Mary Kays TimeWise dag och natt serum är ett perfekt närings tillskott för huden och motverkar tecken på åldring.
Dags serumet är en lätt formella utrustat med SPF 30 som skyddar yttre påverkan av solen. Solen är en stor bov till hudens åldrande. Solen kan orsaka linjer och missfärgning på huden och därför bör man alltid skydda sig. Samtidigt som dags serumet skyddar mot solen ger den näringstillskott till huden.

Natt serumet innehåller kapslar med näringsämnena A,C och E som verkar djupgående i huden under nattens timmar och serumet hjälper till med hudens förnyelse process.

Mejla gärna MKTrice@outlook.com vid intresse av produkterna.

Likes

Comments

Nu är hösten här med solen som tränger igenom de vinröda blad på träden men tyvärr så drabbas huden av höstens kylan och orsakar torr hud, torra och flagnande läppar!
Därför tänker jag tipsa om Mary Kays satin lips set som innehåller en läpp skubb och en återfuktande läpp kräm, vid köp av båda produkterna tillkommer ett paket pris!
Jag rekommenderar starkt läpp skrubben som tar bort alla de döda hudcellerna från läpparna. När man endast återfuktar läpparna återfuktar man även alla de döda hudcellerna och läpparna fortsätter att ha den tråkiga utstyrseln av de torra hudcellerna! När du testar Mary Kays satin lips så tas döda hudceller bort och man kan återfukta sina läppar med en fin finish så att läpparna kan se pigga och kyss vänliga ut.!

Vid intresse av produkten nås jag på min mail mktrice@outlook.com

Likes

Comments