​Alle sammen, jeg bruker blogg.no igjen så ser dere dette så vit at jeg ikke bruker nouw mer men linken i overskriften

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra Joakim og sitter her i sofaen og venter på pannekaker, skal bli godt med mat no! Har nesten ikke spist i hele dag... Siden jeg bor ute på Bjorøy og Joakim på Nesttun så tar buss litt tid så blir litt over 1 time på buss, og nå måtte jeg vente i 20min på Loddefjord på Bjorøy-bussen og.

Jeg gadd jo selvfølgelig ikke stå ute i kulden så jeg gikk inn på senteret, og der fant jeg ut jeg ville opp i dyrebutikken og se på alle de søte gnagerne. Meeen så har det seg sånn at jeg så litt på fiskene og, og jeg har 2 fisker fra før av. Jeg så de hadde sånne algespisere og fant ut at halo det er jo nyttig og det? De renser jo akvariet i tillegg til pumpen? Så jeg spurte om prisen på den lille søte fisken og det var kun 30kr så why not?

Nå kom jeg altså hjem og kom inn på kjøkkenet der mamma stod og lagde mat, og der kommer jeg å bare: Se mamma, skaffet et nytt familiemedlem! Haha, hun tok det no fint og lo bare da. Så nå har jeg han i posen oppi akvariet for å venne til så gjenstår det bare å finne navn. Har allerede Arthur og Arne, så må bli et navn på A. Arild? Atle? Asgeir? Arnfinn? Anton? Jaja vi får se..

Sånn før jeg avslutter innlegget så er forresten ikke dette første gang jeg kjøper fisk spontant. Hadde jo kun Arthur og han var helt alene, så her for ikke så alt for lenge siden så skjedde akkurat det samme. Var på vei hjem og ventet på bussen, så da var jeg på dyrebutikken i byen og kjøpte Arne! Han fikk ikke mamma og de vite om før sånn 3 dager etter da hehe...

Her er da den lille nye fisken!


Og han skal få flytte inn med Arne som du ser over her^


​Og Arthur som du ser her^


Likes

Comments

Da kommer svarene på spørsmålsrunden, går rett på vi:

 

 • Hvorfor bruker du neon-maling i fjeset på fest?
  -Haha, bruker bare avogtil om noen har, er vell bare for gøy, ikke noen spesiell grunn utenom det egentlig.


 • Hvordan møtte du Joakim?
  - Jeg møtte Joakim via en venninne som tok meg med på fest natt til 17. Mai i fjor.

<><><>

 • Snakker du enda med Sander?
  - Nja egentlig ikke, bare sånn om jeg får en snap svarer jeg og motsatt en gang i blandt.


 • Hva syntes du om din egen rompe?
  - Hæ? Hvilke? Neida helt ok den, men langt i fra det jeg ønsker. Holder på å trene den litt da! hehe.


 • Hvorfor kjøper du ferdigtrent hest? Hvorfor ikke kjøpe en som kan lite å trene den opp selv?
  - Dette er fordi for det første har jeg verken tid eller erfaring til å trene opp en egen hest, og jeg driver med sprangkonkuranser og forsåvidt høyt nivå og høyere snart om alt går som planlagt. Da trenger jeg en hest jeg vet kan hoppe skikkelig og som jeg kan stole på. Hadde jeg hatt hest kun for kos og turriding så hadde det sikkert vært annerledes.


 • Slenger med et bilde av fine Dolce min <>
 • Hvor lenge har du og Joakim vært sammen?
  - 7 måneder nå på søndag faktisk!<3 ble="" sammen="" 17.="" juni="">
 • Hvilken skole går du på?
  - Jeg går på Årstad videregående skole.
 • Hvem er dine beste venner?
  - Det må vell være Malin, Tina, Martine, Veronika, Camilla og Joakim.
 • Når er neste stevne med hesten din?
  - Neste stevne er Vintercupen som er helgen 23. og 24. Januar.
 • Hvor skal du i sommer?
  - Ingenting er planlagt, men blir nok ned til huset i La Zenia i Spania iallfall.
 • Har du flere dyr en hest?
  - Jeg har hesten min Dolce, katten Lurven og 2 fisker som heter Arthur og Arne haha.

 • Slenger med et bilde av Lurven<>


 • Hvem er du?
  - Hemmeli... Neida jeg er Maiken Kårdal, 17 år fra Bergen.


 • Hvem er din trener?
  - Sprangtreneren min er Simon Yde.


 • Hva syntes du om han?
  - Jeg syntes Simon er den beste treneren jeg kunne fått og han er generelt en veldig herlig person utenom trener og. En man kan føle man er venn med i stallen utenom å bare være en elev.


 • Hva er det laveste du har ridd?
  - Laveste jeg har hoppet på stevne mener jeg er 0.70m med gamle-ponnien Pandora som jeg hadde fra 2010 - 2014.


 • Hvor ofte drikker du sjokomelk?
  - Sånn nesten hver skoledag.... haha


 • Hvor mange tatoveringer har du?
  - Jeg har 6 tatoveringer, skal ta min 7.ende i Mars. I tillegg har jeg tatoverte øyenbryn da.

 • Veldig dårlig bilde men eneste eg hadde av alle...

  B

  Likes

  Comments

  Hei igjen! 

