Det var en effektiv förmiddag för mig igår. Jag gick upp redan vid 7. Jag åt frukost, tvättade och klippte Cizzie, både päls och klor. Sen var jag tvungen att gå till vårdcentralen, jag hade namnligan en tid 09.10. Läkaren kollade på min handled och sa att han skulle fixa en remiss åt mig, ev blir det operation.

På eftermiddagen skulle jag träffa Kalle, en vän men jag blev så sugen på att käka ute, det var trots allt löning. Så vi blev 4 personer och åt på Kinarestaurang. Väldigt bra intiativ från min sida må jag säga. Eller.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tror ingen har missat denna dag, rocka sockorna. Det är en dag då du ska bära olika strumpor för att stöda downs syndrom, alla är olika men lika värda. När den här dagen kom till hade jag noll koll, inte för att jag har så bättre koll nu! Men nu har det blivit så stort så det går inte att missa!

Likes

Comments

Vilken dag. Jag gick upp 08.45, gick som vanligt till jobbet klockan 10 och började jobbade som vilken söndag som helst. Efter en timme i butiken, utan en enda kund(!), funderade jag på om jag skulle stänga egentligen men så kollade jag på klockan.... Den var bara 10.50 och på söndagar öppnar vi 11. Alltså var jag en hel timme för tidig! På vardagarna går jag nämligen upp 07.45, så imorse såg jag bara att klockan var kvart i men en timme för tidigt!! Så jävla segt...

Dagen avslutades så mycket bättre när en vän, Sofia frågade om vi skulle gå en promenad. Skönt att få prata ut lite och få lite motion!

(Ej bild från idag)

Likes

Comments

Igår kväll blev det en grekisk temamiddag hos en vän. Kvällen var en tävling som bestod av tre delar, först skulle vi gissa vad det skulle vara för tema utifrån ledtrådar vi fick av hon som höll i kvällen. Alla gissade dock fel! Andra delen var utklädnad. Eftersom det här var min första middag med tjejerna visste jag inte om vi skulle gå all in med utklädningen eller ej men jag blev nöjd med min outfit. Tredje delen bestod av en frågesport. Jag vann både utklädnad och frågesporten, så då tog jag hem hela kvällen! Alltid kul att vinna såklart. Och maten var såå god! Mums!

(Såklart tog jag inga bilder)

Likes

Comments

Igår hade Rasmus och jag vår 4 årsdag. Jag gjorde iordning frukost till honom som bestod av pannkaka med nutella, bananan och jordgubbar samt en skål med yoghurt och flingor. (Jag tror det gick hem) Han fick även en present på morgonen en bok "kärleksförklaring" och en trisslott.

Under dagen åkte vi iväg till Täby centrum, shoppade lite smått och gott sen kollade vi på bio. Vi såg på Kong, jag trodde att den skulle vara väldigt lik King kong men det var den inte. Kong var en biovärd film enligt mig!

Vi kom inte hem igen fören sent på kvällen så då satte vi oss bara i soffan framför tv:n.

En väldigt trevlig dag!

Likes

Comments

Jag har verkligen inte kommit tillbaka till min kost efter vintern/semester.... Jag trodde att det skulle bli lättare efter jag flyttade hemifrån men nja... ska nog sluta köpa hem "onyttigheter" så att det inte suktar i onödan! 🍫🍷

Likes

Comments

Jag tror att jag har fått en "vätskeknöl" på handleden. Det är inge fara men den har börjat göra ont och nu har jag haft den drygt en månad. Jag har för mig att såna här knölar kan uppstå när en led blir överansträngd, typ vid träning. Så nu måste jag bära en stödhandske så handen blir stabiliserad och att jag inte använder handen så mycket, vila helt enkelt! Om det inte blir bättre ska knölen bort på ett eller ett annat sätt.

Likes

Comments

Igår hade Rasmus och jag inflyttningsgippo, under dagen bjöd vi min familj på fika (mestadels bakat på egen hand) och på kvällen hade vi fest. Jag hade verkligen trevligt och alla skötte sig snyggt (typ).

Såklart blev det ytterst få bilder tagna...

Likes

Comments

Nu kännas det som jag börjar landa efter Rasmus och min utomlandsresa, denna gång blev det Dominikanska republiken. Vi har haft det väldigt bra. Rasmus är såå nöjd, jag är däremot lite mer svårflörtad. men men..


Likes

Comments

Finns det bara effektiva dagar nu mera? Jag har äntligen en lugn vecka med jobb, istället blir det massa annat som händer. Idag har det varit fullt upp men ändå inte.

Jag tog mig en liten sovmorgon men blev väckt av min mamma som ringde och ville snacka lite skit (om jag kommer ihåg rätt). Därefter lagade jag bananpannkaka, det tar sån tid tycker jag men det gör ju vanliga pannkakor också. . Ganska precis efter frukosten kom min mamma över, det är så härligt att bara sitta och prata och få höra vad som händer där hemma och hur alla mår.

Däröver har jag kastat skräp, tränat (både motion och styrka), plockat undan det sista av julen (hejdå 🎅), organiserat bland Rasmus och mina papper och räknar... Juste jag har pysslat om min lilla Cizzie också och nu är naglarna precis klara. 💅

Äntligen tar jag kväll!

Likes

Comments