Hej! Nu äntligen har mina låtar släppts ut, men det blev inte riktigt som jag tänkte mig..

Det var tänkt att låtarna skulle komma ut på Spotify och massa andra kanaler, men tyvärr så kom ingen utav dem ut på Spotify för att studion fick ett kontrakt med en skola, då dem inte ville ha den typen av musik så blev det inställt. Men jag håller på att arbeta med det.

Tänkt på att det här är den absolut första gången jag använder rap och att det första gången jag sjunger, jag kommer att ska en hemsida senare framöver vilket jag kommer att länka då ^^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om ni inte visste det så har jag flyttat till en utslussnings avdelning på behandlingshemmet med personal som har jobbat mig förut och vi fungerar väldigt bra ihop. Och den här avdelningen heter 83:an

Jag har nu bott på 83:an i en vecka och typ tre till fyra dagar och jag tror att jag håller på att få ett återfall...

Jag vet inte om det bara är jag som är negativ men mitt mående börjar att gå ner igen, det känns som jag är på väg till att få ett återfall igen.

*Mina drömmar.

Jag har haft jätte konstiga drömmar där det alltid slutar med att jag tar dör på grund av självmord (I drömmen) Men det är inte alltid samma sorts självmord som händer det är helt olika, natten som var så drömde jag om att jag hängde mig i mitt rum här.

*Mitt dagliga mående.

Jag har inte känt av mina känslor på väldigt länge och den ena anledningen är säkert för att jag är och spelar så mycket jag kan, men det är för att slippa den verkliga världen eftersom att den gör mig deprimerad. Men också överhuvudtaget så nästan det ända jag känner är ett hat mot socialtjänsten. Men jag måste säga att oftast så fejkar jag ett leende under dagarna när jag är och till exempel äter. Jag tänker dock ofta på döden.

*Min miljö.

På gruppboendet "Längan" så hade jag det väldigt stökigt runt om mig, men sen när jag kom till 83:an så fixade jag städningen dagligen tills för någon dag sen. Då jag kände samma känsla som på Längan att jag orkar inte. Pub psykologer och personal på hemmet har sagt att det kan bero på mitt mående "Ett rum visar hur en människa mår".

*Min musik. 

Jag kan ha tjatat en del om min musik som ska släppas ett tag nu och studion fix förhinder så dem kan inte lägga upp dem på Spotify eftersom att dem har fått en "kontrakt" med en skola för barn och skolan´s krav var att inte studions musik ska innehålla svärord, vapen, droger ånger och kamp. Så det gick lite åt helvete. Men i alla fall alla mina låtar handlar om mina depressioner och nästan alla har en mycket stark text som innehåller både starka ord om psykisk ohälsa. (Låtarna kommer läggas upp på min Youtube kanal)

Likes

Comments

VARNINGför eventuell stark text och väldigt starka bilder, bilderna ska inte uppmananågon till att göra något.

Mångaanser att det är fegt med att ta självmord, att man är egoistisk och intetänker på dem som finns runt om en. Idag tänkte jag skriva lite om justsjälvmordsförsök och självmord.

Depressionär en slags sjukdom som tyvärr allt för många har och vissa klarar sig igenomdet och andra inte. Så klart så finns det olika slags depressioner där det endakan vara värre än det andra.


V

alla har någon gång mått väldigt dåligt en period och om du inte har haft det

så kommer du att få och jag säger inte det för att vara negativ. Jag säger det

för att det är sanningen.

Många tror att ett självmordsförsök är en självisk flykt eftersom personen inte bryr sig om de som blir lämnade. Visste ni att när en person kommer till den punkten tror de verkligen att deras anhöriga kommer att få det mycket bättre när de är borta. Detta är psykisk sjukdom och inte egoism. Sanningen: depression är en fruktansvärd sjukdom och tycks obeveklig. Många av oss har varit nära kanten och vissa har förlorat vänner och anhöriga. Låt oss öppna ögonen för varandra och sluta sopa psykisk sjukdom under mattan för att samhället ska se "felfritt" ut.

Tänkom nästa person som drabbas utav depression är din syster, bror, mamma, pappaeller till och med din bästa vän? Tänk om du själv drabbas över depression,hjälp andra så att dem kan hjälpa dig när du mår dåligt. Hjälp till att hindraså att människor tar sitt liv, hjälp till att förbättra det som intepolitikerna och staten gör!


jag kommer att diskutera mer kring det här ämnet i en video på Youtube senare framöver.

Likes

Comments

Alltså jag vet inte vart jag ska börja..