  Liker måten eg trodde jeg ikke kom til å klare å holde bloggen oppe å være aktiv, men nå føler jeg for å blogge hele tiden haha.
  Jeg har blitt veldig glad i å lese blogger og å blogge så tenkte jeg kunne si litt hvilke blogger jeg leser, kanskje du enten leser de fra før eller vil begynne å lese de? Dere har nok hørt om de fleste, og noen av de eser jeg mer en andre. Skriver iallefall en liten liste, gjerne skriv en kommentar om hvilke blogger du leser selv!

  www.sophieelise.blogg.no

  www.styleconection.blogg.no

  www.isabelmartinez.blogg.no

  www.tcmn.blogg.no

  www.l0ve.blogg.no

  www.andreabadendyck.blogg.no

   

   

  Likes

  Comments

  Følelsen av å komme hjem etter en laaang skoledag og innse at ingen andre er hjemme enda. Du er sliten og trøtt og orker ingenting, og å da bare skjenne at det er helt stille i huset og du har hele huset for deg selv. Finne noe snacks og så bare slenge deg ned på sofaen og hive på en serie. Akkurat dette gjorde jeg i går; fant fram Ritz-kjeks og smørost, tok på X-boxen, fant fram netflix, slengte meg ned i sofaen og nøt 1 time eller 2 med The Vampire Diaries.
  Selvfølgelig så er jo det enda bedre å komme hjem til Joakim da haha, men skal innrømme det er digg å komme hjem alene og en gang i blandt.
  Hva er du? Team Damon eller Team Stefan??


  Likes

  Comments

  Ja då kjører vi på med en spørsmålsrunde då! Tenkte siden bloggen er litt ny kan jeg svare på litt spørsmål så dere kan bli litt "bedre kjent" med meg. Bare skrik ut spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg via et nytt innlegg i morgen eller noe. Spør om alt fra ting om meg til bloggen til hva som helst egentlig. Gjerne kom med forslag til noe dere vil jeg skal blogge om og. 

  Utenom det så sitter jeg i skolegangen nå sammen med Tina og Martine og venter på neste time, nettopp hatt gym og samf.fag der det ikke skjedde noe særlig spennende. Hadde styrketest i gymmen og jeg tok opp en prøve i samf.fagen, så spent på hvordan det gikk... Så nå skal vi spille spill som vi har laget selv i neste time så det er jo chill, og skoledagen er ikke ferdig før halv 4... 

  Får se om jeg skriver noe mer her senere i dag, sleng med spørsmål i kommentarfeltet så kommer svar snart <>


  Sjokomelk og ostehorn er cravings...

  Likes

  Comments

  Hei alle sammen!

  Akkurat nå sitter jeg på bussen sammen med Joakim (som er kjæresten min for de som ikke vet det) og vi er på vei hjem til han. Etter det så skal vi til søsteren hans og overnatte der siden vi skal passe på sønnen hennes siden hun skal jobbe nattskift.

  Joakim overnattet hos meg i natt, så i går ble det bare ligge på sofaen og spise masse drit og se en skrekkfilm. Eller før det så spiste vi jo Taco med mamma og pappa + faren til Joakim og damen hans kom på besøk, så det var jo kos. Vi sovnet sikkert rundt 1-tiden i natt, og i dag stod vi opp klokken 3 så har vell ikke gjort noe spesielt fornuftig hehe.


  Slenger med noen bilder, de er tatt med mobilen på snapchat så sikkert ikke verdens beste kvalitet men men.

   

  Processed with VSCOcam with t1 preset
  Venter på bussen...


  Processed with VSCOcam with t1 preset
  Kosesokker er viktig til film og snop!

   

  Likes

  Comments

  Nytt år, nye muligheter, og alt det der.. Sier de hvert år, men egentlig kunne man jo "fått" disse nye mulighetene midt i året før og, samme som de nyttårsforsettene? Folk sier etter nyttår skal de begynne å trene, de skal bli sunn, de skal bli en bedre person osv. Egentlig gir det lite mening da, altså du kunne gjort disse tingene midt i året og? Meeeeen dette er vell bare blitt en slags? tradisjon?

  Jeg skal ikke skjule at jeg selv har et halvveis nyttårsforsett da, hehe. Har vell iallfall funnet ut at jeg må begynne å trene og ikke spise så ALT for mye drit.. Men de som skjenner meg vet at jeg kommer til å spise masse drit uansett det , men hehe kan prøve å minske det då. Og trening er vell ikke akkurat min sterkeste side heller, meeen I WILL TRY! Går no på trening med hesten 2 ganger i uken og rir utenom treningene og så trener litt da.

  Det var no det, ikke et så alt for langt innlegg men men.. Har dere noen nyttårsforsett da?
  (Bildet er tatt fra Google)


  -Maiken <>

  Likes

  Comments

  Nå igjen? Skal jeg begynne å skrive her på bloggen igjen? Jeg hadde ikke trodd det, men her sitter jeg da altså igjen bak dataskjermen og taster på tastaturet..

  Vell det er ikke helt sant.. Jeg skulle vært bak dataen men den har ikke strøm, så jeg sitter her bak mobilskjermen. Og ikke er dette nå i dag heller, for nå når jeg skriver dette er det fortsatt onsdag kveld, og jeg tenker tanken: Poste eller ikke poste dette?

  Jeg har alltid hatt lyst å blogge og likt det, men det har bare ikke gått? Hvorfor det? Fordi jeg var redd, for alt og alle... Men det er jeg ikke lenger, jeg er bedre en det.

  Hva sier dere? Blogge eller ikke? Legg gjerne igjen en komentar??


  Dypt eg vet

  Likes

  Comments