Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började sätta upp lite halloween saker idag, älskar det :D inte riktigt klar med allt men blir så bra!!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN fick jag mitt hår fixat! Det var slitet och extrem utväxt x) klippte av en del eftersom det var så tunt i topparna ^^ blev så nöjd!
(Har sling mössan på mig på vänstra bilden fall ni undrar vad det vita är i hårbotten :P )

Likes

Comments

Ebba sov hos mig inatt, vi gick sen upp 5 i morse för att jag skulle sminka henne ;) blev sjukt bra!! Ser bättre ut i verkligheten :)

Likes

Comments

Hösten är här och jag måste nog säga att det är min favorit årstid :) mysigt med alla färger på löven, tofflor, gosiga kläder och bara mysa ^^

Lusen och Victor var nere och hälsade på hos Martin i helgen. Vi passade på att ta lite höstbilder i det fina vädret! Blev så bra bilder :)

Likes

Comments

Beställde hem penslar för att tag sen :) ladda ner appen cute och wish så hittar ni massor av prylar, smink och allt möjligt till VÄLDIGT bra priser!
Penslarna kostade 52 kr, frakt 9kr :)

Likes

Comments

Åhh fick hem mitt paket idag :D lycklig!!
Beställde lådor eller vad man ska säga att ha allt smink i. Dock inte ens hälften av det jag har får plats x) sen köpte jag också en att ha paddsen i, super bra! Och minipenslar! Och ja dom var mini haha fick liten chock där x) men perfekt att ha när man åker iväg :)
Gå in på Cocopanda dom har erbjudanden varje dag och bra rabatter :)

Likes

Comments

Fyllde hela 22 år i tisdags :) hade en jättemysig födelsedag! Fikade hos mamma, spelade minigolf och åt middag med Martin Ida och Jocke :) sen fika hos pappa på kvällen :)

Likes

Comments

Åkte in till Eksjö och var hos fina Sara :) så kom Elin och Oscar också, vi åt kladdkaka som jag bakat och spelade twister! Haha det var så flum x) hade med mig Ozzy också, mycket omtyckt ;)

Likes

Comments