Header

​Sorry guys. Men jag måste låta bloggen få vila lite ett tag. Mitt liv är lite orättvist just nu så jag måste ta itu med det först innan jag fortsätter här.

Hoppas att ni som läser inte tar illa upp.

Vi ses!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här har ni två makeup-tutorials som är inspirerade från hösten!

Jaclyn Hill på youtube är en av många som jag kan rekommendera att följa på Youtube. Hon är en jäkligt duktig tjej och så jävla snygg med!

Likes

Comments

Här kommer 10 inspererande outfits inför hösten, alla kommer ifrån @heyitsannabanana på instagram!

Likes

Comments

No it's time for sweather weather for real!
Idag blir de nog att slappa i sängen för det mesta, blir nog en promenad sen i det riktiga höst vädret 😃🍂🍁🍃

Likes

Comments

Jag vet. jag suger på det här med att blogga för tillfället, jag ska bättra mig. Men dem senaste dagarna (veckorna) har livet inte varit så rättvist mot mig. Det är det väl inte nu heller men jag har iallafall tagit ett kanske ett och ett halvt steg uppåt. börjat ta tag i saker lite mer osv.

Ikväll blev det en Harry Potter film och lite tända ljus efter en fin dag i Alingsås med Johanna :) vi kika lite inne på storken, tog en fika, va inne på Balders Hage (Kan VERKLIGEN rekommendera detta ställe om du älskar inredning som jag!), sen hitta vi en ny favorit butik med lite mer "andlig" inredning där jag köpte en drömfångare. Hoppas att den fungerar och låter mig sova bättre!

Likes

Comments

Här kommer en lista på 10 saker jag hatar mest.

1. Personer som är dåliga på att höra av sig.

2. Dagens samhälle.

3. Kallt kaffe.

4. Personer som klistrar sig fast vid pojkvänner/flickvänner.

5. Att personer ser ner på en ifall du inte ligger på topp.

6. Att inte kunna gå ner i vikt på pizza.

7. Flugor.

8. Mobiler och datorer som alltid går sönder.

9. Personer som hänger mer med sin mobil än med den som sitter mittemot.

10. Social ångest.

Likes

Comments

Kom precis hem efter en lång kvällspromenad, riktigt skönt måste jag säga! Det är så härligt att bara gå och stänga ute världen med musik i lurarna..

Det känns verkligen som om hösten är på väg, det är lite krispigt i luften och det älskar jag! Hösten är nog min favorit årstid, uteslut all regn och blåst dock 😉

Vilken är din favorit årstid? :)

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och försöker vakna till liv. Tänkte att jag skulle sätta mig ner och skriva ett nytt CV (För typ femtioelfte gången). För man vet aldrig, verkar som om det tar ett halvår för den här kommunen att fixa en liten inloggning till systemet som leder till jobbpass... Börjar bli väldigt grinig!

Sen får jag väl se om de finns något jobb jag kan söka här i närheten, för pendla kan bli lite jobbigt på landet haha :)

Och sen så ska jag dammsuga lägenheten och sen får det bli den där promenaden som jag snackat om hela veckan som inte blir av. Har varit så otroligt lat den senaste tiden, så jag behöver lite jävlar anama!

Tänkte höra med er vad ni vill att jag ska lägga upp här i bloggen? Eller om vi kanske ska ta en liten frågestund för er som inte känner mig ordentligt? Pumpa på med kommentarer bara!


Likes

Comments

Jag hade visst en blogg! ;)
I helgen har jag inte gjort särskilt mycket, har bara varit hemma och donat o trixat lite, mördat sims och druckit kaffe typ. längtar så efter internet i lägenheten!

Idag blev det nybakade scones med russin till frulle, vaknade upp vrålhungrig och ganska tidigt med tanke på att jag somnade runt 4 i morse.. konstigt nog så är jag inte så trött som jag borde vara 😂

Nu ska jag se på Sunes sommar och sen blir det nog en promenad om vädret tillåter!

Likes

Comments

Hej, sorry att det inte blivit några uppdateringar de senaste. Men det har ju inte hänt särskillt mycket heller, mest legat på soffan och kollat på serier typ haha. Men det är jäkligt gött att bara ha några sånna lat dagar!

Hämta hem min nya dator idag, skitnöjd! Än så länge iallafall..

Eftersom min förra crashade typ en gång i veckan så fick jag en helt ny och en aningen bättre, fick betala mellanskillnaden, men eftersom det bara handlade om 56 kr så va det faktiskt helt okej :)

Hoppas att ni har haft en bra dag och fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments