Jag hade några funderingar idag...

När jag gick i grundskolan och en person gjorde något ''fel'' t.ex. pratade under lektionstid, då sa läraren att hela klassen blev bestaffad, kollektiv bestraffning. Oftast blev bestraffningen att vi fick sluta lektionen senare. Vilket var det värsta som fanns i hela världen då!

Under mitt ''vuxna'' liv har jag aldrig hört kollektiv bestraffning. Och jag har inte bara stått på en arbetsplats utan jag har studerat, harft olika praktikplaster osv.

Min själva poäng är att, om jag är på jobbet och ska stänga för dagen och det är någon kund kvar, säg i ca 5 minuter, då borde jag kunna använda kollektiv bestraffning. Då tänkte jag att dagen efter kan jag öppna 5 minuter senare. Kankse, kanske då skulle kunder börja respektera våra öppetider?! Hahah nej då, jag har inte haft kunder efter stängninng idag! Och inte alls mitt pms humör som spökar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är inte varje dag man går på cirkus, inte heller varje man får vara med i showen!

Egentligen vare tänkt att det skulle bli en far och dotter dag men min pappa har tyvärr ont i ryggen så det blev inställt. Som tur var kunde syrran och hennes pojkvän följa med i sista sekund! Jag har varit på den cirkusen en gång tidigare men då vare mer spänning, den här showen var komedi tycker jag. Det var väldigt kul att vara deltagande i showen, dock tog syrran inga bilder.

Likes

Comments

Trevlig midsommar allihopa! Istället för att köra på den "klassiska" midsommarfirande med midsommarbord med familjen, så tog Rasmus och jag med de på en dagskryssning. Fast det var pappa och mamma som bjöd oss! Vi åt på båten och blev så mätta fast vi var inte nöjda med maten...

Tyvärr göra jag alltid fel val av skor, klackar såklart, så när vi skulle gå hem var mina fötter döda! Jag hade så ont i tårna så jag kunde inte gå med skorna.. Gick barfota hem och brände fötterna på asfalten! Asså kom igen, detta är bara något jag lyckas med...

Likes

Comments

Måste ha blivit en bra bild jag tog under Sthlm10, eller Rasmus tog bilden men den är på mig satt. Det är nämligen så att på Sthm10's instagram har de valt ut min bild som jag la ut på min instagram, bl.a. med andra bilder på andra deltagare såklart. Väldigt roligt att de har just valt min bild, för det var så många som de kunde välja av! Stolt!

(Min bild precis under T av Tack)

Likes

Comments

Det är inte lätt när man vill se fin ut, klä upp sig lite men det är så pass varmt ute att den minimala klädseln vore bäst! Så idag blev det en lite finare uppsättning av håret istället. Att sätta upp håret i en dunot är så lätt och snyggt, den blir ännu finare när den pimpas upp med lite blommor.

Det var min frisyr under dagen då, passade bra när Rasmus och jag skulle cykla över till hans föräldrar. En mycket trevlig dag!

Likes

Comments

Nu har mina julklappspengar och pengarna från skatteåterbäringen försvunnit. Och vad gick pengarna åt? Jo, en cykel! Jag har funderat länge på att skaffa en cykel men varit osäker om den verkligen kommer att användas. Det känns som att jag kommer använda den mer nu när jag bor centralare i Norrtälje. Om inte får jag väl sälja den vidare (skämt åsido).

Likes

Comments

Idag har Rasmus och jag varit lediga igen! Denna dag var lite mer planerad då Rasmus egentligen skulle springa Sthlm10. Men eftersom han har en skadad fot blev det inte så....

Vi spenderade dagen i Täby centrum med en del shopping. Jag älskar att sommarrean har börjat, gjorde en hel del riktigt bra fynd!

När kvällen närmade sig åkte vi till Sthlm10 loppet iallafall. Jag ställde nämligen upp och springa det! Wow... 10km, det var så tungt! Efter bara några hundra meter fick jag håll, när det släppte fick jag ont i benet! Jag tog mig runt hela banan lunkandes med en tid på ca 1:11.

Likes

Comments

Idag blev det skolavslutning i Länna skola, min lillebror gick ut 9:an! Dock var hans klass väldigt oengagerad, de ville bara komma ifrån plugget så fort som möjligt. Ingen present till deras mentorer, inte ens en liten blomma! Jaja, inte min sak satt!

Resten av dagen har jag njutit hemma hos föräldrarna, vilket väder!

Likes

Comments

För en gång skull har både Rasmus och jag varit ledig samma dag! Det utnyttjade vi till det yttersta såklart. Vi började dagen med att gå och bada, det blev 40 st längder med motionssim vilket motsvarar 1km typ. Vi passade även på att relaxa lite med bubbelbad och ångbastu. När vi kände oss nöjda sa vi adjö till badhuset och hej till mataffären istället. Som tur var skulle vi inte ha så mycket så påsarna blev inte allt för tunga.

Efter vi lämnat av allt hemma begav vi oss iväg igen. Vi hade bestämma att vi skulle äta ute så det blev Ed's burger. Alltid lika god mat! Testa om ni inte har det. Prottmätta som bara den gick vi runt lite i butiker. Rasmus ville såklart in i en butik som säljer jack and jones men det blev jag som kom ut med en påse. Jag köpte även en jacka, fjärde jackan på kort tid! Oops...

Och grädden på moset så gick vi på bio. Vi kollade på baywatch, så rolig film! Vi hade salongen för oss själva så vi kunde skratta om kommentera så mycket vi ville. En lyckad dag helt enkelt! Tack!

Likes

Comments

Idag blev det tillbaka till jobbet efter ett par dagar ledigt. Tiden gick lite för fort, känns som jag inte hunnit med något men jag ska jobba nu ett par dagar så lär hinna med det jag vill.

När jag kom hem efter arbetsdagen hade jag en helt underbart vacker bukett som väntade på mig! Min älskling kan! Han hade även bakat supergott bröd (fast han bara skulle ta det lugnt idag..) Men så otroligt omtänksamt!

Likes

Comments