Jag säljer min fantastiskt fina Hermes Sjal. Köpt på HERMES på NK i Stockholm och sparsamt använd.


Den är i fantastisk och storleken är 90 x 90. Säljs med kartong.

Maila mig vid intresse info@matildajohnson.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om det är något man gillar så är det ju restoranger/cafér med den där extra lilla touchen. Har sparar alltid ner dessa för att jag under nästa resa ska kunna boka av de platser som inspirerar mig. Reser ju endel och man vet aldrig vad som väntar nästa månad, så alla städer behöver sin egen lilla mapp. Detta café i LA skulle jag garanterat ta en kaffe i om jag kommer till staden igen. Gillade verkligen LA sist jag var där och hoppas på ett nytt besökt snart.

Dessutom så påminner stilen lite av vad jag satsar på att få till här hemma. Tror nog ni kommer känna igen delar av miljön när mitt kök är klart!


Likes

Comments

Hej,

länge sedan jag uppdaterade här!

Känns som dagarna bara springer förbi. Jag har fortfarande inte semester, så ska bolla jobb, köksrenovering och annat skoj nu sista dagarna innan jag äntligen checkar ut. Är så redo!

Lite bilder från förra veckan.

Har sagt det förr, men frukostdejter mitt i veckan är verkligen det bästa jag vet. När både man själv och alla sina vänner har ett späckat schema så är det optimalt att boka in en frukostdejt. Innan jobbet har alla tid och man behöver bara stiga upp en liten stund tidigare än vanligt. Nu på sommaren är dessutom favoritställena nästintill tomma så man kan verkligen njuta av en lugn morgon.

Förra veckan körde jag och Sophie en välbehövligt update på Kaffeverket i Vasastan.Köksrenoveringen är som sagt i full gång här hemma och förra veckan var jag förbi Byggfabriken och köpte handtag.

Längtar så tills allt är på plats. Just nu är det faktiskt en kille här som mäter ytan där marmor ska vara. Så när den är utskuren så är det i princip klart!

Hann även med en löprunda med en ny bekant och eftersom det var en så fin kväll passade vi på att njuta av ett glas på The Green Queen innan vi sa hej då. Dom har byggt ut sedan jag var där sist och jag kan verkligen rekommendera stället om ni har vägarna förbi!

Tog ledigt från jobbet i torsdag för att min älskade pappa skulle komma och bygga kök med mig. Han hade med sig alla former av verktyg, ett glatt humör och min avokadokärna som mamma planerat om. Älskar ju föräldrar!

Tror vi (läs pappa) jobbade från 7 på morgonen till åtta på kvällen och är ändå inte helt klara... men fint kommer det bli!


Fredag och jag drog tidigare från jobbet för att hinna handla innan några vänner kom förbi på middag.

Lördag och pedikyr stod på schemat. Stackars dom som får ta hand om mina löparfötter...


Söndag, vilket betyder långpass.

Oj, vad otaggad jag på mina långpass just nu. Vet att jag borde göra dom om jag ska orka loppet som är i augusti, men har lite smått ångest inför varje pass.


Trotts omotivation och lite smått ångest innan så är jag alltid lika glad efter. 2 mil och jag förtjänade verkligen den där kaffen på Fabrigue efter det!

Likes

Comments

Natalia Altewai Ohlsson, modedesigner, har ett helt fantastiskt hem i Stockholm som fångats på bild av The Way We Play. Som ni vet älskar jag såna här "hemma hos"-reportage och tycker alltid att det är så inspirerad.

Det som framför allt inspirerar mig med Natalias hem är alla detaljer. Älskar när man överdekorerar och man kan se minnen från hela livet i ett hem. Ser verkligen fram emot att få ta ner alla mina dekorationer/minnen från vinden. Det har stannat kvar där sedan flytten pga olika renoveringar. MEN nästa vecka kommer köket upp och då ska lådorna ner!Tills dess får jag leta inspiration och även se om jag hittar lite nya prylar att fylla mitt hem med ;)


Likes

Comments

​Ramlade över en av bilderna här ovan på instagram i helgen och har sedan dess inte kunnat sluta tänkta på den där jackan. Hittade den efter lite letande och den är dessutom på rea. Men till det stora problemet, båda mina syskon röstade ner mig när jag sa att detta är den perfekta pre-fall jackan! Så vad tycker ni? Hit eller miss?

Jag diggar den mer och mer för varje gång jag ser den. Kanske bör lyssna på min egen magkänsla och slå till?

Likes

Comments

​Hur mycket älskar vi inte sparfunktionen på instagram? Jag har länge saknat detta och har jobbat med skärmdumpar och även ibland gått igenom pinterest för att spara bilder som jag fastnat för. Sedan några månader tillbaka slipper man ju det och kan bara med ett klick spara ner bilder som man inspireras av.

Här är helgens nedsparade bilder och kanske veckans mood! 

- Älskar Monikh´s stil! Vill ha allt hon bär!

- Den där hemmet, tröttnar aldrig på det

- Drömstolarna....

- Kjolen som jag drömmer lite extra mycket efter för tillfället


Likes

Comments

Har alltid varit svag för färgglada sammetsmöbler. Har, och kanske aldrig kommer ha, något liknande hemma men gillar det verkligen. Sammet i för mörka toner tycker jag ger ett lite för murrigt intryck, men i poppiga färgglada färger är det fantastiskt.

Några som såklart är extramt bra på färg är systrarna i Gucci familjen, se bara på dessa underbara möbler som dom har i sitt penthouse.

Älskar den rosa dagbädden!


Likes

Comments