Imorgon är det ju fredag som sagt, har inga speciella planer inför helgen men imorgon så :
* Först förbi 24fitness och köpa ett gymkort!
* Sedan köpa gymkläder, behövs har då inga tights!
känns även lite roligare att börja gymma om man har snygga kläder!
* Förbi Nathalies salong så ska de kika lite på mitt hår, vill tillbaka
till det ljusa då jag för första gången trivdes mer i det en det jag har nu?
så ska vi kanske boka tid till att färga det ljusare! woho
* till arbetsförmedlingen för något snabbt möte,

och sedan blir det bara att ha en lugn kväll med familjen, tror även att jag ska laga maten
( fått något intresse för att laga mat hemma helt plötsligt, tycker det är skit roligt faktiskt & blir ändå rätt okej gott.

Likes

Comments

Så då vart jag här igen, funderat länge på om jag ska ta tag i detta & jag vet ju att jag älskar att skriva osv så varför inte? ska ge det en chans till detta med att " blogga " . försöka uppdatera så ofta jag kan, om allt ifrån personliga grejer till allmänt helt enkelt. Det är ju faktiskt ganska kul ändå när man väl kommer igång, så ja varför inte!

så välkommen du som läser detta! Mitt fullständiga namn är Amanda Emilia broberg & jag är en 23 årig tjej ifrån göteborg. Men kallas även Milia, så uppskattas om ni vill gå efter det! har blivit i stort sätt mitt namn i flera år nu så, är rätt van vid Milia. Hur som helst, på min fritid spelar jag fotboll, ska ta tag i att börja gymma samt att jag älskar att sjunga, skriver mycket eget och gör covers. Umgås med mina vänner, familjen & min lilla bebis ( hund ). Jobbar till&från på stadium men söker även hel del jobb, och ska även ansöka plugg när det är öppet för ansökningar! Singel ready to mingle ha ha .. lite " kort " om mig! hoppas ni vill följa med på mina inlägg här. Kram
Likes

Comments