​5 arbetsdagar kvar sen är det SEMESTER! 

Längtar så tills jag får sätta fötterna i sanden, äta långfrukostar på balkongen, dricka vin, långa löppass längst strandpromenaden, handla grönsaker på markanden, sitta uppe sent och snacka skit.. ja, ni vet SEMESTER!

Här är några bilder från förra gången jag var i Antibes.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vackra restauranger är verkligen något jag går igång på. Det måste vara både det roligaste, men kanske även lättaste, konceptet att få till i en offentlig miljö.

Köpenhamns trendigaste resturang, NOMA, har byggts om och se hur snyggt resultatet blev! Måste boka in ett stopp där i sommar!

Likes

Comments

Samma visa varje år, så snart det börjar bli lite varmare ute och solen skiner så blir mitt sug efter ett landställe enormt. Kan sitta i timmar på olika siter och drömma mig bort till landsbygden och hur jag skulle vilja ha det den gången jag slår till på det där semesterboendet. Bland det viktigaste i mitt framtida hus är att det har ett ordentligt kök! Älskar att laga mat och det är verkligen hjärtat i ett hem. Detta fantastiska kök skulle passa perfekt in i min plan över hur jag vill att mitt sommarhus ska kännas!


Likes

Comments

Ännu ett fantastisk hotell som man gärna skulle boka in några nätter hos.

Detta boutique design hotell öppnade nyligen i Bordeaux i Frankrike och heter Yndö hotell.

Tänk bara att få vakna upp här!

Eller här...

Som ni ser, fantastiskt hotell!

Likes

Comments

​Efter en vecka med sommarfeeling och riktigt vårvärme så säger väderleken snö och nollgradigt. Det är dom stunderna man undrar varför man bor i detta land?!
Hur som helst så är jag lite extra glad över att det idag är exakt 14 dagar kvar tills jag sätter mig på ett plan ner till Antbies för en vecka semester! Gah, längtet ;)


Något som jag extremt gärna skulle slänga ner in packningen är denna fantastiskt kjol! Hur fin är den inte? Älskar modellen, slitsar är så kvinnligt och fint, och färgerna är så där perfekt franska som man vill. Tror det är någon tunn linnevariant på tyget. Letat en stund men tror inte jag kommer kunna hitta något liknande så nu är jag sugen på att försöka sy något liknande. Är det kanske dags att dra fram den där symaskinen igen?


Likes

Comments

Hur fantastiskt är inte vädret i Stockholm just nu? Man fylls av energi och vill bara bara ute. Igår efter middagen sken solen in genom fönstret och var bara tvungen att ta en promenad.


​Idag är det äntligen fredag och jag startade med en frukost på Pom och Flora i Vasastan. Hej, bästa starten på helgen.


Nu ska jag arbeta av lite här på kontoret sen blir det födelsedagsfest för hela slanten!


Likes

Comments

Vi har pratat om keramik skulpturer innan, men jag kan inte sluta fascineras av detta. Såg denna vas/skål på pinterest för några veckor sedan och kan inte sluta tänka på den. Skulle verkligen vilja ha något liknande på bordet där hemma. Har beställt två nya bord från ett snickeri nere i småland, eller faktiskt från min farbrors skogar, och tror att denna vas skulle vara så extremt vacker på just det bordet.


Så är det någon som vet vart jag kan köpa något liknande?

Likes

Comments

Jag är verkligen ingen hemnet knarkare, är nästintill aldrig inne och klickar runt, men detta hem kunde jag inte undgå att kolla på. Fantastisk lägenhet på Styrmansgatan 5 i Stockholm. Är totalt kär i vissa detaljer och framför allt så gillar jag rymden och känslan i deras vardagsrum!


Likes

Comments

För er som följer mig på Instagram, @matildajohnson1 vet redan att jag igår gjorde ytterligare ett besök Robin Klang och Ejub Bicic fantastiska butik på St Ericspan i Stockholm. Perspective Studio är helt klart en av Stockholms finaste butiker och jag älskar att besöka den för inspiration. Robin Klang, som jag möt alla gånger jag varit i butiker, är alltid lika trevlig och berättar gärna historier om produkterna dom säljer. Igår fick jag lära mig hur träd kan förvandlas till fossiler som ser ut som sten.

Är ni i stan måste ni besöka denna butik!


Likes

Comments

Det ramlar ju in nya trender inom inredning hela tiden och något som bara blir större och större är ju färg! Idag ser vi sällan vita väggar hemma hos inredningsintresserade människor och nu ska vi även addera detta på våra golv. Terrazzo slog igenom stort förra året och som ni vet är jag såld på det, men nu har även andra varianter på golv kommit och då med mer färg. Här är några av mina favoriter, skulle gärna lägga in nr 2 i min hall.


Vad tycker ni om trenden?


Likes

Comments