filmare på sin stora dag, det är så värt det i efterhand.

Ha en fin dag & hoppas ni gillar den <3

Gillar

Kommentarer

Bröllop

Idag har jag haft en riktig fixardag. Har bl.a. gjort en liten ”bröllopslåda” där jag samlat alla små minnen som inbjudningar, menyblad, vigselprogram samt lite andra små detaljer från vigseln. Tänker att det är kul att ha sparat i framtiden.
Att lägga upp det här gör det enkelt för mig att hitta tillbaka i framtiden samt att det är kul att dela med sig då jag själv inte hittade så mycket inspiration när vi skulle trycka våra saker till bröllopet.

Först ut; ganska logiskt. Save the date kortet! Absolut inget måste men eftersom att vi skulle ha bröllopet på Mallorca ville vi vara ute i god tid. Här hade vi endast bestämt plats & datum, färger & tema var inte helt bestämt vilket gör att den skiljer sig lite från alla andra trycksaker.

Nästa sak var inbjudan, på framsidan satte vi ett stort silvrigt hjärta som höll ihop den. Min hand täcker texten på bild 2 där all info fanns till vår hemsida, det är verkligen ett tips! Genom vår hemsida kunde vi skriva lite mer utförligt om dagarna, lägga upp inspirationsbilder & klädkod samt att alla osade genom den.
Här hade vi kommit längre i planeringen vad gällde färger & tema. Som ni kanske märker blev det rosa, grönt, silver & vitt.

Här ser ni våra vigselprogram & menyblad.
Vi skrev med vår hashtag på nästan alla trycksaker vilket har gjort att det finns över 120 bilder under den, det är så kul att följa i efterhand eftersom det är kul att se allt utifrån gästernas perspektiv.
#christoferemelie2018

Dessa små påsarna med meddelanden på hade lagts ut ihop med vigselbladen, dem kastades istället för riset man brukar ha utanför kyrkan. Såhär blev resultatet:

Foto: Josefin Westin Photo
Instagram: @josefinwestinphoto
Hemsida: http://www.josefinwestin.com

Här nedanför ser ni 2 inspirationsbilder jag sparat på min Pinterest. Utan dessa bilderna hade jag haft extremt svårt att förklara hur jag ville ha själva bågen & känslan.

INSPO FRÅN PINTEREST

INSPO FRÅN PINTEREST

Även dessa små näsdukarna delades ut, fast på bussarna påväg upp till fincan. Till svett eller tårar, jag tror mest tårar. ;)

Bild: @gertrudes

Här har vi vår välkomstskylt, som blev precis som jag önskat! Jag gjorde inspirationskollage på Pinterest även för detta, som ni ser blev det nästan exakt likadant. Så nöjd! Såklart serverades det Aperol Spritz till välkomstdrink, min favorit <3

INSPO FRÅN PINTEREST

INSPO FRÅN PINTEREST

Även små solfjädrar delades ut på bussen, vilket var tur för precis innan vigseln var det galet varmt! På kanten stod det ”Christofer & Emelie 7 juni” samt att vi knutit små rosa band med våra namn runt dem. (Banden ser ni på bilderna längre upp)

Bild: @gertrudes Stolsdans: @Josefineeriksson 💃🏼

Under middagen delades isfacklor ut på borden, mellan rätterna höjdes musiken & isfacklorna tändes.
Foto: Josefin Westin Photo
Instagram: @josefinwestinphoto
Hemsida: http://www.josefinwestin.com
På vår första dans använde vi tomtebloss, alla fick tända dem i början av låten som började lugnt. Efter någon minut drog låten igång & alla började dansa med oss! En magisk känsla!
Foto: Josefin Westin Photo
Instagram: @josefinwestinphoto
Hemsida: http://www.josefinwestin.com

Nedanför ser ni min inspirationsbukett, jag ville inte ha en för stor eftersom det var en del detaljer på min klänning & jag ville att den skulle vara lite busig. När floristen kom med buketten blev jag så glad, den var exakt som jag drömt om!

INSPO FRÅN PINTEREST

              INSPO FRÅN PINTEREST

Fler bilder kommer från vår fotograf, men tänkte att det var kul att sammanfatta dessa detaljerna i ett inlägg. Jag kommer posta fler bilder så fort jag får dem.


För mer bilder & vår hashtag:

@mliandrea & #christoferemelie2018

Gillar

Kommentarer