Undrar hur många som hoppade över årets Hässelbylopp? Det gjorde inte jag fast det var dåligt väder och jag har inte tränat. Jag joggade igenom första 5km väldigt lugnt för att de sista 5km, öka en aning och komma in på mål med en tid på 1:07:11. Det är absolut inte en av mina bättre tider men med tanke på mina förutsättningar är jag väldigt nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Rasmus och jag var på marknaden i Rimbo idag, igår var den här i Norrtälje men då jobbade jag. Vädret var faktiskt helt ok, solen värmde bra när det var framme! Det brukar annars alltid vara skitväder... Däremot räckte det att gå en vända, käka en varsin langos och sen hem. Jag köpte strumpor (som alltid), ett par skor. Vi köpte även hem lite fudge och donuts. Så nu ska det svullas!

Likes

Comments

Det har varit ett par "spännande" dagar här nu... Jag har mått piss, varit till läkaren (rehab), plockat svamp, varit med Fia, åkt båt och skrämt livet ut mamma.

Från början. Jag har haft problem med min handled i ett par månader, så i torsdags hade jag en kallelse till en arbetsterapeut. Hon hoppas att med handträning/ stretching och att jag sover med en skena ska hjälpa mig. Skenan är till för att jag inte ska röra min arm så mycket i sömnen, eftersom läkarna tror fortfarande att det kan vara någon nerv det är fel på.. Efter någon natt med skenan bara är det svårt att säga om den hjälper eller inte, vi får se helt enkelt!


Rasmus och jag har även varit ute i skogen och letat svamp! Jag gillar inte svamp så värst mycket, eftersom jag blev magsjuk strax efter jag ätit kantareller. Så jag förknippar dessa två saker ihop... Vi plockade nog 1,5kg svamp, trattkantareller. 7 st kantareller hittade vi bara, bättre lycka nästa gång! Efter skogspromenaden hade Rasmus och Cizzie hur mycket fästingar som helst! Jag hittade bara två stycken som kröp på min jacka, de tycks inte gilla mitt blod.

Och idag har jag umgåtts med mina föräldrar, fixat naglarna och åkt båt. Däremot var jag nog inte så trevligt sällskap. Jag haft värk både i armen och i överkäken, vet inte om det är en visdomstand som spökar....
Under kvällen har vi kollat på film, 47 meters down. Jag tycker den är bra och spännande, inte läskig men det tyckte min mamma... Hon tycker inte om läskiga filmer så nu har jag lite dåligt samvete...

Likes

Comments

Jag och Theresia möttes upp igår strax efter kl 11. Vi valde att gå runt lite i centrum, jag gav henne lite input på förslag till praktikplatser och vissa verkade intressant så jag blev nöjd. När vi var inne på Åhléns såg vi att de hade presentpåsar som matchade färgen på vårt nagellack. Kul tyckte jag! Theresia hittade även en ny handväska! Dock kanske på fel avdelning..

När vi kände oss nöjda gick vi till pizzerian och därefter hem till mig. Vi eller jag hade bestämt att vi skulle ha en riktig gottis kväll! Så jag hade köpt hem lite olika godispåsar, chips, chockad och dricka. Med massa tända ljus, vardagsrumsbordet fullt med smått och gott satte vi oss framför tv:n och blev sittande!

Likes

Comments

Tog ett par längder idag i simhallen. Först simmade jag trettio längder 2x15, för att känna efter hur det skulle kännas. Det kändes bra! Efter lite längre vila blev det trettio längder till, eller kanske någon mer. Jag tappar räkningen så lätt, när jag var klar tänkte jag "äh jag tar fem till... nä fem till okej bara fem till!" Såå det blev ett par längder bara där. Jag hade turen som träffade fina Fia där också, ganska stor odds att träffa henne i badhuset då det är hennes arbetsplats. Så vi bestämde att vi skulle ta en fika efter hennes pass.

Det var välbehövt att få träffa Fia och prata ut om allt och inget. Vi tog en go' fika, äntligen fick jag min chai latte!

Likes

Comments

Dagarna går så fort! De nästan flyter ihop med varandra... Det känns som det var här om dagen som jag sa att det var dags för mig att ta min sista spruta för TBE, men det är nog en månad sen nu. Visserligen är den säsongen över nu men de kommande då? Jag måste bara ta mig i kragen och få det gjort!

Likes

Comments

Igår gick Rasmus och jag på bio, IT. Efter alla trailers och det jag både hört och läst hade jag höga förväntningar. Jag måste lära mig att sänka mina förväntningar för jag blir bara besviken. Enligt mig, hade jag sett alla de läskigaste bitarna redan och jag är kluven om den ska vara rolig eller läskig? Jag skrattade nog mer än vad jag var rädd. Inte den sämsta filmen, helt ok!

Likes

Comments

Vilken tidig morgon det blev idag! Mamma hade ställt upp och åka med till djursjukhuset, däremot ville hon inte åka fram och till tillbaka i Norrtälje efter min bror varit hos tandläkaren så jag har spenderat dagen ute på landet.

Jag var lite skeptisk med att åka till sjukhuset men det var väldigt vettigt! Cizzie ska få göra ganska lätta övningar för att stärka upp musklerna på bakbenen och få lite massage. Om ca en och halv månad är det återbesök för att se om det har hjälp något, vilket jag verkligen hoppas att det har gjort!

Likes

Comments

Det finns otroligt många olika sjukdomar som behöver uppmärksammas och som behöver få in mer pengar, för till exempel forskning som kan ta fram botemedel i framtiden!

Idag gjorde vi vårt genom att stödja Alzheimersfonden. När man köper ett startnummer till Alzheimersloppet går nästan alla pengar oavkortat till just Alzheimer! Jag erkänner, jag är dålig på att stödja olika föreningar som arbetar hårt för att göra våra liv lättare. Därför känns det extra bra att jag kan springa ett lopp och samtidigt göra en god gärning. Det är en bana på 5km, en väldigt fin bana längst vattnet men en aningen tuff. Vilket är passande om man tänker efter.

Jag presterade med en tid på ca 29:50. En aningen missnöjd men benen har inte känns helt ok sista tiden. Och ännu mer missnöjd blev jag när jag inte fick någon medalj på mållinjen. Däremot fick jag ett fint armband av Rasmus "FIGHT ALZHEIMERS".

Likes

Comments

Jag vill säga ÄNTLIGEN är Tjejmilen2017 avklarad! Fast det känns lite desperat(?)
Jaja loppet är sprunget hur som haver och jag gjorde bättre ifrån mig i år, en förbättring på cirka 3 minuter. Det kanske inte låter så mycket men jag har enbart tränat på 2,5km i lugn fart! Så därför känns den förbättringen helt ok. Min sluttid blev 1:04:16, jag tror att det skulle gått att pressade tiden lite till men måste kunna förbättra tiden till nästa år också!

Efter loppet hade de anordnat en After run med artister som skulle uppträda. Det var bland annat Robin Bengtsson, Wiktoria och Peg Parnevik. Det var extra roligt att Peg och hennes mamma var med i loppet! Starkt att springa en mil och sen ställa sig på en scen och uppträda. Alltid kul att få se artister uppträda live, även om jag tycker det blir bättre efter autotune.

Likes

Comments