Header

Helt slutkörd rent psykiskt. Vet inte vad jag ska känna för tillfället, som om jag var tömd på allt. behöver rycka upp mig och vara glad för det jag har. Livet ter sig aldrig som förväntat.

Kram // Anna

Likes

Comments


För er som vill följa mig på Instagram så hittar ni mig under namnet mizsanna

kram // Anna

Likes

Comments

God eftermiddag
idag är det så där jobbigt kallt att jag har ingen lust alls att gå ut. Men var ändå tvungen en snabbis. Hade ett möte vid ett idag så det var bara att pallra sig ut ändå efter jag hämtade F på skolan.

Nu ligger jag i sängen, Jay äter och jag försöker vila lite. Är riktigt trött idag.

Imorgon kommer nog Kevin till oss om det inte drar ut på tiden i Malmö för honom. Jag hoppas verkligen att han kommer :)

Kram // Anna

Likes

Comments


Bytte ut min enda tavla som hängde i köket till dessa fantastiska dekorerna. Så ovanliga och älskar den guldiga färgen. Tror jag är ganska ensam i min omgivning att ha dessa, istället för Ikea tavlor :p
de är inköpta från Jotex.se och du hittar dom snabbast om du kikar på deras Nyheter.
Den stora gick loss på 399kr och den mindre 199kr om jag inte minns fel.

kram // Anna

Likes

Comments


Idag ska jag göra nått jag inte brukar göra. Skryta. För här står jag och fotar en outfit och zoomar in och ser ett par fantastiska ben 😂👌 Inte en dag på 10 år jag tränat seriöst, två barn och äter precis vad jag vill när jag vill. Thank you mama..!!

kram // Anna

Likes

Comments


Vilken rivstart på dagen. Jag och tösen var inte alls överens och hon testade mina gränser rejält. Suck..Så himla trist att börja dagen på det viset, men nu är allt lugnt igen och hennes trotsiga humör har tagit en paus haha.

Själv har jag precis haft syrran här på frukost och nu ska jag göra mig i ordning lite för att senare ta en promenad. Riktigt tråkigt väder idag men ska ändå ut tänkte jag. Få lite friskluft och Jay verkar gilla att åka vagn :)

ha en skön dag alla
Kram // Anna

Likes

Comments


2 kjolar, 3 toppar till mig, 2 bodys till Jay och 1 top och 1 par leggings till Filippa. Halva priset på hela butiken på Family House. Så jag och syrran körde inom. Lyckades fynda en del :)

kram // Anna

Likes

Comments


Alltså wow..! häromdagen laddade jag ner lite nya appar till mobilen men sen inte mer än så. Gick inte in på de och kikade vidare eller så, men nu ikväll kikade jag precis genom en. Den är så bra, den är så grym och kläderna är så jävla snygga. Jag vill ha typ ALLT som finns där.

Tröjor, skor, klänningar, accessoarer och klänningar. Ja u name it. Tjejer, ladda ner appen. Ni kommer älska den..!!
Pink Boutique

Kram // Anna

Likes

Comments


Better Blogging Nouw