Mitt andra Midnattslopp och jag fick nytt pb på den banan! Jag kom i mål på 01:05:00, det är en förbättring med nästan fem minuter jämfört med förra året. Då tyckte jag att banan var ganska lätt, jag tog backarna smidigt och relativt fort. Men det hade förstås blivit lite mer träning då också. I år var det en pina! Jag ville nästan gå upp för backarna men som tur var hade jag Rasmus med mig. Det var tack vare honom jag tog mig i mål på den tiden jag gjorde! Nästa år har jag planer att få med syrran och eventuellt blir det lite maskerad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fixade nya pjucks igår! Vem har inte hört talas om Nike zoom vaporfly 4% ? Det gjordes ett test för inte så länge sen, då vare elitlöpare som skulle testa att springa ett marton på 2h. Resultatet blev 2:00:25! Nära nog. De skorna köpte inte jag, utan träningskon utav den. De riktiga tål endast omkring 15 mil och kostar dessto mer! Men de jag kom hem med är en bra sko (säger de som vet).

Upp till bevis imorgon!

Likes

Comments

Klipp klipp och så var jag korthårig! Jag har tänkt länge på att klippa någon kort frisyr så när jag väl kom till frisören vare lika bra att passa på! Det känns väldigt bra, förutom att det blev lite mörkt på sidorna... och att det korta håret sticks lite på öronen. I-landsproblem!

Likes

Comments

Nu blev det ändring i håret! Rasmus var snäll och hjälpte mig att lägga i färgen. Däremot så kommer det att tvättas ut efter någon tvätt. Ser nästan ut som ett vilt hav 🌊

Likes

Comments

Blev ett bra slut på dagen igår, tjejmiddag med lite spel. Vi åt tapas, vilket jag aldrig brukar äta! Så det var spännande, mycket nya smaker och gud så gott det var! Efter matan var vi alla lite i matkoma, men vi orkade med att spela lite iallafall. Vi spelade nog tre eller fyra omgångar av cash and guns. Det är ett väldigt roligt spel, ganska lätt att lära sig så jag rekommenderar verkligen det här spelet!

Det blev inte så sent då jag skulle jobba idag, men kände mig lite trött ändå. Får vila nu istället!

Likes

Comments

Jag var tvungen att åka in till Albano djursjukhus idag med min hund Cizzie. Från igår eftermiddag så hade hon varit hängig och imorse ville hon varken ut och kissa eller äta mat. Väl på Albano blev det mycket väntetid, med de gjorde blodprov och ultraljud. Allt såg bra ut men när veterinären kände igenom Cizzie märkte hon att det var knäskålarna i bakbenen som var orsaken att hon hade ont. Det här är något som är väldigt vanligt för mindre hundar och kan bli bättre med rehab eller operation. Bara för dagen blev jag 6500kr fattigare men tur att hunden är försäkrad så betalade bara 3000kr! Om ca två veckor åker vi tillbaka igen för att diskutera alternativen. Undrar hur dyrt det blir då.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen varit hos läkarna i Stockholm för att kolla upp min hand! Det blev två tester, ENeG och EMG.

Ena är en undersökning av nervfunktionen, då fick jag elektriska impulser på nerverna. Väldigt obehaglig känsla! Nästan som att ta på ett elstängsel fast starkare.

Och EMG är en undersökning av nerverna samt musklerna i handen. Under den undersökningen fick jag en nål stucken i musklerna... Ouch! Samtidigt som nålen var i muskeln skulle jag röra och spänna fingrarna så mycket jag kunde, vilket gjorde det ännu mer smärtsamt.

Däremot hittade läkaren inget fel lät det som. Det är tydligen vanligt med vissa av mina besvär... (varför min läkare hemma inte sa det har jag ingen aning om!) Får se om det blir en till kortisonspruta, operation eller om jag bara får gå på som vanligt. Det återstår att se om ca två veckor.

Likes

Comments

Behövs det egentligen skrivas så mycket mer? Dessa kvällar är de bästa. Spontana sommarkvällar!

Likes

Comments

När man får en ledig dag gäller det verkligen att passa på, man vet aldrig när nästa dag kommer och vad det kommer vara för väder då!

Igår passade Rasmus och jag på att boka en resa, denna gång åker vi till kap verde. Ca 100 dagar kvar bara....!

Vi cyklade även ut till en sjö på landet och njöt av vädret. Så härligt att ligga där på berget, ta ett dopp och låta cizzie springa fritt!

Likes

Comments