Det ramlar ju in nya trender inom inredning hela tiden och något som bara blir större och större är ju färg! Idag ser vi sällan vita väggar hemma hos inredningsintresserade människor och nu ska vi även addera detta på våra golv. Terrazzo slog igenom stort förra året och som ni vet är jag såld på det, men nu har även andra varianter på golv kommit och då med mer färg. Här är några av mina favoriter, skulle gärna lägga in nr 2 i min hall.


Vad tycker ni om trenden?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Redan måndag igen!

Är ni laddade och peppade för att ta er an sista veckan av april? När man kollar på vädret kan man ju inte direkt förstå att det är maj i helgen? Hur som helst så är jag riktigt taggad för de kommande veckorna. Har massor att beta av på jobbet, och nästan bara roliga projekt, och sen bär det av på semester! LÄNGTAR VERKLIGEN!

Men nu till bilderna, ni som följer mig på instagram @matildajohnson1 vet att jag har ett nytt proejkt på gång. Frilansar som lampdesigner och igår satt jag några timmar på ett kaffe och tog fram ytterligare en serie. Så spänd på detta och ser fram emot att få visa er mer. Köpte nya örhängen i helgen, Mangos kopia på Celine örhängerna blir dina för bara 99 kr. Sen har jag fått ett nytt träd där hemma och jag letar flitigt efter en kruka att ställa den i. Har ni några förslag??Likes

Comments

Jag är verkligen ingen hemnet-knarkare, har aldrig förstått tjusningen i att kolla runt där, där emot så kan jag som besatt leta runt på olika aktionssajter. Så tänkte jag skulle börja med kategorin, "denna veckas aktions tips".

1. Hittade detta soffbord förra veckan på Bukowskis Market och tyvärr är jag inte ensam om att vilja ha det. Budet ligger just nu på strax över 5000 kr och det är fortfarande 4 dagar kvar.

2. Martin Parr, Ocean Dome, Japan 1996. Fantastiskt!

3. Sist men inte minst denna fantastiska lampa.


Likes

Comments

Har länge följt Monikh och hennes inspirerande blogg och instagram. Älskar hur hon kombinerar kvinnliga plagg med streetmode och alltid en touch av färg. Helt klart en favorit hos mig och jag vill ofta kopiera hennes outfits rakt av!

Jag har alltid varit svag för långärmade klänningar och om det är någon som har extremt många fina så är det Monikh! Måste helt enkelt hitta några tills våren hittar tillbaka till Sthlm och inför mina resor i maj.

Veckans mission!

Likes

Comments

​Åh, längtar så tills man får ha bara ben och sandaler. Det här bakslaget som kom med höstväder var jag inte alls berädd på. Vill damma av klackarna och smörja in benen med brun utan sol!

Skulle gärna kopiera denna fantastiska look rakt av!

Likes

Comments

Som så många andra är jag helt såld på piedestal trenden som är nu. För mer än ett år sedan hittade jag en perfekt spel piedestal på en second hand butik utanför stan för inga pengar alls. Hade inte möjlighet att ta med den då och när jag var tillbaka var den slut. Så irriterande! Sedan dess så har jag letat utan resultat och funderar nu på om det kanske får bli ett litet påsk projekt att "bygga" en. Blir inte i spegelglas om jag ska göra den själv utan funderar på trä och sedan måla den i någon fin färg. Vad tycker ni om den trenden?

Likes

Comments

Avslutade förra veckan med en konferens på jobbet. Älskar såna dagar! Denna gång var det ss18 som stod på schemat och vi fick olika uppdrag att analysera på stan.

Efter jobbet var det middag med några vänner som stod på schemat. Tennstopet som brukar vara ett säkert kort levererade tyvärr en rätt dålig råbiff.

Lördagen spenderade jag med min pappa. Vi körde Ursvik Ultra 15 km och det var grymt kul! Jag blev 6:a bland damerna utan att riktigt ha tränar så det gav helt klart blodad tand.

Söndagen spenderades i Enskede och jag fick äntligen besöka Matateljen. Helt klart värt ett besök om ni vill göra en liten utflykt från stan. Mysig miljö, god mat och väldigt trevlig personal!

Likes

Comments

Jag och min syster, som de senaste åren är min stora vapen-dragare när det kommer till att snacka mode, pratar ofta om att vi måste addera mer färg i garderoben. Livet är för kort för att inte välja färg och gärna i kombination med varandra. Vi peppar varandra och försöker få den andra att addera mer färg i livet. Jag har ju gott lite bananas hemma i lägenheten, en fortfarande består stora delar av garderoben av blått, svart och vitt.

Någon som man ska inspireras av om man vill våga mer färg är , hon kan verkligen konsten att klä sig. Kanske lite för mycket ibland men jag kan inte låta bli att älska det! Tänk att få kopiera denna look rakt av imorgon till kontoret!


Likes

Comments