View tracker

Igår var jag med jobbet och Norrtälje handelstad på julbord. I Norrtälje har vi en båt som är en restaurang och där åt vi.
Middagen var god och sällskapet var trevligt, dock blev jag väldigt illamående till slutet av kvällen så det förstörde mycket av vistelsen...

När vi kom dit lämnade alla ett varsitt paket och så fick man en lapp, lappen berättade vilken turordning man sen skulle få välja ett paket. Som ni ser nedan fick jag nr 25, vid det laget var det ganska få paket kvar så jag bara tog någon. Det visade sig bara en fluga! Vi lämnade även in en tjogolapp var, det var en annan pressentutdelning men då vare 7st som vann olika priser  (jag vann inget då såklart)

En rolig kväll över lag! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det en löprunda, inte den längsta men jag antar att det är bra att hålla igång. Det gick bra med tanke på att jag inte är van med underlaget.

Eftersom det är fars dag så bjöd jag min pappa på middag. Han fick välja vart vi skulle äta och han valde kinamat. Det var väldigt gott och extremt trevligt!

Likes

Comments

View tracker

I förmiddags blev Cizzie ordentligt ompysslad! Klippt både pälsen och klorna, duschat samt borstat tänderna. (Hon kommer inte frysa för att jag har klippt henne lite, hon älskar snön oavsett vad!)


Under eftermiddagen kom en av mina bröder hem med sin tjej och deras son. Jag har inte träffat de på länge och det är bara andra gången jag träffar deras son. Han är så gullig!


Eftersom jag inte vet om de vill att deras son ska hamna på nätet eller ej, så blir det ingen klar bild på honom. #visarhänsyn

Likes

Comments

Jag förstår inte att det blir sådan kaos så fort snön kommer!? Nu snackar jag inte enbart om sl (som klantar till sig varje år när det kommer lite snö), nej jag snackar om de tokar som tror att de kan köra i 120 km/h och allt är frid och fröjd... Enligt mig får de helt skylla sig själva, lite vett bör man ha i huvudet om man ska ut och köra nu.

Känns som det har gått väldigt fort med årstiderna. Nyss vare sommar, en sekund var det höst och halloween, nu är det vinter och jul!

Och jag som var ute och joggade igår,  nu ser det ur så här.

Likes

Comments

Idag fick jag hjälp på jobbet av Cizzie, min hund. Det här var premiär för henne att spendera dagen på jobbet och jag tycker att det gick bra. Lika bra att vänja upp henne inför flytten som kommer snart!

Likes

Comments

Under den här veckan har vi klätt ut oss på jobbet. Två dagar var jag ledig så då blev det förstås inget.

Första dagen hade jag ett diadem med horn, köpta från jobbet. Dock så gick de sönder... Så därför, andra dagen använde jag ett annat par diadem. Även de med horn. I fredags använde jag också ett diadem fast då vare öronen ( katt kanske) De kommer också från jobbet. Och idag använde jag fladdermusvingar. De har vi också att sälja på jobbet,  extremt söta!

Likes

Comments

Imorse följde jag med Fia till Ullared! Vi började shoppa idag, kan väl säga att det var lite jobbigt med så mycket folk... Men jag fick ihop det mesta från min lista!

Nu, efter en väldigt god middag, ligger vi i stugan som vi ska bo i för kvällen. myyys!

Likes

Comments

Svårt att hålla dieten... Känns som jag har slarvat väldigt mycket senaste tiden.

Under resan hade jag bestämt att jag skulle få äta och dricka vad jag ville. Väl hemma igen skulle jag återgå till min diet men det har gått lite svajigt. Men ibland får man lyxa till det (enligt mig). Ikväll åt jag fattigridare, sylt, grädde och banan, det var väldigt gott iallafall!

Likes

Comments

Dagarna på Kreta gick allt för fort! Känns som vi var borta bara i max tre dagar... I helhet är jag nöjd med resan.

De sista dagarna tog vi det mest bara lugnt, njöt så mycket det bara gick av solen och gick i butiker för att köpa de sista presenterna hem.

Kort och gott jag längtar till nästa resa (som redan är bokad såklart).

Likes

Comments

Det är inget vidare väder här på Kreta så idag åkte vi till staden Chania (eller Cina som jag säger). Det är Kretas näst största stad och jag tror att det är Greklands femte största stad.

Det skulle finnas internationella butiker i Chania typ som H&M, men vi gick mest i de lokala. Delvis för att vi inte hittade de mer "vanliga" butikerna men också för att det är mysigare att gå i mindre.

Det blev inte så mycket shopping, jag köpte hem lite pressenter till min familj osv, ett par örhängen och en body. Enligt mig är det ganska dyrt här men det kanske för att jag är så snål... Imorgon får vi se hur vädret är eller om det blir att gå mer i butiker.

Likes

Comments