Alla mina depressioner har kommit tillbaka och det går verkligen inte en minut förens ångesten kommer tillbaka även om det inte finns någon speciell anledning till ångesten så kommer den. Det kommer upp tankar som bara är deprimerande hela tiden och det börjar att bli riktigt jobbigt. Tankarna handlar alltid om självmord och till och med när jag sover så drömmer jag om att jag dödar mig själv på något sätt, jag vet inte men allting positivt i mitt liv har förvandlats till något negativt. Människorna runt om mig lämnar mig för att dem inte orkar med mina depressioner så jag ser inte så positivt på någonting längre. Jag kan inte äta heller utan maten kommer ut lika fort som den kommer in, så jag äter knappt någonting nu mera. Men det värkar i alla fall som att jag får i mig den näringen jag behöver för att överleva i alla fall. Och jag sover nästan inte heller längre vilket får det att bli helt kaos i huvudet.  Det enda jag försöker att göra under dagarna är att lyssna på bra musik och försvinna igenom spelvärlden 24 timmar om dygnet, varje dag. Någon gång ibland så skriver jag till vänner eller familj, men det är inte ofta jag gör det. Det finns två anledningar till det, 1. Det väcker gamla minnen som håller på att förstöra mig just nu. 2. Jag har så stora tillitsproblem så jag vågar inte. Jag vill inte falla ner mer än vad jag redan har gjort.

Jag vet inte hur jag ska göra mot framtiden, jag har slut på idéer som jag kan följa. Allting bara försvinner och blir till depressioner, jag vill också påpeka att mina mediciner fungerar inte på mig längre. Och jag vill inte prata med en psykolog eftersom att jag hatar att prata om mitt mående och jag är helt säker på att det inte gör saken bättre heller.

Men ja, jag ska försöka att sova nu har inte sovit på ett tag...

Likes

Comments

Under en lång tid så har mitt mående gått upp och ner, ibland har jag mått bra men sen efter ett tag så har jag alltid fallit igen..  Och just nu så genomlider jag en av mina största depressioner, och det blir bara värre och värre för varje dag som går. Jag har provat allting för att bedöva denna starka smärta. Droger, Alkohol och olika sorters anti-depressiv, men ingenting av dem gör verkan mot mitt mående, det blir bara värre. Jag har haft självmordstankar som inte har varit så aktiva, men idag så har dem blivit aktiva och den händer då och då att jag har försökt att ta självmord.

Nästan alla mina tankar har med döden att göra. "Jag undrar om jag kommer till en bättre plats om jag dör" "Kommer jag att få skuldkänslor som död" "Skulle någon på riktigt verkligen bry sig om jag dog" ja massa såna tankar snurrar runt i mitt huvud nästan 24/7, och självmordsförsöken har blivit allt fler sedan 2015-11-01 - 2016-05-15

Personalen sa "-Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men tänk på vad du gör. En dag så kommer du att lyckas med att ta ditt eget liv som Alina gjorde. Ingen här klarar av att se eller höra om att du har dött. Du är för omtyckt för att dö"

Men nästan alla trycker ner mig så tankarna blir mer fokuserade på döden så att alla problem bara försvinner, och att alla som har gjort mig något skulle få skuldkänslor och lära sig av sina misstag. Jag har varit deprimerad länge och jag har aldrig heller mått hundra procent bra, istället så har jag dött en bit i taget, och ju mer människor håller på desto mer faller jag. Och det är inte lätt längre att ignorera vad människor säger för det hugger in i hjärtat, jag vet inte hur mycket och mer jag klarar. Men via min musik så kommer jag att berätta om mitt mående, liv och hur jag känt och hur jag känner.

Likes

Comments

Jag söker 10 stycken personer som ska stå i bakgrunden av videon med ryggen mot kameran. Dem här personerna kommer få en tröja där det kommer att stå "Fuck socialen" på.

Jag söker även en person som kan vara filmare till detta projekt, tyvärr så finns det ingen kamera här så du får bli ansvarig själv om att ta med en kamera. -Du behöver dock inte redigera videon för det fixar jag.

Intresserad? -Kontakta mig på kontakt-stefan@outlook.com eller via min Facebook. Vid E-mail skicka som rubrik "Intresserad av videon" och där kommer du att informeras mer om videon.

Jag söker 11 personer sammanlagt.

Likes

Comments

Ja som rubriker lyder så kommer jag inte att komma nära mediciner på ett tag för att mina självmordstankar har blivit mer aktiva och dessutom har jag försökt några gånger med att till exempel ta överdos.

