View tracker

Hej på er!! Längesen jag skrev nu, har varit heeeeeelt upp och ned vänt i min vardag. Sen har jag blivit sjuk på detta.. jätte roligt.
Hur har ni det?
Jag har flyttat och mer om det kommer jag skriva i senare inlägg, whooooho.
Min vardag sen i tisdags har bestått av sova, äta, flytta saker och djur & mocka bajs..
Är helt slut man tror inte att en flytt ska ta så jätte mycket på sina krafter men shit.. jag vet knappt vad jag gjorde igår..eller vad jag ska göra imorgon. Haha!!!

Idag har jag spenderat tid med min mormor och morfar, åt frukost - och lunch! Sååå mysigt <3

Sen såklart stallet, satt i hagen en stund & bara njööt. Red min lilla fisa, strechning (eller hur det nu stavas) stod på schemat. Kändes verkligen kanonas och att jag verkligen kunde arbeta igenom henne utan NÅGOT rus eller stress. Hon har verkligen blivit vuxen nu.. trots att det kan vara tufft/jobbigt så är hon med en och springer inte ifrån en!!

Kvällen spenderade jag med min systeryster.. hon är 15 men känns såå mycket äldre. Jag var verkligen inte så mogen när jag var 15 haha!!! Herregud, dom små växer ikapp oss äldre..

Imorgon tänkte jag lägga ut lite om Mary kay!! Känner mig rätt taggad för att dra igång nu. Nu har jag även själv fått prova produkterna ett tag och jag är sjukt nöjd & jag älskar att dom inte testas på djur!!!! Stooor eloge❤️

Dags för att sova & jag hoppas ni har/haft en fantastik helg!

//E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Blev senare inlägg än väntat! Varit rätt mycket att stå i nu senaste dagarna! Jobb, djur och en massa farande!! Men dagarna går mot ett bättre håll ;)

Just nu sitter jag med min kära familj inte så jätte social kanske är så sjukt trött så vet knappt vad jag ska prata om! Min lilla mamma har fyllt år, så vi har grillat, badat och myst med närstående.

Jag tänkte berätta om min lilla häst! Hon är helt magisk! Karpa är hennes namn och är ett lettiskt halvblod 9år, hon har varit vid min sida i 3år nu. Det började egentligen väldigt standard! Jag var helt desperat efter häst då min medryttare häst hade sålts.
Jag fann karpa och var en väldigt het häst vilket jag DÅ tyckte var kul. Jag hade då ETT mål i sikte och det var hoppning. Ett år funkade detta, och kan säga att det var mer motgångar än framgångar inte så värst kul var oftast bitter men någon stans gav man sig inte, det var något med henne som höll en kvar. Hon var en jätte lätt stressad häst som om omställningarna blev förstora markerande hon direkt! Med exempelvis vandring.

Efter ett år flyttade vi & hennes beteende blev mer massiva och jag blev oförståelig & minst i världen. Blev tipsad av en kär stallkamrat att hon visste en person som kom att bli Karpas och min räddning & därefter började vår resa! Som fortfarande är i full fart!

Min syn har förändrats totalt! Jag förstår mer och hon tilltalar mig HELA tiden.
Karpa är min kärlek och jag i princip ströp henne med den.

Vår syn på träning är annorlunda & allt behöver inte styras på kunskap, att kunna gå på sin känsla av sin tro av hur det ska kännas, att kunna förmedla med energi och se svaret från henne att det lilla räcker! ( men såklart ibland behöver hon mer tydlighet )

Vi tränar idag för världens bästa Camilla, och WOW! Akademisk dressyr och streightness training! Ska förklara mer om detta senare!
Att få en hållbar häst, som har harmoni och lugnet i sig. En välmående häst & såklart spelar stallmiljö, foder mineraler osv in också!!

Jag älskar det! Karpa ger mig en utmaning varje gång vi ses & det är aldrig för hon är dum utan för att jag kanske har instängda känslor!? Hon speglar mig! HON går hela vägen för att få en förändring! Hon är den mest tydligaste och ärligaste vän jag har! Hon lär mig alltid något nytt, med såklart hjälp påvägen, hon får mig att våga & får mig att släppa kontrollen! Likvärdig respekt och det är så jäkla tydligt när man väl så kommer dit!

Camilla kan ni läsa mer om på www.horseunity.se

Bjuder på lite bilder
Ha de fint så länge! /E

Likes

Comments

View tracker

& så kom hösten, usch fy & blä.. Dock har hösten sin charmiga del också, lika så som alla andra årstider!! Men dessa mörka, regniga kväll hade jag mått mycket bättre utan!

Har funderat över just det här med skitsnack över alla sorters lag ett tag.

