I helgen kom SVD Magazine med ett reportage från Emilie och Gustav Törlings semester hus på Long Island ut. Jag var såklart tvungen att köpa tidningen och det var lika fint som man anat på Emilies blogg/instagram.

Har länge drömt om ett sommarhus och skulle det ligga på en ö skulle jag gärna inreda det som paret Törling gjort. Kolla igenom bilder och inspireras!

Tänk att få lämna stan och äta fredagsmiddagen här...


Likes

Comments

jag funderar väldigt mycket på hur jag ska göra med hyllor/skrivbordet i min nya lägenhet. Idag har jag inte plats för något skrivbord men har där emot en vägg med hyllor och det gillar jag verkligen.


Jag tror jag vet vart i lägenheten som detta kommer blir, man kan aldrig vara säker innan man kommer in i lägenheten igen har ju bara varit där i en kvart under visningen...
Hur som så går funderingarna just nu om jag ska köra på en hel vägg med hyllor och skrivbordet framför eller om det blir skrivbord och sedan hyllor ovanför. Sen är nästa fråga färger och kvalitéer. Det lutar åt målade hyllor och ett skrivbord i trä, men det kan också bli helt i trä eller helt målat... som ni hör är inte alls konsekvent.

Här är iallafall några fina väggar och hyllösningar som jag gillar!

Bilder från Lotta Agaton

Hanna Wessmans super fina kontor

Den inbyggda hyllan är såklart favoriten, men det kräver ju ett hem som har den ytan och det har inte min lägenhet. Där emot så tycker jag att det här med färg bara vid hyllorna kan vara ett alternativ!

Likes

Comments

​Sammetsmöbler! 

Blir ruskigt sugen på sammet när mörkret och kylan smyger sig på. Problemet med att slå till på en soffa i sammet är att jag på våren blir lika sugen på linne som jag på hösten är på sammet. Så hemma hos mig kommer det inte bli någon sammetssoffa, men det gör inte suget mindre just nu. Likes

Comments

​Kan vi inte prata lite om stump-trenden som råder för tillfället? Färgade strumpor i olika modeller har ju varit modernt ett tag, men det senaste året har det verkligen tagit över marknaden. Allt startade i våras när nätstrumpan började synas lite var stans, jag letade som en tok under våren innan jag äntligen kunde klicka hem ett par från England. Nu säljs dom i var och varannan butik. 

Nu när kylan kommit till Sverige har denna trend gått vidare till strumpbyxan och vi ser olika varianter på den klassiska svarta överallt och då framförallt med olika modeller av nät. Samarbetet mellan Filippa K och Swedish Stockings är ett bra exempel på hur stort denna trend är. 

Vad tycker ni om trenden, går ni all in eller kör ni på klassiskt svarta?

Själv är jag såld på strumptrenden och låter gärna en glittrig- eller nätsocka sticka upp från skon. 

Sen till själva bilden, hur underbar är inte dessa strumpbyxor? Hade suttit perfekt inför fredagskvällen! 

Likes

Comments

Fredag och det tycker jag vi firar med några bilder från detta helt fantastiska Italienska hem.

Hur fantastiskt?

​Köket är, som nästan alltid, favoriten! Vill man inte bara gå in där och laga sin söndagsmiddag?

Det finns jätte många fler bilder från hemmet så kommer nog bli något mer inlägg från detta hem. 

Likes

Comments

Veckans önskningar!

Har ni sett Chanels nya tillskott?

Såååå fin om ni frågar mig! Älskar modellen och färgerna på dessa. Så jordnära och tidslösa, som en Chanel ska vara. Modellen finns såklart i fler färger, men på min drömlista hittar ni den gröna.

En blå sammetssoffa!
Ja, tack!

Det har varit så mycket jobb och resor senaste tiden att jag inte hunnit träffa mina bästa vänner så mycket som jag vill. Så en weekend i en storstad med dom alla vore underbart!

Resor - alltid högst upp på listan ;)

Den här underbara tröjan från Pixi Market skulle jag gärna glida omkring i under hösten.

Det här badrummet!
Svartmarmor, så fint!

Likes

Comments