View tracker

Denna soffa får självklart inte plats i mitt nya hem, men hur underbar är den inte??

Igår lämnade jag min kära lägenhet sedan 7 år tillbaka och ställde in allt i den nya. Tyvärr är inte renoveringen helt klar, så får bo hos min familj några nätter. Är dock riktigt pepp på att komma i ordning och se hur allt blir när grabbarna är klara. Har inte köpt något nytt, utan vill se hur det blir i lägenheten innan jag gör det. Kommer bli en lång process detta känner jag :)

Finns så mycket fina inredningsobjekt och jag kommer ha svårt att bestämma mig när det väl är dags. Här är lite grejer jag tänker extra mycket på just nu!Är såld på dessa träbord som är gjorda i en hel del!

Två håriga fåtöljer står på min "att köpa" lista just nu och kan hända att dom är kvar även när det är dags att slå till. Relativt lätt att göra en D.I.Y på så kan hända att det blir julens projekt!

Lampor min ständiga besatthet! Kan inte få nog och skulle gärna byta belysning varje vecka! Har gjort två val i lägenheten vad gäller belysningen och så fort Johan (elektriken) satt upp dom kommer såklart bilder men vet att jag kommer vara så nöjd!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Landade i Sverige imorse och har suttit hemma och arbetat bland flyttkartongerna. Har haft det så himla bra på resan och lovar en bildfest nästa vecka, men nu går all ledig tid till lägenheten och flytten som sker på söndag.

Så fort arbetsdagen var över idag åkte jag till lägenheten för att se hur det gått för killarna! Det är, som ni ser, långt ifrån klart men jag börjar ändå ana hur resultatet klämmer bli.

Så nöjd hittills!

Väggarna i vardagsrummet har min fina pappa målat i veckan och jag är SÅ nöjd! Kommer såklart fler bilder när möbler med mera är på plats men det blev exakt som jag tänkte mig!

Nä, nu ska jag arbeta vidare här!

Glad fredag på er!

Likes

Comments

View tracker

Hej, nu är klockan 18 hör borta och jag har en kort paus på rummet innan vi ska äta "hej då" middag med kontoret. Vet att ni säkert har tankarna långt borta från jobb och kontor idag, firar förhoppningsvis 1:à advent med buller och brak, men här är det jobb som gäller. Tänkte visa lite bilder från min söndag innan jag svirar om hör.

Startade som sagt dagen i berget bakom hotellet. 30 minuter löpning och lite inspektion av det kinesiska träningsmodet. Det är verkligen en syn i sig!

Efter frukost åkte vi bort till kontoret på 25 våningen! Så fin utsikt och idag tittade även solen fram.

Lagom tills solen gick ner lämnade vi kontoret och nu väntar snart ännu en middag med gruppen. Sista middagen för imorgon åker vi till Shainghai för tygmässa och sen vidare till Hong Kong för tre dagar semester!

Ha en fin söndag nu och ät lite pepparkakor för mig med!

Likes

Comments

Nu har jag precis lämnat över mina lägenhetsnycklar till hantverkarna som ska riva väggar, lägga nytt golv och måla mitt nya hem. Känns både skönt och lite jobbigt att lämna landet just nu. Ska bli så kul att komma tillbaka till Kina och lämna kontoret några dagar, men det känns såklart lite stressande att inte kunna följa utvecklingen i bygget.

Det som väntar är 5 arbetsdagar i Kina och sedan några väl förtjänade semesterdagar i Hong Kong. Här ovan ser ni lite bilder från i våras när jag sist var i Kina. Och nedan lite biler från är jag var på mässa i Hong Kong under den tiden jag jobbade på Granit.

Kommer självklart vara väldigt aktiv på instagram så följ med mig där om ni vill se vad man gör under en inköpsresa i Kina :)


@matildajohnson1Ska försöka uppdatera här någon gång i bland men säkrast är såklart att hänga med på instagram:)


Likes

Comments

Min senaste besatthet är trämöbler, eller har alltid gillat det, men nu i och med flytten har jag så många idéer och möbler jag vill tillverka. Min bror tipsade om denna sida förra veckan och jag kan inte sluta fascineras över deras kunskap. OM jag kunde skola om mig skulle jag garanterat satsa på någon form av hantverkare och då helst möbelsnickare. Tänk vad underbart att få spendera dagarna i en snickarverkstad och få arbeta med kroppen:)

Hur som helst måste jag bara tipsa om denna sida om ni inte varit inne där innan. kfksnickeri.se

Dom gör helt fantastiska arbeten och är ni ute efter en platsbyggd eller egen designad möbel är det dessa killar ni ska kontakta!
Likes

Comments

Vad tycker ni om färgvalet i detta kök? På något sätt gillar jag det, dock är den beiga lite för grön för att jag ska gilla det fullt ut. Men tanken på denna färgkombination är fin. Mörka kök är ändå fint!

När jag kommer hem från Kina ska jag göra klart mitt kök, har än så länge bara valt golvet, och har sån beslutsångest! Kul ska det blir men att välja färger är inte lätt....

Likes

Comments