Likes

Comments

Mitt liv känns så hopplöst, allt som finns i mitt huvud är självmordstankar typ hur jag skulle ha gjort det, jag tänker på nya sätt att skada mig själv på, mina mardrömmar gör så att jag inte vågar att sova under nätterna, medicinen jag får gör motsatt verkad än vad den ska göra, jag får ångest och när den åker ur kroppen så får jag psykos och börjar skaka, ja jag har blivit beroende av den. Såren blir bara djupare och djupare, jag orkar inte bry mig om hur människor känner runt om mig, när det svartnar så gör jag bara... Jag åker in och ut på sjukhus och psykakuten,  allt jag tänker är att jag vill ha ett slut på det här, sen gör det inte saken bättre att personal och andra människor ger mig skuldkänslor för allting, det får mig att tänka mer på självmord och jag tappar bort mig..

Jag hotar tillexempel personalen med mitt eget liv så att dem inte ska ta ut rakblad och andra saker, jag har blivit paranoid och har gömt tabletter och rakblad om dem skulle ta in sakerna, jag försöker att göra det bästa för mig själv men tappar bort känslorna och glömmer vad som är vad. Är det depressioner eller ett bättre liv? Leva eller dö? Vad finns efter det här livet? Vad måste jag göra?

Likes

Comments

Jag vet att det är flera miljoner människor som har en psykisk ohälsa och i många fall så leder det till att människor skära sig, tar droger eller dricker alkoholhaltiga drycker. Man försöker att hitta sätt som antingen bedövar eller tar bort ångesten. Jag har sätt många människor som har Självskadebeteende och det finns många sätt som klassas som självskadebeteende. Det jag också har sätt är att det inte finns så många som ens försöker hjälpa dem som mår dåligt, antingen så ser dem inte eller så vill dem inte se offren som har fått psykisk ohälsa.

"Alla behöver en hjälte, men vem vill vara hjälten för någon annan?" Jag vet att det försvinner liv från jorden varje dag som dör av missbruk, självmord osv. Och det är inte bara en människa, vi snackar om flera tusen livs blod som spills för att det inte fanns någon som gjorde rätt för dem. Och dem som försökte gjorde fel eftersom att dem chansade på vad dem tyckte kändes rätt, många gör det misstaget och chansar. Och oftast blir fel och ett liv försvinner från jorden. Jag vet från egen erfarenhet.

Jag vet från egen erfarenhet att missbruk oftast beror på att man mår dåligt. Jag har hållit på med droger, alkohol, skärningar och mycket mer allting för att försöka få bort och att dämpa den var ett steg framåt så jag fortsatte med det. Och ja jag var narkoman och alkohol ett tag, jag ville inte inse det men min tunga depression hade dödat en del av mig och ersatt den med ångest dämpande saker.

Jag vill hjälpa alla jag kan, men jag kan inte klara det ensam utan jag behöver andra som bryr sig att hjälpa till med att hjälpa andra människor som har psykisk ohälsa, unga som gamla. Försök att hjälpa dem innan det går så långt som självskadebeteenden, och om det händer ge dem inga skuldkänslor för det. Känn dig inte misslyckad som vän, förälder det är nu du behövs som mest, och vad som än händer lämna aldrig den drabbade.

Många som har en psykisk ohälsa skär sig för att visa hur dem mår, dem säger det på sitt sätt "detta är akut, jag behöver hjälpa nu" många människor klarar inte att säga jag behöver hjälp, så dem försöker hitta andra saker som andra reagerar på, typ som att skära sig. Det är inte bara i filmer folk tar självmord, det händer i bland oss. Vi vet igentligen ingenting om hur andra mår. Tänk om din syster/bror, Bästavän, dotter/son har depressioner? Dem kanske funderar på att hitta ett sätt att säga det till på, dem kanske tänker på självmord för att allting håller på att bli förmycket för dem. Många stänger sig inne i huset, rummet och försöker att undvika att gå ut överhuvud taget.

Det bästa är om barnet får en bra uppväxt utan bråk och tjafs. Många barn växer upp med föräldrar som har drog eller alkoholmissbruk och dem vuxna tror att dem kan gömma problemen från barnen men barnet vet alltid. Om barnet hör att föräldrarna bråkar ibland så kan det väcka en stark oro för barnet och tillslut så känner den sig inte trygg med föräldrarna, "Kommer dem att separeras?" "Älskar dom inte varandra längre?" Även om bråket inte är en stor grej för föräldrarna så kan det kännas som andra saker för barnet.

Barnet behöver en bra start på livet, det är en stor del om hur dem blir som äldre. "När ska man finnas för barnet/den unga?" -Ja föräldrarna ska alltid finnas för barnet, men när barnet behöver mest stöd och uppmärksamhet är i mellan 0-6 , 12-25. Och det finns anledningar till det. Första dagiset, första skolan, puberteten, och myndighetsåldern till alkohol. Tänk på att alltid finnas för barnet så att den kan få en bra start i livet.

Likes

Comments