När man va såhär 8-9 år börjades det.. Man kom till en ålder då det var viktig att den lilla grupp vänner man umgicks med att ingen kom in i den! Man snackade illa om de som stod utan för. Med åren blev ju skitsnack värre & värre.. Vill inte ens se tillbaka hur taskig man va.. Men på något vis bildade alla en sorts press på sig om hur man va och såg ut, & för de personer som utsidan inte va lika viktigt för DOM fick ta skitsnacken..

Man tänker att skitsnack försvinner när man blir vuxen. Men sååå f****n heller att det gör. Det är typ ÄNNU värre än när man va liten.

Har inte människor något annat att prata om? Värken hemma eller på arbete?
Vilket tradigt liv & vilken tradig vardag man omger sig av massa negativitet..
Det värsta är när man är på sitt arbete, & någon arbetskamrat är ledig då blurras det, hen gör inte så inte si, hen är lat osv.......

Först, vi alla är olika, unika på vårt sätt & tack gode gud för det!!! <3
För det andra, för er som ska leva ett liv igenom att snacka om andra, ta & skaffa er ett lliv, jag kan lova er att det finns annat trevligt att prata om! Öppna era ögon och se det unika av den person ni tycker så illa om, det kanske till och med blir lite intressant av vad hens egenskaper kan ge er för lärdom här i livet.
Så snälla innan ni ser ner på någon för att hen inte är som du, titta istället med nya ögon och ser det som intressanta av hen som faktiskt inte är som du. Det gäller alla åldrar och vart man är, skola, jobb osv!
Man är bra precis för den man är!

Skönt att få skriva av denna irritationen!!!

Sov så gott alla.

Likes

Comments

Hej! Läget bra? Idag har varit en hyfsat lugn dag.. Jobbat i typ 4h sen suttit och snackat en massa skit vid sjön med min själsfrände Louise.
Alltid lika roligt, känt varandra sen vi var 5år och vi kan aldrig sluta prata om förr.. Skrattar åt samma saker om & om igen.. Förstår inte logiken i det! Haha..

I allafall så tänkte jag berätta om min ganska så nya dags rutin!!

Jag har i princip alltid varit den personen som tycker det är hiiimla roligt med nya produkter olika sorter osv... Sen kört på det i kanske 3dagar!? Sen tröttnat och gått tillbaka till tvål och vatten metoden för att tvätta av mitt smink.. & så dyker dessa produkter upp & äntligen finns det en mening & förståelse till att ta hand om sin hy. Jag är så jäkla nöjd och man ser faktiskt ett resultat inom en väldigt kort framtid! Jag har varit i en ganska stressad period just nu och som jag själv upplevt har jag fått påsar under ögonen och min hud har känts ganska fet & "trött" ut.
Använt produkterna i typ 2veckor och måste nog säga att mina små påsar är inte så "svullna" längre!
Det tar mig ca 3 min morgon och kväll att rengöra mitt ansikte i 3 steg.
~ en oljefri eye make up remover. Sjukt bra!!!!
~ en cleanser som också är oljefri (y) den rengör, exfolierar och friskar upp!! Just den som jag har är även till för fet/känslig hud!! Finns såklart för torrhud med!!
~ dagkräm - nattkräm
~ age fighting moisturiser.
Alla produkter är "anti age"
& jag är nöjd!!! Här & nu bojkottar jag tvålochvattenmetoden!

Vilka produkter använder ni?

Dags för film för jag är så jävulskt trött av någon konstig anledning.
Ha det bäst!!


Likes

Comments

Ja & så blev de blogg, känns som de kan vara något för mig. Jag gör rätt mycket olika saker vilket kan vara roligt att dela med sig.

Kan börja med att jag har tre olika jobb. Granngården där jag ansvarar för häst avdelning, OKQ8 säljare, & hudvårdskonsult för Mary Kay. Dessa jobb är såååå olika varandra men på ett sätt hör de samman. Jag får träffa så mycket människor & det älskar jag. Det kan nog även förklara lite av vilken "typ" av människa jag är.

På min fritid, för det mesta häst som gäller.. Kommer såklart berätta mer om mina pärlor senare.. Jag var iallafall hoppryttare en gång i tiden men under olika omständigheter blev jag fascinerad av akademisk dressyr, streightness training såklart ligger hoppningen kvar men inte längre som ett prio! Läran om hästen från insidan till utsidan blev så mycket viktigare och så mycket roligare. Men mer om detta senare!!

Andra intressen är makeup & där kommer marykay in.. Så sjukt roligt. Det kommer oxå blii massor av detta senare. Musik, jag kan knappt gå 10 meter utan musik i öronen & är headsetet sönder vilket bruka hända mig så är typ dagen förstörd. Vänner, familj och mina tre små fluffisar(kaniner). Och livet är ganska så komplett!

Lite kort om mig & mer lär det ju bli.

Ha en fortsatt fin kväll <3

Liten bildbombLikes

Comments