Header

Idag invigdes nya Trönninge skolan och idrottcentret tresteget.
Mycket fin skola och idrottcenter och man får nästan känsla att man vill börja om igen på skolan.

Nu är man jobbet och ska jobba till kl 21, absolut inte taggad för det men man får bara bita i det sura äpplet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår så var jag på vårdcentralen för att jag ville att dom skulle skicka en remiss rill vpm: vuxenpsyksmottagningen. Men det kunde inte läkaren utan att jag kommer testa en annan medicin nu i en månad och sedan komma tillbaka till henne om en månad och ta allt från där sen.

Men att allt ska testa det ena efter det andra, man är ju inte direkt en försöks kanin men samtidigt så måste man hitta det rätta som passar bra för en, eller hur?


Idag har jag varit i stallet och ridit och idag blev den hästen Romeo och han är en lätt häst men ändå så känslig för hjälperna, så man ska bara hitta dom rätta knapparna på han och att tänka på hur min rider själv. men när man väl har hittat sig själv och han så är man ett perfekt par:)

Annar så ska jag inte göra så mycket mer förutom att ringa banken och prata med dom och ringa tillbaka till jobbet.

Pssst...........Det är Romeo på bilderna:)

Likes

Comments

Då blir det att sticka till vårdcentralen idag för att träffa en läkare, för att be dom skicka en remiss till vpm = vyxenpsyksmottagningen.

Har gått där tidigare men nu är det ca ett och ett halft år sedan jag gick där oh nu har jag tänkt att ge dom en chans till att jag får bukt på min panikångest/attacker. För då jag inte orkar leva med det längre och bill kunna leva riktigt, för det gör jag knappt nu för att jag känner mig som en fånge med mina problem.


Så jag hoppas verkligen att det ska gå bra nu för mitt eget bästa och för att min kille ska slippa känna att jag har det jätte tufft.


Sedan idag ska jag och sambon till banken för att skriva ett sambo avtal...hhmm. Vi har bott ihop i 10 månader men inte gjort det än men idag är det dags.

Annars så händer det inte . så mycket mer idag vad jag vet, ibland så får man ta dagarna som dem kommer eller hur?

Likes

Comments

Sitter här på jobbet och funderar om man ska lägga in sig ett par dagar på psykiatrin på sjukhuset.
För att man mår så jävla dåligt med ångest mm.

Likes

Comments

Lyssna gärna och ni får gärna ge feedback om ni vill på låten:)

Likes

Comments

Fortfarande ångest och orkar inte alltså, för det tär verkligen på en.
Hade velat leva ett liv utan den ångesten som jag har och kunna göra lite mer saker än vad jag kan göra. Lever verkligen i ett fängelse då jag har sån panikångest att ta mig utanför stan mm och det är så jobbigt, för jag vill göra så mycket med ångesten är för stor.
Har gått hos olika psykologer sen jag var typ 13år och slutade förra året för jag kände att det inte gav mig nånting åt det positiva hållet.
Är trött att pendla mellan olika psykologer när det inte sker en förbättring, finns det verkligen inget här ute i världen som kan hjälpa en?
Ibland så känner man bara att ge upp och stänga in sig på psyket för gott så mina nära o kära kan leva utan att känna av eller må dåligt för att jag mår dåligt.
Ni som har levt med ångesten? Vad hjälpte er?
Ni som lever med det? Vad hjälper er?
Jag har som sagt levt sen jag var 7år gammal ett jobbigt liv, med mobbning från jag var 7år tills jag var 21år gammal. Det är många år det ja och det var mobbning typ 24/7 och även under dessa åren så dog både min pappa och mormor när jag var 12år med 1månads mellanrum. Sen när jag var 17-18år så blev mamma sjuk och jag bodde hos en stöd familj en tag tills jag fick en fosterfamilj som jag bodde hos 1år.

Detta är bara en bråkdel av det jag har varit med om och detta har gjort mycket och där ifrån har min panikångest börjat.
Levt med min ångest sedan jag var ca 14år och som sagt är trött att leva med det och vill leva ett liv med 98% mindre ångest.
Känns som jag missar jättemycket här i livet på grund av detta och så vill jag egentligen inte ha det.

Likes

Comments

Hej

Åkte in till akuten igår eftermiddag då jag har mått sådär från och till ett bra tag men hittade inget men kan beror på mycket stress och så. Kom hem vid 21 igår kväll och tog det lugnt, planerade att lägga mig vid 22-tiden då jag skulle upp tidigt idag för att jobba.

Jag hinner knappt lägga mig i sängen då gick panikångesten igång och höll på till runt 23.30.

Hade varit så mycket hela dan igår så det blev för mycket och jag somnade inte fören kl 24 och sen ringde klockan vid kvart över 5. Så man är jätteseg och känner fortfarande lite av ångesten men hoppas att det snart känns bättre.

För det tar mycket på kroppen och så men vad ska man göra. Bara genomlida detta och försökt i flera år att minska på detta men inget hjälper.

Likes

Comments

I måndags så kom min andra glossybox från http://www.glossybox.se

I denna box så var det med:

1: Luxie Beauty en bra face brush med mjuk borste:)

2: Rodial suede lips big apple, en enkel läppenna och enkel att applicera och en fin färg:)

3: Glazel visage Bronzer no.13 en som verkligen passar in på min hudton.

4 pocketfresh med doften av sockervadd, gillar doften och gillar att man kan ha den enkelt med sig i sin handväska.

5: SO´BIO ÉTIC: hydra aloe vera daycrem skönt att den är fri från parabener och silikoner och enkelt att applicera i ansiktet.

Likes

Comments