Header

Instagram@emmathornhammar

En söndag i Stockholm tillsammans med familjen. Älskar när min familj är på besök. Känner mig helt fylld med ny härlig energi inför veckan nu. Längtar redans tills nästa gång vi ses.

Våran soliga söndag spenderade vi vid Ulriksdals slott. Det blev lunch och en promenad i parken.

Likes

Comments

I helgen var det Weekend festival i Stockholm. Jag tillsammans med Regina, Farhia och Victoria var såklart där. Victoria hade vunnit två biljetter via NRJ så denna helg blev faktiskt en spontanare. Jag skulle egentligen inte ha gått men när Victoria bjöd med mig tackade jag ju såklart ja och OJ så glad jag är över det. Över all förväntan och det blev verkligen en toppen helg. Så tack både Victoria och #nrj för denna helg!!

Likes

Comments

På bloggfronten har det varit otroligt dött denna sommar men lusten och orken har inte funnits. Min semester är över och den spenderade jag på Gotland tillsammans med mina nära & kära. Är åter i Stockholm nu och tillbaka i rutinerna och vardagen. Det är en förändring sedan ni senast tittade in här och det är att Johanna numera är min ex-sambo, jag har flyttat till eget. Det känns skönt och bra samtidigt som det värker i bästis hjärtat. Det är tungt att inte längre ha fem steg in till bästis rum.

Likes

Comments

Jag, Lydia & 14 gaykillar i en sommarstuga på Djurö, kunde inte bli bättre. Wow vilken dag & wow vilket gäng.
Det var såklart en obligatorisk silllunch med mängder av snapsvisor, sedan tårta, femkamp & så grillning på kvällen. Midsommar har alltid varit så misslyckat för mig så känner mest ÄNTLIGEN över att jag fick en kul och lyckad midsommar. Längtar redan tills nästa gång jag får hänga med detta härliga gäng.

Likes

Comments

Det var Summerburst i helgen och kort & gott är jag inte supernöjd. Dåliga dj's & tråkigt väder. Sällskapet var det dock inget fel på, älskar umgås med detta gäng och med detta gäng har man aldrig tråkigt!!
Av alla dj's levererade Kygo, Alesso & David guetta bäst, resten lämnade mig orörd. Hoppas nu att weekend festival kan leverera bättre som hålls den första helgen i Augusti här i Stockholm.

Likes

Comments

Denna dag har varit den effektivaste på länge. Startade dagen med att hyra en bil med Lydia för att åka till IKEA. Köpte bland annat en byrå till Johannas rum & lite andra saker. Sedan kollade vi Barkarby outlet & lite andra butiker. Hittade en odd molly blus för 295kr på outleten, såå värt!
Vi åtta mötte vi upp Johanna vid hennes jobb och storhandlade, är verkligen så smidigt med bil. Annars måste vi gå & släpa på alla tunga påsar. Skall inför att hyra bil en gång i månaden & storhandla!!

Känns verkligen som att vi hunnit med så himla mycket idag. Och den känslan är grym. Imorgon är jag också ledig så tänkte åka & lämna tillbaka bilen tidigt & sedan gå en långpromenad. Imorgon kväll skall jag & Johanna på grönan på konsert, ska bli så himla mysigt.

Likes

Comments

I veckan tittade solen äntligen fram i Sthlm igen efter massa regn & molniga dagar. Jag & Regina satt på fridays uteservering i över två timmar och bara njöt.
Jag hoppas verkligen att vädret håller sig såhär nu. Finns inget bättre än att hänga på alla Stockholms uteserveringar.

Likes

Comments