Header

Hej min son. Bara din mamma som vill skriva av sig. Fortfarande ett tag till vi ses och jag är så ivrig att få träffa dig. Jag längtar att få se dina ögon, din lilla näsa och få hålla dina små händer. Jag har hittat jätte fina kläder till dig och mormor Christel tycker du ska ha en liten keps. För det är sött på små gossar säger hon.

Ibland skrattar jag åt mig själv. Jag har gått upp 10kg och kan snart bara ha dessa fula leopard byxorna på mig. För din mamma är alldeles för snål för att köpa gravidkläder förstår du. Jag har dille på morötter, isglass och surt godis. Något jag aldrig varit förtjust i.
Ibland gråter jag, särskilt på kvällarna när jag gått och lagt mig och ibland när jag kör hem från jobbet. Jag är livrädd att jag inte ska räcka till. Att nått kommer gå fel, för förlossningen, att jag kommer känna mig ensam och trött. Det är en svår känsla att beskriva och du kommer inte förstå den på många år framöver.
Men oavsett du lilla pojk så älskar jag dig mer än något annat.

Jag har inte träffat dig ännu men redan så ger du mig så mycket och jag känner så mycket på en och samma gång. Tack för allt. Tack för förväntan du ger mig, spänningen vid ultraljudet, glimten av dig som vi fick, för alla sparkar, för alla de ögonblick jag har försökt fånga dina rörelser på film. Tack för att du är på väg till mig och för alla de skratt du kommer ge mig, glädjetårar, stolthet, för alla planer, resor, minnen och för all den tid vi kommer ha tillsammans.

Du har en syster som väntar spänt på dig. Filippa. Hon tror hon kommer bli en duktig storasyster och det tror jag också. Hon har lovat att passa dig medan jag går med soporna. Här finns också en som pussar på min mage och säger hej bebis. Det är din kusin Moa. Där finns ytterligare en som du kommer träffa mycket. Det är Moster Mia. Hon har galen humor och hjärtat på rätt plats. Hon är inte rädd för att byta blöjor och hon kommer fota dig lika mycket som din mor.

Här är många som vill ge dig ett namn, men det har far din nog redan gjort.
Jag hoppas du kommer få ett hjärta lika stort som hans händer. Det är en bastant karl och jag hoppas dina steg kommer gå lika stolt som hans. Jag brukar snegla på din pappa ibland och tänka att det är mig en snygg jävel. Jag hoppas du får hans svarta hår och hans mörka ögon.

Med det sagt. Jag längtar efter dig och räknar ner dagarna allt eftersom. Under tiden gör jag mig redo till din ankomst mitt lilla mirakel <3

//Mamma

Likes

Comments


Nu har jag gått så länge att den värsta oron är över. Och jag har kommit till den punkten där jag inte kan dölja det längre.

Det är så här...Vi var på ultraljud den sista augusti i Malmö. Jag ville så gärna att K skulle få vara med på ett ultraljud så vi bokade tid och åkte.

Wow säger jag bara.
Tyvärr inget 3d men vi fick veta att det är en liten gosse vi väntar.
Vi är så spända och har ett evt namn till den lille. 6e januari är bf och allt är så spännande just nu. Jag som inte skulle ha fler barn... haha  <3

Likes

Comments


Idag åkte jag, Filippa och K & R till Malmö. Först var vi på världens coolaste grej, avslöjar inom snar framtid och efter det körde vi till Emporia

Det var första gången för mig och F där. Hon köpte en klänning och killarna lyckades med shoppa lite.
Jag däremot var mer taggad på maten. Älskade den buffén och hela grejen med att plocka. Me like.
Tillbaka i Ystad blev det en bensträckare och sen hemåtfärd.
Imorgon och fredag väntar jobb och sen till helgen kommer nog K upp till mig. Som jag längtar, vill bara squeesa sönder honom.

Kram och godnatt.

Likes

Comments


Oj vilken dag. Började med nybakade frallor medan det regnet stod som spö i backen.
Senare åkte vi på metalldagen som har anordnats varje år. Där var karuseller, korv med bröd, fika, godis, glass och lotteri.

Det hela avslutades med att Samir och Viktor uppträdde.

Väl hemma lagade jag smördegsinbakad fläskfilé med purjolök och creme fraiche.
Till efterrätt hade vi kladdkaka med mousse och hackad choklad & vispgrädde.

Nu är jag så mätt och trött ska ni tro.

Likes

Comments


Storhandling, betala alla räkningar, köpte nya gummistövlar till F, hjälpte brorsan, kattmys och som avslut på dagen,  Pizza.

Idag väntar jobb, beger mig snart.  Sen är jag inte hemma förrän ikväll, då ska jag evt  bege mig till Ystad och vara där över helgen.

Likes

Comments


Fullt upp idag och jag är hemma och vabbar, då F fått något så äckligt som löss.
Nu pannkakor och sen kommer en och tittar på kisarna.

Likes

Comments


Så var första skoldagen avklarad för Filippa, hon var pigg och glad i morse. Ett nytt långt kapitel har just börjat för henne. Frukten och ombyte låg nerpackat i ryggsäcken och hon gick med spralliga ben in i skolan. Jag kände mig stolt och glad när jag pussade henne hejdå och vi vinkade.

Likes

Comments


God kväll :)
Har tvättat och fotat en del idag.  La ut kisarna på. blocket och efter bara knappt en kvart fick jag intresserade på tråden.
Är du intresserad av dessa fina skogsblandisar så hittar du annonsen under Blekinge Olofström

där kan du läsa vad som gäller och hur ni hittar till oss :)

Likes

Comments