Hej på er fina ni,

Just nu i skrivande stund så somnade min fina M och jag ska försöka skriva klart lite inlägg och ha några inställda.
Idag blir det en fin dag tillsammans med min fina vän U och hennes son, anledningen till att vi ska ses är för att hon ska hjälpa mig med en skoluppgift som jag har fastnat på.

I helgen så har jag och min familj varit i stora staden därav att det har varit tyst här inne, men nu så ska jag vara på banan igen.

Och välkommen 1 mars.


Jag önskar er en fin och underbar onsdag! <3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er,

Jag har nu gjort en helt ny blogg då jag kände att det var dags. Jag är inte den som jag var förut och kan med handen på hjärtat säga att jag har blivit en bättre människa.

Så vem är jag då?

Jo, jag är en tjej på 24 år som fyller 25 i augusti. Jag bor i en liten by i länet västra Götaland. Här bor jag i ett hus tillsammans med min familj som består av en son, dotter och en sambo. Mina fina.
Just nu är jag ledig, eller jag pluggar faktiskt, fast på distans. Efter sommaren är jag klar.

På fritiden så är jag tillsammans med min familj som jag värderar högt och sen är jag mycket på gymmet och tränar. Mitt mål är att nå min målvikt innan sommaren och sedan försöka få till kroppen så jag blir nöjd. Efter två barn så är man inte som man en gång var..

I bloggen så kommer du att få läsa mycket om hur livet är som två barns mamma, hur sambolivet är, hur är det egentligen att bo i ett hus? och mycket , mycket mer.

Jag hoppas att jag kommer få hänga med er i eran resa så som jag vill att ni hänger med på min.
All önskan till er om en trevlig helg och det är bara att skriva ett meddelande till mig eller om ni skriver i kommentarerna.

Likes

Comments