Många tankar går runt men jag vet inte om jag borde följa dem eller lyssna på hjärtat. Allt känns bara så komplicerat när man trivs bättre i en annan stad än hemstaden.. samtidigt skulle det kännas skönt att komma bort från allt och börja om från ruta 1 och kunna vara den man vill vara istället för att alla andra ska forma ens liv.
Men det behöver ju inte vara så att man behöver lämna sina gamla vänner bara för att man träffas nya. Man behåller ju dem som vill ha i sitt liv och kämpar för att hålla kontakten. För det är ju inte svårt att kunna ses ändå. Fine det är en bit att åka men det är värt det om man verkligen är vänner.

Likes

Comments

Det där första inläggen som kan bli rätt awkward men det spelar ingen roll men det är äntligen helg och det tackar vi för. veckan har väl inte varit så händelserik, det har gått ganska långsamt .Men jag har haft det skönt med både släkt och vänner nere i Uppsalas län. Nu är det iallafall dags för mig att börja packa väskan och åka hem till hemstaden. Min mor kommer även att följa med då hon ska hjälpa mig att organisera lite hemma eftersom jag nyss har fått en egen lägenhet. Efter det kommer jag ta igen missad tid med mina vänner för jag har varit borta i tre veckor. vi har redan gjort lite planer och det involverar mycket bil åkande som vanligt och träffa mycket folk och bara njuta av tiden man är tillsammans.

Likes

Comments