Header

Igår var det först 18års-pyjamasparty-brunch hemma hos Emma!! Superfint fixat och så trevligt sällskap<333

Under brunchen berättade jag och Clara för Emma att vi hade en överraskning för henne... och att hon skulle behöva packa väskan och spendera natten med oss.. ;-)

När alla andra hade gått hem packade Emma ihop sina grejer och så satte vi på henne en ögonbindel...
Emmas mamma Maria körde oss, och på vägen lurade vi henne så att Emma trodde att vi skulle till Klädes.

Tillslut kom vi fram till Varberg!! Där vi spenderade natten på Stadshotellet och Asia spat. Så jäkla mysigt och lugnande, helt sjukt!! TIPSTIPSTIPS
Inne på spat kunde man gå till olika rum, pooler, bastus.. sedan fanns det en sushi buffé, te, frukter osv (tyvärr fick man inte ha med sig mobilen in på spat)

Är supernöjd och glad att vi gjorde detta, behövligt att komma ifrån det stressande vardagliga livet<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fyller världens finaste Emma 18 år!!! (:-O)
Helt sjukt faktiskt... nu börjar vuxenlivet liksom..

Vi firade lite idag med en fika i Haga, sedan blir det ännu mer firande på lördag<333 GRATTIS!!

Likes

Comments

Denna helgen har varit riktigt rolig och mysig!!
Passade på att gymma både på fredagen och lördagen för att pigga upp mig lite..

Men i vilket fall, så åt jag iaf middag i fredags tillsammans med Clara och Emma på Cyrano (prinsgatan)!! Väldigt mysigt ställe som Clara tog oss till!

Sen blev det lördag och KLASSFEST!! Äntligen!
Haha älskar att hänga me klassen, skönt gäng<33333

Likes

Comments

För några veckor sedan skaffade jag gymkort på SATS, skönt att komma igång med det igen.
Tyckte det var smart att välja ett gym som finns lite överallt i Göteborg, så att jag kan gymma direkt efter skolan!!

Nöjd än så länge :-)

Likes

Comments

I fredags gjorde jag absolut ingenting... såg lite film med Victor!!

Igår var jag först på födelsedagslunch hos min kära kusin Elvira, tema "barnkalas"!!<3

Efteråt skyndade jag mig hem å fixade mig, sen åkte jag direkt till Olivia.
Där lagade vi och Elin, Filippa och Ellen (hemma från ciggis i helgen) middag!! Sedan åkte vi till Ellen och småfesta lite ;-)

Likes

Comments

  • 5962 Readers

Likes

Comments

Q/A

-"Vilka bloggar läser du? Vad tycker du bäst/sämst om mig dig själv utseende mässigt? Har du några tips för att få nya kompisar och komma in i en umgängetskrets? Kram"

Jag läser bara mina kompisars bloggar... Är faktiskt inte ett dugg intresserad utav "kändisars" bloggar, eftersom att jag inte ser någon anledning att läsa om deras liv när jag inte har någon som helst connection med personen.

Men självklart händer det att man kommer in på andras bloggar :-)

Jag är nöjd med mig själv som det är, orkar inte ens analysera om vad jag är mer/mindre nöjd med. Love & respect yourself <3 :P

För att skaffa vänner gäller det att vara social, framåt och framförallt öppen och visa intresse. Om man sitter där som ett tyst ufo så finns det ingen på denna jord som vill vara vän med en.

Man ska också vara sig själv såklart, så att man hamnar i ett umgänge som har samma grundvärderingar, annars "tvångs-trivs" man.

-"Skulle varit roligt om du kunde ge lite plugg och motivationstips!!! Även träningstips då jag förstått att du är rätt hälsosam:) kram"

http://nouw.com/miyolumsden/--big-qa-30755616

Ovan klistrade jag in ett gammalt inlägg där jag beskriver mina träningstips.

Det är lite svårt att ge studietips till andra eftersom att man lär sig på olika sätt. Men jag har några tips som jag själv använder mig utav:

1. Sammanfatta allt och skriv upp alla begrepp, samt frågor till sammanfattningen. Därmed pluggar du på frågorna och då lär du dig ALLT och ALLA detaljer till ett prov.

2. Sätt upp ett mål för att ha något att kämpa för, små som stora. Allt ifrån "om jag pluggar i 2 timmar till så kan jag se på Idol sen" till "om jag får A på detta provet så köper jag den väskan".

3. Fokusera på lektionerna, anteckna. Och försök få så mycket som det går gjort i skolan.

4. Planera, rita upp ett läxschema så att du vet vad du ska plugga på varje dag för att hinna med på bästa sätt.

-"Hur känner du efter ett långt förhållande som tog slut? Och hur är det att vara singel?"

-"Är du singel, eller i ett förhållande?"

Rent ut sagt hade jag ett mental-breakdown när förhållandet tog slut. Mådde riktigtriktigt dåligt under några veckors period. Däremot gjorde jag ALLT för att gå vidare, och efter 1 månad kunde jag helhjärtat säga att jag mådde bra och kunde stå på egna ben.

1 månad är en kort tid. Många trodde att jag "lurade" mig själv att jag mådde bra, men NEJ. Jag mådde bra och kände mig starkare än någonsin!

Fan va gött det var att äntligen vara fri och känna glädje med sig själv!!! Det är självklart att det är tråkigt att det slutade såhär, men det finns inga lyckliga slut och hela livet består utav relationer som skapas och förstörs.

Idag är jag starkare än någonsin. Jag har lärt mig utav mina misstag, jag har varit med om det mesta som kan ske inom kärleken, därmed känner jag mig redo för framtiden. Jag vet vad jag aldrig skulle tillåta/lita på igen, samt vad jag själv måste förbättra.

Om jag just nu är singel eller i ett förhållande är lite oklart för tillfället.... ;-)

- "Hej Miyo! Undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg där du beskriver vilka dina bästa vänner är och varför dem är dina bästa vänner? Alltså egenskaper mm hos dem som du gillar!"

Jag har flera fantastiska vänner!! Mest umgås jag ju med Elin, Clara, Emma, Olivia, Filippa och Filippa. Men vi är också ett härligt 00gäng tillsammans med Mimmi, Martina, Ebba, Johanna, Sofia, Frida osv.. <3

Varför mina bästa vänner just är MINA bästa vänner är för att vi delar samma grundvärderingar och bryr oss om varandra. Vi är INTE ytliga, accepterar varandras olikheter och snackar inte skit.

För mig är det viktigt att en bästa vän ska vara en person som man kan umgås med i alla tillfällen som finns. Både känslomässigt och placeringsmässigt: om man är ledsen, glad, arg, sur, deprimerad... eller om man är hemma, utomlands, på fest, i skolan osv...

"Bästa vänner" som bara kan umgås när de ska festa, har ju heeeeeeelt missuppfattat innebörden med att vara bästa vänner. Det där är FAKE, och jag skulle aldrig vilja ha en sån "bästis":

-"Hej! Kan inte du berätta lite om din goyardväska? Vart du köpte den och vilken storlek/färg det är!"

Jag fick den i julklapp, då mammas kompis köpte den åt henne i London i Goyards butik. Färgen är brun och svart med svarta band.

Jag är inte säker på vilken storlek det är, tror att det är den stora!! :-)

Likes

Comments

Igår åt vi, alla klasstjejerna, middag på Levantine!!
Vi hade studiedag, så det var en jättemysig idé.
Älskar denna restaurangen, så lugn å god mat...
Chevré for life <33333

Likes

Comments