Då var det söndag igen och ännu en fantastisk helg lider mot sitt slut. Hade en väldigt bra midsommar vecka, med en lugn avslutning hos mina föräldrar.

Började veckan med två kvällar på Tak Stockholm, faktiskt väldigt trevlig bar men kanske inte värt hypen som den fått. Dock är utsikten fantastisk!Klassisk aw på Hay Market!

Kollat in rean på stan, hitta dock inget, svida om till mina favorit skor och åkte ut till landet.

Band kransar och jag stod för matlagningen!

Tillbaka i stan och en långlunch med tjejerna!

Nu sitter jag här och jobbar lite. Ska dock stänga ner snart och njuta av det sista som är kvar av denna söndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Något man inte kan tröttna på är en riktigt clean outfit som har det där lilla extra. Jag har sagt det förr, men säger det igen, det är svårare än man tror. Denna look skulle helt klart vara rätt tråkig med ett par sneakers och andra brillor, men om det är någon som kan det här med att sätta en clean look så är det Brooke. 

Älskar hennes stil!


Likes

Comments

​5 arbetsdagar kvar sen är det SEMESTER! 

Längtar så tills jag får sätta fötterna i sanden, äta långfrukostar på balkongen, dricka vin, långa löppass längst strandpromenaden, handla grönsaker på markanden, sitta uppe sent och snacka skit.. ja, ni vet SEMESTER!

Här är några bilder från förra gången jag var i Antibes.


Likes

Comments

Vackra restauranger är verkligen något jag går igång på. Det måste vara både det roligaste, men kanske även lättaste, konceptet att få till i en offentlig miljö.

Köpenhamns trendigaste resturang, NOMA, har byggts om och se hur snyggt resultatet blev! Måste boka in ett stopp där i sommar!

Likes

Comments

Samma visa varje år, så snart det börjar bli lite varmare ute och solen skiner så blir mitt sug efter ett landställe enormt. Kan sitta i timmar på olika siter och drömma mig bort till landsbygden och hur jag skulle vilja ha det den gången jag slår till på det där semesterboendet. Bland det viktigaste i mitt framtida hus är att det har ett ordentligt kök! Älskar att laga mat och det är verkligen hjärtat i ett hem. Detta fantastiska kök skulle passa perfekt in i min plan över hur jag vill att mitt sommarhus ska kännas!


Likes

Comments

Ännu ett fantastisk hotell som man gärna skulle boka in några nätter hos.

Detta boutique design hotell öppnade nyligen i Bordeaux i Frankrike och heter Yndö hotell.

Tänk bara att få vakna upp här!

Eller här...

Som ni ser, fantastiskt hotell!

Likes

Comments

​Efter en vecka med sommarfeeling och riktigt vårvärme så säger väderleken snö och nollgradigt. Det är dom stunderna man undrar varför man bor i detta land?!
Hur som helst så är jag lite extra glad över att det idag är exakt 14 dagar kvar tills jag sätter mig på ett plan ner till Antbies för en vecka semester! Gah, längtet ;)


Något som jag extremt gärna skulle slänga ner in packningen är denna fantastiskt kjol! Hur fin är den inte? Älskar modellen, slitsar är så kvinnligt och fint, och färgerna är så där perfekt franska som man vill. Tror det är någon tunn linnevariant på tyget. Letat en stund men tror inte jag kommer kunna hitta något liknande så nu är jag sugen på att försöka sy något liknande. Är det kanske dags att dra fram den där symaskinen igen?


Likes

Comments