Äntligen fredag. Känns skönt med helg även om jag ska jobba hela helgen😁 Idag har jag varit på jobbet och nu sitter jag och umgås med min pappa och hans tjej. Senare blir det nog att göra lite popcorn och kolla nån film😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lagat mat och ska äta! Råkade somna i soffan vid 7 och sen vakna jag inte fören halv 9🙈 Blev en lååång power nap.. Ska faktiskt äta en av mina favoriter ikväll, ost och spenat biff med stekt potatis. Såå sjukt gott, jag har varit vegetarian sen i april, så nu börjar jag hitta mina favoriter😊 Nä nu ska jag fortsätta äta och kolla på Wallander, vi hörs!

Likes

Comments

Idag har jag haft en ledig dag, så har träffat mamma och kollat på lite tapeter till mitt kök och sovrum. Hittade några jag gillade så får se om jag köper någon av dom :) Just nu ligger jag i soffan bara och myser med hunden. Har också tvättat och städat lite idag, så ikväll ska jag nog titta på någon film och bara ta det lugnt :)

Likes

Comments

Hej igen, eller vad säger man? Jag har inte använt den här bloggen på säkert ett år. Det har hänt väldigt mycket sen dess. Jag tänkte försöka blogga lite igen nu när jag har lite ledig tid på dagarna. Kommer mest att skriva om min vardag och lite tankar jag har. 

Jag kan börja med att presentera mig själv lite :)
Jag heter då Emelie och är 21 år. Jobbar som personlig assistent och bor i Sandviken. Har ett stort intresse för djur så har ett litet zoo här hemma... Annars tycker jag också om att gå promenader, umgås med vänner och kolla serier och filmer. 


Likes

Comments