6 månader senare och här sitter jag. I en trea på Hägern, med en underbar pojkvän och en buse till styvson. Tänk vad mitt liv flippade fort. Och nej, det går inte alls fort - det går precis så som jag vill 😁
Om 23 dagar sitter jag och min kärlek på ett plan på G till Grekland, närmare bestämt Rhodos 👏 2 veckor sol, bad och kanske en gnutta alkohol.

Passade på att skaffa mig jobb på sjukan också, tänkte "det är väl lika nu när jag ändå är igång". Så nu vet jag vad jag har att göra ... förutom tapetsera om hela lägenheten då 😓 det är Johans projekt, jag vet inte hur man gör!!

Jag var i Sunderbyn för ett tag sen också, kardiologen där ville ta en titt på hjärtat. Remiss till Umeå för en...Ablation (?), låter kanon invecklat men det är det inte. Dom ska bara gå in med en grej via ljumsken, via en ven eller nå till hjärtat där det ska "brännas" bort en sensor som gör att hjärtat får tuppjuck ibland och får mig att må skit.
Så förhoppningsvis så fixar det sig också 😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lyckligare än någonsin. I September blir två tre, ser verkligen framemot det!
Äntligen händer det något!!

Likes

Comments

Nytt år, nya möjligheter.Likes

Comments

Äntligen allt det här med julen över. Nu slipper man känna sig onormal när våran familj bara äter och sedan far tillbaka från där vi kom ifrån. Julen är ingen big deal på så sätt.

Ihelgen var jag och Johan i Stockholm. Mellandagsrea, vilken grej, iallafall där nere. Att sätta en max 2000kr gräns var ingen idé då jag knappt tycker om att shoppa och att det var så sjukt mycket folk inne på affärerna och ute på gatorna så man orkade inte ens försöka ta sig fram till kläderna.

Men i det stora hela så var det kanon mysigt. Vi behövde en helg då vi bara kunde fokusera på varandra och få rå om varandra på ett sätt som vi inte kan göra hemma då vi faktiskt är 3 stycken för det mesta. Så det blev god mat och bio och sen i säng före 23.


Johan är verkligen helt fantastisk. Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på honom och funderat vad han ser hos mig och vad jag har gjort för att förtjäna honom.
För ett tag trodde jag att jag var omöjlig att älska och ingen ville ha ett kaos som mig, men mina tankar har äntligen fått sig en vändning. Nu är jag glad att det har dröjt för mig att klicka med någon.
För att klicka har det gjort och jag älskar Johan mer än allt annat.

Annars då?
Jo tack det är bra. 
Väntar på kallelsen till Sunderbyn då dom vill kolla upp mitt hjärta lite extra. Åkte in på akuten här för någon vecka sedan och då kändes det som att allting racklade. 
Synd bara att det tog ett år drygt och ett besök på sjukan innan dom tog fingrarna ur och gjorde nå åt det. 

Likes

Comments

Jag kommer kriga för din skull och finnas där för dig.

Likes

Comments

Vad det känns simpelt att jobba helg när man sover i stan, känns inte alls lika surt och dystert.

Den senaste tiden har jag gjort många nya saker, t.ex. igår så åt jag middag SJÄLV med en KILLE. Min kille ^^,
Ni som känner mig vet vilken big deal det är för mig.

Aja, nu har jag då överlämnat mitt hjärta till någon som jag hoppas kan ta hand om det bättre än vad jag gjort.

Förra helgen så var jag och syrran till Luleå å checka läget. Vilken missär alltså. Vaknade på Lördagen utan telefon och kort, fan. Var helt hundra på att den hade blivit stulen, men iveckan hittade dom den på Olles och nu är den tillbaka, vilken jävla tur.

Likes

Comments

Måndag: Uteträning
Tisdag: S.k gympa med kommunen
Onsdag: Vilodag eller gymmet
Torsdag: Zumba
Fredag: Vilodag
Lördag: Vilodag
Söndag: Zumba

Och allt detta förutom gymmet med 24fitness Gällivare! Så sjukt roligt att träna i grupp och man blir peppad att fortsätta och inte ge upp.
Äntligen så är hösten här då motivationen för träningen är tillbaka, alltid lika roligt att känna så 👏

Har dragit ner på festandet också, har varit lugnt de senaste 5 veckorna 👌 däremot på Lördag ska vi på Olles, de blir efter vi varit i Luleå (secret mission i Luleå, ska bli så spännande)

Det var allt.
Likes

Comments

Tell me what you are thinking and guide me, where do we go from here?

Likes

Comments

Måste våga släppa kontrollen lite, våga ge lite av mig själv och sluta vara så förbannat rädd att bli sårad hela tiden.
Går det inte så går det inte, t.o.m. jag vet det.
Men jag tror egentligen inte att de är rädslan för bli sårad som är så skrämmande, de är snarare rädslan att börja tro på någonting som inte finns - att bli förödmjukad inför..mig själv.

Åh nä, jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv. Får smått panik att tänka på framtiden.
Och jag saknar pappa ännu mer när jag tänker på att framtiden kommer pågå sjukt länge.

Aja, nu har jag sagt mitt.


Likes

Comments


Likes

Comments