Japp,söndagar för mig innebär att göra rent alla sminkborstar!
Dem blir rena rama bakteriefällan om man inte gör rent dom minst 1 gång i veckan. Dem blir så snuskiga,usch!

Så en liten påminnelse till er- gör de ni också!

Likes

Comments

Godmorgon!
Precis fått i mig en super-frukost som jag hoppas att jag får behålla. Illamåendet är fortfarande kvar,så de jag äter känns som om de ska komma upp lika snabbt.. Hoppas innerligt att jag inte spyr,de är bland de värsta som finns!

Annars är planerna för idag är få,lite städning & beställnings jobb är de jag känner att jag klarar av.
Trevlig söndag på er!
💕

Likes

Comments

Ja,som rubriken beskriver så är de sjukstuga här hemma. Både jag & K har åkt på något...så typiskt när man är ledig,ja då kommer allt på samma gång!
Feber,snorig,ont i kropp & huvud och illamående.

Förutom att vi tvingade iväg oss för att storhandla så har vi inprincip sovit hela dan.
& nu är de mello-mys som gäller med täcke och lill-hjärtat som Alltid blir extra gosig när man är dålig
💕

Likes

Comments

Välbehövligt att få slå sig ner i soffan med Gottis,ljus & ansiktsmask efter en lönings-fredag på jobbet! De va så länge sen jag åt chips & dipp.

Och hörni,kan inte beskriva hur skönt de är att ha en ledig lördag imorgon!! Jag va ju ledig första helgen i februari,sen dess har jag jobbat varje lördag & söndag sen dess,så jag kommer verkligen njuta av sovmorgon tillsammans med min skatt!💕

Likes

Comments

Så himla sköna,dem med spets är dessutom jäkligt snygga under en lite genomskinlig blus! Dem är helt bygellösa och därför så bekvämt att ha på sig.
DOCK kan jag som har lite större byst inte ha dem på mig för länge,finns inte på världskartan att ha på sig en hel dag. Jag köpte dem neutrala (inte så snygga så man kan ta kort på dem haha!) för att de skulle vara skönt att ha när man jobbar.
Men märkte rätt snabbt att jag både fick ont i nacke & rygg. Jag antar för att jag behöver ha bh-ar med bra stöd för att inte få ont osv.

Jag hatar att jag måste tänka så mycket på sånt,kompromissa om de snygga eller sköna bh-arna. För lets be honest,jag hittar sällan en snygg bh som sitter bra eller en bh som sitter bra som är snygg. Men även jag vill kunna ha något snyggt under!

Har ni några förslag på vart man hittar snygga och bra bh-ar?!

Likes

Comments

Jag känner mig som en zombie gånger 10!
Så jävla trött att jag förmodligen kommer att gå och lägga mig snart haha. Vi ska bara kolla klart på Farmen & sen en dusch på de!
De tar helt klart på krafterna att jobba helg,vara ledig en dag,jobba,vara ledig En dag,jobba två dagar,ledig en dag och sen jobba helg igen osv.

Ja juste,vi skippade bion i fredags(hade somnat 5 min in i filmen med handen i chipsen.) Vi såg den igår istället- The Great Wall. Den va faktiskt helt okej! Men mest av allt va de mysigt att få göra något med K! Det va såå länge sen vi va på bio & det något man borde göra oftare,som vi brukade göra när vi blev tillsammans!

Likes

Comments

Jag kunde inte låta bli att gå in på Rituals!
-Solen är skinit hela dagen,de har vart vår i luften och vad passar då bättre än ny tvål & hand lotion med körsbärsblomma. De kan väll knappt bli mer än vårligt!


Dem luktar så otroligt gott,mumma!

Likes

Comments