"If you catch him looking left, then looking right at your face, then looking right - congratulations, he's very attracted to you."


Haha lol skrattade i 5 min,
om det vore så enkelt

Eller om det vore sant

Men om man gillar någon så visar man det, man visar inte svaga tecken som vissa dårå....hahahah

Likes

Comments

"Jag trodde jag levde men jag satt fast i din blick

men allt det va över på ett ögonblick

det va du, jag mot dem kan man tänka sig

men nu är det du och dem mot mig" -MJFK

Likes

Comments

"Det va du och jag fast det finns inte kvar

För du brydde dig aldrig, har aldrig gjort

All den tid jag la ner på dig

Ja fuck va du va ovärd mig" -MJFK

Likes

Comments

"Första dagen efter sista sorgen

Staden lyser bredvid dig på Djurgården

Jag trodde du va ärlig men sen kom sanningen

Men du tog mitt hjärta om och om igen" -MJFK

Likes

Comments

View tracker

Efter en dag på stan sitter vi nu på espressohouse. Igår kväll kom vi överens om att vi skulle ha en vecka där vi bara äter nyttigt, dvs inget godis, läsk, fastfood och allmänt dålig mat. Idag är det alltså första dagen på vår nyttiga vecka, och hittils har det gått pretty good. Frukost blev acai-bowl och lunch blev vapiano. Nu till fika visste vi inte vad vi skulle ta så vi testade cold brew. Vi kan väl bara säga att vi redan saknar vår islatte efter bara en dag utan den...:))

Likes

Comments

Helloo bloggvärlden!! Här satt vi en sommarkväll och fick en (kanske lite galen) idé om att starta en blogg :) Kanske ångrar vi det imorrn, kanske inte hahah, men det får vi se. Klockan är just nu mitt i natten (typ?! när är ens mitt i natten? lol) och vi sitter ute på terrassen i vad som känns som minusgrader och dricker te i våra dunjackor. Jag trodde det var juli men no no... Vi har det iallafall mysigt och lyssnar på veronica maggio i solugången. Det är sommarkvällar som dessa man längtar efter när man tänker på sommarlov. Med en quote av Matilda från en sekund sen tackar jag för detta inlägg: "Nu har alla myggor gått och lagt sig"

Likes

Comments