Godmorgon !
hoppas allt är jätte bra med er ! Idag är jag super taggad för jag ska besöka ett gymnasium som jag vill gå på, jag ska nämligen flytta till Linköping nästa år och ska därför söka linje där , eftersom jag är väldigt intresserad av smink så vill jag gå "stylist" och det finns en skola i Linköping som heter
"Anders Ljungstedts gymnasium"
Som jag vill gå på och hört väldigt bra om så idag ska jag få vara med på stylist linjen och även äta lunch där så det ska bli jätte spännande ! Senare i eftermiddag ska jag äntligen till min frissa å slinga håret ! Önska mig lycka till idag 🙏🏼kan vissa håret senare hoppas ni får en underbar fredag kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej hoppas allt är bra med er! idag mår jag sådär har varit yr och skakig i kroppen hela dagen vet inte varför men börjar känna mig bättre ! i helgen var jag på gymnasium mässa vilket var kul, dom linjer jag väljer mellan är media eller stylist JAG HAR SÅ SVÅRT att välja eftersom jag har sånt stort intresse för båda ! men jag ska gå på öppet hus för att få en känsla för skolan osv... men de jag är säker på är att jag ska gå i Linköping iallafall eftersom jag ska flytta dit med mamma efter jag slutat nian! men nu ska jag kolla på pll innan jag ska sova imorrn är de fredag vilket behövs vi hörs kraaam

Likes

Comments

hej som jag skrev i fredags (de förra inlägget publicerades idag för glömde lägga upp det i fredags)

var jag på liseberg i lördags med skolan vi hade det väldigt roligt jag mötte upp min kompis Saga vid 07.50 för bussen gick 08.00 från skolan, sen åt jag frukost på bussen och jag & Saga lyssna på musik och tagga inför dagen. När vi var framme börja vi med balder sen kanon och tog den delan av liseberg sen åt vi lunch och tog andra delen av liseberg , Vi hade de väldigt roligt speciellt i uppsvinget där en kille börja flörta med saga haha! sen på kvällen köpte vi en helium ballång och stod å sjöng så alla runt om oss börja gap skratta, att köpa helium ballång är lite av min å Sagas tradition ! sen köpte vi en baguett och åt innan vi skulle gå mot bussen som gick 21.00 från iseberg på bussen lyssna vi musik och halv sov hela resan hem vi kom hem vid 00.00 så alla var ganska trötta, sen hela söndagen var jag typ död hela dagen speciellt när jag visste det var skola dagen efter haha hoppas allt är bra kram så länge!

Likes

Comments

​hej hoppas allt är bra med er! jag mår bra de är fredag och jag är taggad inför imorrn för då åker jag till göteborg och ska va på liseberg hela dagen med skolan,bussen går 08.00 och vi är hemma 00.00 så en lång dag väntar! snart ska vi göra kvällsmat et blir fläskfille och potatisgratäng så det blir väldigt gott! men nu ska jag packa ihop det sista inför imorgon så hörs vi kram!

Likes

Comments