Header

Hej på er!
Jag tänkte bara slänga in ett jättesnabbt inlägg då jag nu om bara några minuter får skjuts till Arlanda och sen flyger jag iväg till Thailand med mamma.

Det ska bli såååå skönt och jag lovar att visa bilder när jag kommer hem. Är borta i 2 veckor och har nog inte så mycket tid för att skriva här. Men instagram lär bli uppdaterad. Så följ mig där: mkeltamaki

Hade bra nu så hörs vi! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon eller något..?
Snart ska jag åka hem till Emelie och umgås med henne innan match ikväll.
D​et är en viktig match då vi krigar om att kunna klättra upp till division 1.

Därför ska jag spela fast jag mått dåligt de senaste dagarna. Mår bättre nu, men ska vara försiktig för åker till Thailand om 9 dagar, så vill vara frisk tills dess.

Vi får se hur det går ikväll, så önska oss lycka till så hörs vi. Kram

Likes

Comments

Att få feber/förkylning sådär en dag innan JAS match, två dagar innan DJ match, tre dagar innan DU match och 11 dagar innan jag flyger till Thailand. Var väl kanske inte så passande just nu? Näe..

Praktik från måndag, vecka 7. Vara med 6-åriga barn från 08:30-15:00, kan det höra ihop? Ja..
Klarade av 3 dagar och nu ligger jag här, död i sängen. Tack kära byäng och framför allt FSK C för era underbara bakterier. ♥KÄRLEK♥

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag vill. Ena dagen är jag säker på vad jag vill och andra dagen har jag ingen aning. Det kan till och med gå från stund till stund.

Jag har alltid haft för lätt att få känslor för en människa (vid mitt fall, killar) och mitt tålamod med att vänta på någon har aldrig funnits.
Men nu är allting tvärtom. Jag får knappt känslor och aldrig känslan att "jag vill ha honom nu". Jag är rädd att sätta mig in i något som ska gå fel.

Att ha känslor för någon och aldrig få någon respons tillbaka från personen vad han/hon känner är något som får mig att "ge upp". Jag känner lätt att "jag går vidare, det finns andra." osv. Fast det enda jag begär är att få höra är vad han/hon tycker och känner.

Jag tycker det är så jobbigt, oklarheter är inte mig grej. Jag är ett kontrollfreak och jag måste veta allt hela tiden för att hålla allt uppe.

Jag måste försöka släppa allt, gå vidare och sikta långt.
En person är inte allt, det finns så mycket mer att kämpa för.
Det kommer bli bra....

Likes

Comments

Godmorgon! Nu ligger jag hemma hos Emelie och ska gå upp då pappa kommer om 1 timme och hämtar mig. Idag blir det att spendera ungefär hela dagen i sporthallen. Många matcher som går där idag och jag och pappa vill se typ alla så det blir en lång dag där.
Jag själv har min fjärde och sista match för denna vecka senare ikväll så det är bara att ladda upp.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi, kram.

Likes

Comments

​Hejhej!
Hoppas ni haft en jättebra dag. Idag är det onsdag och de betyder att det var match på schemat. Det var Nacka som skulle stå som motståndare idag och vi visste att det skulle bli tufft. Dom vann Storvreta cupen som jag var på för ett tag sen så dom är riktigt duktiga. Matchen slutade iallafall 7-1 till dom vilket var heeelt fel siffror. Men what to do? Nu är det så de är, men surt känns det. 

Nu är det dags för att duscha och sen gå och lägga mig, sov gott nu så hörs vi imorgon. Kram

Likes

Comments

Hallo, nu är klockan ganska mycket och jag vaknade nyss från att ha somnat i några timmar under kvällen. Jag är verkligen helt slut i kroppen efter gårdagens träningar och dagens första skoldag efter lovet.

Denna kväll har varit lugn då jag verkligen behövt det. Hoppas ni haft en jättebra dag så hörs vi imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Hej på er alla!
Hoppas eran dag har varit bra, för det har min!!
Jag började dagen med att åka och ta sprutan inför Thailand. Vilket var heeeemskt. Jag var så nervös och rädd så jag fick en mindre spruta, haha. Efter det träffade jag tjejerna i klassen och vi åt lunch tillsammans, jättemysigt.
Blev även lite shopping och en sen julkapp inhandlades.

Sen var det dags för träning, från 17:45-22:15. Lång dag i sporthallen. Men så är det varje måndag. Innebandy träning, fys, innebandyträning. Idag kändes det riktigt bra under fysen iallafall! Så det var roligt.

Nu är det bara dags att sova då jag ska upp tidigt imorgon bitti, så sov gott så hörs vi! Kram

Likes

Comments

Halloj, halloj!

Idag är det söndag, dvs 2 dagar kvar tills skolan börjar. Jag är riktigt otaggad om jag ska vara ärlig, finns ingen motivation alls. Meeeen jag har inte så mycket val. Det är bara att kämpa fram till den 29 februari då får jag ta semester i 2 veckor. 

Har inte gjort någonting alls idag faktiskt, vaknade upp hos pappa. Åkte sedan hem till mamma och då fixade vi sushi till middag, de kunde inte bli bättre. 
Imorgon ska jag träffa några från klassen igen och ta en fika, samt att de är dags för spruta. Usch usch usch...

Ha en bra kväll nu så kanske vi hörs senare, kram.

Likes

Comments