Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var det dags för mitt första styrelse möte ikväll hos en som är ansvarig för ekonomin. Det skall bli spännande och se var vi hamnar och vad vi kommer att flanera att göra här näst för föreningen och dess ytor:) Har många planer för föreningen men får se om det går igenom och vad det är för planer får ni reda på längre fram.

Det blir att förbereda min almanacka hur jag jobbar å att jag under dubbel bokar för mig när vi skall ha styrelse möte mm, den har legat i garderoben va 2 månader, så nu är det dags att fylla i mitt schema i den och vad som gäller för föreningen.


2/6 arbetsdagar kvar sedan ledig två dagar sen jobb en kväll sen ledig 3 dagar sen så börjar semestern, ja jag gör nedräkning och det behövs verkligen för min del. Som jag har nog skrivit i ett tidigare blogg inlägg så är detta min första semester sedan jag började jobba inom äldrevården. 3 härliga veckor blir det och ska bara vila upp mig och njuta i trädgården:)


Får se hur mycket jag bloggar under midsommar helgen men något inlägg kommer att dyka upp, men trevlig midsommar på er alla:)

Ta hand om er:)


Likes

Comments

Nu sitter jag här på jobbet och ska strax börja jobba, absolut inte sugen på att jobba 6dagar i sträck.

Men det är bara att köra på, nästa vecka jobbar jag måndag och torsdag sedan kör jag semester i 3 veckor och det ska bli så skönt.
Jag och sambon ska bara ta det lugnt och fixa med trädgården och åka till återvinningen och kasta massa skräp.

Jag kommer inte blogga så mycket men nåt blogg inlägg kommer det att komma upp, men jag känner mig inte topp alls och hoppas att jag ska må bättre inom kort.

Men kram på er alla så länge❤️

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag varit lite lat att köra träningsappen på mobilen men haft mycket att göra och mår sådär just nu, men för ett tag sedan köpte jag ett par inlines som har legat i klädkammaren.

Igår fick jag ett litet ryck så åkte inlines runt 30 minuter och idag åkte jag runt 20 minuter, vilken träning det är för benen egentligen. Ett ny gammal intresse för mig att ta upp inlines åkningen, man var lite mer modigare när man var yngre, märks man har blivit lite mer segare. Men det ska bli en ändring på det, i min viktnedgång går lite sakta neråt bättre det än inget alls gått ner ca 3.4 kg på en månad nu.

Jag tänker mycket mer nu att äta mindre portioner men fler gånger om dagen och tränar gärna var/varannan dag, men kan bli fler dagars uppehåll det blir när jag känner mig låg. Men jag kämpar på med min hälsa och vikten. Hade varit skoj att ha någon eller några att snacka med och som man kan pucha varandra. vill du vara med på detta så hör gärna av dig, det kvittar om du är en nybörjare eller en atlet, vi hjälps åt:)

Men jag går fortfarande mina promenader vid sidan av inlines åkningen och börjat cykla lite mer men jag gör det kan känner jag orkar per gång, snart är jag den vältränade tjejen som jag var fram tills 2010. Man får ta den takt det går och det man känner att man klarar av.;)

Likes

Comments

Är så trött på min tjejvecka, det börjar ibland mycket tidigare än den skall göra och varar längre än vad som är normalt. Det längsta jag har haft tjejvecka det är två veckor och det är inte okej, min tjejveckor varar någonting mellan 8-14 dagar per gång.

Min nästa period skulle börja nu på onsdag som kommer, kommer den att göra det? nej för den började idag och tur för mig som hade bindor hemma. Som jag kanske berättade i ett tidigare inlägg så kommer jag att hämta ut en medicin nu i veckan som kommer, det är till för att minska på min muskelknuta i livmodern.

Denna muskelknuta var 9*6 cm stor och tror att denna knuta är en del till mina oregelbundna veckor plus att tjejveckan vara så länge som den gör just nu + om denna knuta minskar av dessa tabletter så kommer min mens smärta minska med. Jag hoppas på det bästa .


Det kommer nog komma upp ett inlägg till i kväll med bilder från betes släppet i eftermiddag:) Hoppas på att få bra bilder.

Likes

Comments

Sitter nu i stallet för att det är sista ridningen för denna termin och imorgon släpper vi hästarna på bete😊
Ska rida Nanta idag igen, har mest ridit henne denna termin och jag hoppas på att jag ska få prova på andra hästar termin för att få mer erfarenhet.
Nanta kan man lära sig mycket på men vill ha andra utmaningar, om regnet håller sig i molnen så ska vi hoppa ute eller om det regnar så ska vi vara ute. Vet inte vilket av det jag vill, för det regnade sist jag hade henne så avgick jag från tävlingen, för att jag inte ville riskera något.
Samtidigt så är det bra träning och testa på att hoppa ute i regn och blött i gräset.

Sedan blir det hem och duscha,föna håret sen blir det mot jobb då jag börjar jobba 13.30 och slutar kl 21.00.
Så det blir en lång dag idag för mig, är ganska trött på dessa lång kvällarna på jobbet.
Sedan efter jobbet så tar jag lång helg, ledig lördag till tisdag ska bli så skönt.

Ska försöka få några bilder från betessläppet imorgon, ska be kille att fotografera då jag ska vara med och släppa.
Ska eventuellt släppa Hasse om han inte har blivit såld än.

Ska börja ta en tablett nu för att minska min stora muskelknuta som sitter i livmodern, känner av den nu för att det värker i livmodern och vill bara skära ut muskelknutan för det gör så ont.

Hoppas ni får en bra dag.
Kram
❤️

Likes

Comments

En del av all material som jag ska försöka ha hand om plus en massa andra grejor:) Det ska bli mycket spännande att vara ordförande nu för bostadsrättföreningen och att allt går bra:)


ca 2 och halv vecka kvar innan semestern börjar, ska bli så skönt att få min första långa semester. Känner även av att jag måste vila kroppen, är så trött, sliten i kroppen. Hade gärna velat ha semester redan nu tills slutet av juli förtror att min kropp hade behövt den vilan. Men det är bara att bita ihop dessa veckorna innan semestern sen ska jag bara njuta och umgås ännu mer min sambo och lilla kisse katten:)


vad ska ni hitta på under er semester?

Likes

Comments

Då hade vi en föreningsstämma idag, andra gången man har varit på en sån sedan flyttade till en bostadsrätt början av oktober 2016:) Men för att komma till vad jag har blivit, så kanske ni märker det på bilden:)

Blev vald till ordförande för föreningen på Trönninge, varit män dom senaste åren så blev många glada ansikten att det äntligen är en tjej som är ordförande i föreningen:) . Riktigt spännande uppdrag som jag har tagit på mig och är sjuk taggad för detta:)

Ni kommer få följa med på min resa som ordförande men såklart kommer jag att fortsätta skriva om allt annat med mellan himmel och jord:)


Inte så långt inlägg idag men detta lilla inlägg säger väl allt ändå?


puss och kram på er alla <3

Likes

Comments