Jag har såå dålig självkänsla! (Om det betyder att jag inte kan hålla fingrarna i styr när det finns godis i närheten) FÖR JAG KAN VERKLIGEN INTE HÅLLA FINGRARNA I STYR NÄR DET FINNS GODIS FRAMFÖR MIG... Jag som hade tänkt börja med min träning igen och med träningen kommer även kosten. Det höll ju länge, NOT!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heldag med shopping! Rasmus och jag har gått runt i Norrtälje och shoppat hela dagen. Fast jag trodde att det skulle bli en hel del mer för min del. Jag har inskaffat mig en kofta, en röd blus (syns på bild) vet dock inte om den ska lämnas tillbaka. Det blev även ett par byxor, jag såg de på Facebook igår och blev förälskad! Jag hade tur att de passade mig, jag är nämligen ganska bred om höft och röven. Till att börja med tog jag en storlek L att prova, sluta med att jag köpte storlek S. Överlycklig!

Likes

Comments

Imorse var jag på sjukhuset igen för att kolla knölen på min handled, ganglion. Det är som sagt en senknuta som är vätskefylld.
Efter läkaren hade tittat på min knöl tyckte han det var bästa att prova tömma den på vätska och ta en kortisonspruta. Det skulle vara för hög risk att operera, i värsta fall kan halva eller tom hela min hand bli förlamad. Men nu är knölen borta, och jag hoppas att den förblir borta!

Likes

Comments

Idag fyller min lilla älskling år. Liten blir gammal, tyckte jag såg några rynkor kring ögonen. Nä skämt åsido! Nu har vi precis ätit, vi blev bjuda av Rasmus föräldrar på pizza. Efter maten fick han öppna sin present, jag tror det gick hem. Han fick en jäkla GoPro! Ruinerad!

Likes

Comments

Glad påsk på er alla! Idag har både Rasmus och jag jobbat, vi slutade ungefär samtidigt så när vi kom hem blev det äggjakt. Cizzie fick massa godis gömt i lägenheten medan Rasmus fick ett stort ägg. Det gick ganska fort tyvärr..

Likes

Comments

Nu är påskpyntningen igång! Jag fick lite björkris av min mamma, som jag har satt fjädrar i och så är även påskblomman klar. Jag har väntat ganska länge med att pynta, känns oklart när det är dags att börja med påsken. Men nu, nu är det i högsta grad att välkomna påsken tycker jag!

Likes

Comments

Efter det fruktansvärda som hände i Stockholm under fredagen tror jag att det är bra att hålla igång. Inte låta det påverka sin vardag allt för mycket och hålla sig sysselsatt så att vi tänker på annat och inte bara sorg.

Min sysselsättning blev att jobba under lördagen, vi hade ett event i butiken men jag var orolig att det skulle vara lugnt med folk. Istället blev det fullt ös! Eventet var Lego City Polis, två av mina kollegor var utklädda till poliser och själv var jag en fånge. Alltid kul när det är event/gippo på jobbet.

Idag var min pappa, mamma och jag i Stockholm hos min brorsson. Han har nyfdligen fyllt ett år och det skulle absolut firas! Han är så söt!

Likes

Comments

Dagen gick så bra på jobbet, jag hade bra flyt och kände mig väldigt effektiv. När jag hade ca en timme kvar på dagen tog pappret slut i kortläsaren!? Och utan papper kan jag inte ta betalt med kort...

Jag fick helt enkelt springa runt i Norrtälje och tigga om babskvittorullar. Tur att jag fick tag på det ganska snabbt, fast jag tappade min effektivitet rejält efter det. Men då han jag städa efter mig lite innan jag skulle stänga för dagen.

Likes

Comments

Idag blev det trots allt Premiärmilen. Jag har inte sprungit en mil sen oktober! Så jag är väldigt nöjd när jag kom i mål med bara 8 sekunder efter mitt pb, alltså blev min tid 1:00:07 (en timme och sju sekunder). Enligt mig är det inte helt fel, om jag får säga det själv.

Första milen för i år firades med pizza !

Likes

Comments

Det var en effektiv förmiddag för mig igår. Jag gick upp redan vid 7. Jag åt frukost, tvättade och klippte Cizzie, både päls och klor. Sen var jag tvungen att gå till vårdcentralen, jag hade namnligan en tid 09.10. Läkaren kollade på min handled och sa att han skulle fixa en remiss åt mig, ev blir det operation.

På eftermiddagen skulle jag träffa Kalle, en vän men jag blev så sugen på att käka ute, det var trots allt löning. Så vi blev 4 personer och åt på Kinarestaurang. Väldigt bra intiativ från min sida må jag säga. Eller.

Likes

Comments