Finns det bara effektiva dagar nu mera? Jag har äntligen en lugn vecka med jobb, istället blir det massa annat som händer. Idag har det varit fullt upp men ändå inte.

Jag tog mig en liten sovmorgon men blev väckt av min mamma som ringde och ville snacka lite skit (om jag kommer ihåg rätt). Därefter lagade jag bananpannkaka, det tar sån tid tycker jag men det gör ju vanliga pannkakor också. . Ganska precis efter frukosten kom min mamma över, det är så härligt att bara sitta och prata och få höra vad som händer där hemma och hur alla mår.

Däröver har jag kastat skräp, tränat (både motion och styrka), plockat undan det sista av julen (hejdå 🎅), organiserat bland Rasmus och mina papper och räknar... Juste jag har pysslat om min lilla Cizzie också och nu är naglarna precis klara. 💅

Äntligen tar jag kväll!

Likes

Comments

Idag har Rasmus och jag varit effektiva och inskaffat nya saker till lägenheten. Det blev gardiner till samtliga rum och ett skoställ i hallen. Det känns så bra att vår lägenhet börjar forma sig nu!

Egentligen var det tänkt att jag och min lillasyster samt min mamma skulle åka till Täby idag. Efter det skulle syrran komma över till lägenheten och sova här men så blev det inte.... Jävla väder! Jag hade tillochmed sagt till Rasmus att han skulle åka hem till sina föräldrar så min lillsyster och jag skulle få lägenheten för oss själva.... Jag hade verkligen sett fram emot idag. Hoppas det kan bli av en annan dag!

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en bra ''nyårshelg''! Jag var ledig i fredags och ordnade några ärenden i Norrtälje. När jag nästan var klar mötte jag upp mina föräldrar och handlade lite mat, det var tänkt att vi skulle fika men tiden bara flög iväg och de skulle åka en dagskyssning så vi hann helt enkelt inte.

I lördags var både Rasmus och jag lediga, han behövde en ny almanacka för 2017 så gick ned till centrum för att fixa det. Vi kom hem med lite mer, nämligen gardinstänger till lägenheten! Efter det kom mina föräldrar över för att fixa och önska ett gott nytt år.

På lördag kväll, nyårsafton, fixade vi lite mat och satt framför tv:n till middnatt. Vi höll nästan på att missa tolvslaget, klockan var ca 23:50 när jag kollade på den och plöstligt hörde jag hur de började räkna ned från 10 på tv:n... Hahah, bättre lycka nästa gång!

Idag tog vi en låång sovmorgon, äntligen! Vi (jag) lyxade till frukosten med räkbom med moserande vin.Sen tog vi en promenad med Cizzie i solen. Och nu är det kväll redan...

Likes

Comments

Jag hoppas att alla har haft en trevlig jul. Jag har inte haft någon julkänsla alls... Men för det kan man ha det trevligt! Igår firade Rasmus och jag julafton hemma hos mina föräldrar, alla mina syskon var också hemma med respektive. Det kan man fullt hus! Rasmus och jag kom inte hem igen fören ca 00.30, ganska sent med andra ord.
Idag har vi ätit julbord hos Rasmus föräldrar. Vi var där under ett betydligt kortare besök men trevligt hade vi ändå! 

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig juletid!

Likes

Comments

Rasmus och jag har småfixat hela helgen känns det som. Vi båda var lediga i fredags, då passade vi på att kasta soppor. Vi gick runt i Norrtälje och spanade in lite saker som behövs köpas till lägenheten, dock köpte vi inget.
I lördags jobbade jag, tiden bara flög iväg! och idag har vi pysslat med att få upp det sista typ här hemma! Det börjar kännas som hemma.

Likes

Comments

Min dag kom och gick. Den började inte så värst bra, jag skulle göra en lyxfrukost men den smakade inge vidare... Sen kom familjen och Sofia över till lägenheten och dagen bara flög iväg! Jag fick många fina presenter, mycket bra saker!  Bla selfiestick och en kamera! NICE! 

Likes

Comments

Nu är flytten klar! Det har varit långa och fullspäckade dagar nu ett tag... Däremot känns det så bra! Det som återstår nu är "bara" att plocka upp alla saker och försöka få ordning och reda på allt. Tur att jag är ledig nu i helgen så lite tid har jag på mig!


#officielltennorrtäljeBo!

Likes

Comments

Igår var jag med jobbet och Norrtälje handelstad på julbord. I Norrtälje har vi en båt som är en restaurang och där åt vi.
Middagen var god och sällskapet var trevligt, dock blev jag väldigt illamående till slutet av kvällen så det förstörde mycket av vistelsen...

När vi kom dit lämnade alla ett varsitt paket och så fick man en lapp, lappen berättade vilken turordning man sen skulle få välja ett paket. Som ni ser nedan fick jag nr 25, vid det laget var det ganska få paket kvar så jag bara tog någon. Det visade sig bara en fluga! Vi lämnade även in en tjogolapp var, det var en annan pressentutdelning men då vare 7st som vann olika priser  (jag vann inget då såklart)

En rolig kväll över lag! 

Likes

Comments

Idag blev det en löprunda, inte den längsta men jag antar att det är bra att hålla igång. Det gick bra med tanke på att jag inte är van med underlaget.

Eftersom det är fars dag så bjöd jag min pappa på middag. Han fick välja vart vi skulle äta och han valde kinamat. Det var väldigt gott och extremt trevligt!

Likes

Comments

I förmiddags blev Cizzie ordentligt ompysslad! Klippt både pälsen och klorna, duschat samt borstat tänderna. (Hon kommer inte frysa för att jag har klippt henne lite, hon älskar snön oavsett vad!)


Under eftermiddagen kom en av mina bröder hem med sin tjej och deras son. Jag har inte träffat de på länge och det är bara andra gången jag träffar deras son. Han är så gullig!


Eftersom jag inte vet om de vill att deras son ska hamna på nätet eller ej, så blir det ingen klar bild på honom. #visarhänsyn

Likes

Comments