Jag tror att i uppåt två veckors tid har Rasmus och jag sagt att vi ska bygga ett pepparkakshus, men tiden räcker liksom inte riktigt till. Nu ikväll tog vi handen ut ur arslet och gjorde huset trots att vi var trötta! Det gick så dåligt i början, fan jag ville ge upp.... Rasmus gav upp först och så fick jag dekorera det ifred. Jag jobbar nog bäst så!

Och för att vara mitt första pepparkakshus någonsin, blev jag faktiskt nöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag redo för att jobba varje dag fram till julafton, alla utom en. Julpyntet är uppe inklusive granen, maten är handlad och fikat är bakat. Patrick som ska passa Cizzie har varit här under dagen för få koll på vad som ska göra och framförallt hur.

Det enda som skulle fixas är egentligen vårt pepparkakshus, men förhoppningsvis hinner vi med det också!

Likes

Comments

Under eftermiddagen idag fick jag hämta min lilla älskling Cizzie. Operationen på bakbenet gick bra men nu återstår det stora jobbet, återhämtningen. Just nu känns det som jag har gjort fel beslut att låtit henne opereras, jag avskyr att se henne i obehag över benet! Men förhoppningsvis blir det bra, bättre än innan. Hon är absolut värd allt arbete som det nu kommer krävas!

Likes

Comments

Nu har jag ett par dagar ledigt och det passar mig alldeles utmärkt! Förutom att det är min födelsedag idag, så hade min lilla Cizzie sin operationsdag... Det är hennes bakben som spökar men nu är ena fixat delvis iallafall! Nu återstår rehaben bara... Jag har världens tur att jag har min lillebror som kommer att hjälpa mig. Kärlek på det! Nu ska jag äta och sen kommer nog min familj över för att fira mig. Happy happy to me!

Likes

Comments

Och idag har jag jobbat. Helt ok dag ändå men enligt mig har inte julruschen inte riktigt börjar än. Det är väl för att julafton är på den fjärde advent och så brukar det inte vara. Tre veckor kvar och jag längtar!

Likes

Comments

Efter två lediga dagar är jag nästan klar med julklappar och julpynt. Oops! Men jag har julgranen och julbak kvar och det ska väntas med lite. I helhet är jag väldigt nöjd, julpynt ger en sån mysig stämning. Nu är det bara snön som fattas men där kan jag inget göra än att hålla tummarna på en vit jul!

Likes

Comments

Igår tog Rasmus och jag det lugnt vid poolen. Vi hade turen som fick en ”koja” att vara i, mjukt och skönt! Väldigt praktiskt att det går att snurra bädden beroende om vi ville ha sol eller skugga.

På eftermiddagen hade vi bestämt oss för att ta en promenad. Vi hamnade till slut på ett ställe där volontärer räddar sköldpaddor. Bebis sköldpaddorna var såå små! Första gången jag ser nyfödda sköldpaddor. Coolt!

Likes

Comments

Vi är inne på vår tredje dag här på Cape verde. Det är verkligen underbart, det är varmare än vanligt, har jag hört. Det brukar vara ca 25 grader men vi har 30-35 grader. Vi steker!

Idag provade vi på gymmet. Det var ett pass spinning efter frukosten så den gick Rasmus och jag på. Jag har gått på sånna pass förut men oj vad varmt det blev jämfört med hemma! Och tyngt blev det, svetten bara rann... Tur att vi kunde springa ner till stranden sen.

Likes

Comments

Nu har Rasmus och jag landat tryggt och säkert på Sal (cape verde). Efter dagen som gått tror jag att vi kan vårt hotell någorlunda bra och imorgon blir det bog ännu mer utforskning!

Likes

Comments

Vilken helg, fullspäckad på så många olika sätt. Jag jobbade under dagen på lördag sen på kvällen åkte jag först och köpte en tårta och därefter ut till landet, till mina föräldrar. Min äldsta bror fyllde år i fredags så tanken var att vi skulle fira honom, trodde jag jah! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, planer går sällan som man tänkt sig!

Efter jag hade suddat bort mina sura miner så spelade mina föräldrar, min lillebror och jag kort. När min lillebror vunnit spelet satte vi oss och pratade minnen, alltid lika roligt!

Söndagen blev en lugn dag. Vi spelade lite Touché, firade både min bror och pappa. Jag bjöd även ut honom på middag här i Norrtälje. Vi gick på Ett glas, han valde entrecote och jag tog hamburgare. Jag vågar sällan testa nya saker på restauranger. Såklart var pappas mat mycket godare. Däremot hade vi det trevligt!

Likes

Comments