Header
Livet

Vänner. Vänner är allt. De som alltid finns där oavsett vad. Jag är så in i helvete glad över att jag har er. Ni har verkligen visat att ni finns för mig i vått och torrt.

Det är så jäkla viktigt att visa kärlek och respekt till sina nära och kära. Det är så jäkla viktigt att bevara dessa vänner väl. Det är bara så jäkla viktigt.

All kärlek till er!! Ni betyder mest.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA.

Likes

Comments

Q/A

  • Hej! Vart är armbandet med fyrklövern ifrån? Jättefint!
Det är ifrån Syster P. Fick det av Elin i julklapp, lyckoarmband<3
  • Älskar verkligen din blogg!! Men undrar hur du får den gråa ramen runt pp hamburgare bilden? Kram

Hej, kul att höra! Jag får den ifrån på instagram:

1. tryck på ett filter

2. tryck på högersidan av justeringen av filtret

Jadu, asså jag planerar allt! Det är sjukt kul att ha ordning och reda på livet, samt planera roliga saker att se fram emot. Det är nog därför jag gillar det, är jäkligt ordningssam i vanliga fall också. Jag skriver ju ner alla läxor/prov såklart, samt när jag ska plugga på vad. I början av veckan planerar jag också helgen för att ha något att se fram emot. Jag planerar också eventuella köp, träningar mm.. Jag skriver också upp när mina kompisar är borta och när dem kommer hem, så jag kan planera utifrån det. Jag planerar gärna grejer åt mina kompisar, samt egna större grejer till t.ex. sommaren å så. Det finns massa fler småsaker som e ganska sjukt att jag ens planerar, men som jag ändå gör... Haha hoppas att det svara på din fråga :-)

Likes

Comments

Åsikter och tankar

Detta med att jämföra sig själv med andra... så patetiskt!
Det är en sak att se upp till en person och bli inspirerad av henne/honom, för att det behöver inte alltid vara negativt.
Men den där avundsjukan och ångesten man kan få över att jämföra sig med andra är så fruktansvärt onödig.
Tror ni att de personer som ni är avundsjuka på bara är helt perfekta? Tror ni att de personerna mår toppen hela tiden, aldrig har några problem eller aldrig själva jämför sig med någon? Tror ni att de personerna bara har en svin tajt kropp helt av sig själv?

NEJ. Jag har lärt mig en del viktiga grejer om verkligheten under 2016. Jag har i perioder sett upp till personer, mått dåligt över mitt utseende i jämförelse med deras. Men nu har jag lagt det bakom mig, det är OVER liksom. För att det jag lärt mig är att dessa personer som på utsidan verkar så jävla perfekta å lever ett drömliv, egentligen har det precis tvärtom.
De har oftast inga äkta vänner. Detta för att allt i deras värld endast kretsar kring dem själva. Dem nöjer sig med sina "visa-på-instagram" vänner, dvs bara ALLA andra tror att dem har vänner så är det okej.
De är sjukt osäkra och har ingen självkänsla. Dessa personer är de som jämfört sig mest med andra under hela sin uppväxt, och de som verkligen mått dåligt över det, som verkligen försökt ändra sig själva för att verka så jävla bra. Jag lovar, de föddes inte "perfekta".
De mår heller inte bra, psykiskt eller fysiskt. Underviktiga är många, men enligt dem spelar det ingen roll bara man ser sjukt tajt ut på de bikini bilder som ska postas. Och jag svär att majoriteten gråter sig till söms, de mår så dåligt över sig själva. De gör verkligen ALLT för att sticka ut, att alla killar ska tycka att dem är snyggast och att alla andra tjejer ska bli avundsjuka.

Och tänk att det hela började med en vanlig tonårstjej som hade ångest över andra tjejers kroppar å livsstilar. Hon var bara avundsjuk. Men det gick så långt att hon helt enkelt ville byta liv med dessa tjejer, ta deras plats och helt enkelt må exakt lika dåligt. Hon visste säkert inte vad som krävdes för att bli som dem. Hon visste nog inte att hon behövde äta salladsblad som en jävla kanin för att gå ner 10 kilo. Hon visste nog inte att hon skulle behöva köpa ett gymkort för 1000kr för att kunna besöka gymmet 5ggr i veckan. Hon visste nog inte att hon skulle behöva tjata på sina föräldrar för att dem tillslut skulle köpa henne en Chanel väska. Hon visste nog helt enkelt inte att det skulle vara så jobbigt att hålla den coola nivån kring hennes namn, att hålla uppe populariteten och att helt enkelt få alla att veta vem hon är...
Det är en ond cirkel.

SLUTA JÄMFÖRA ER MED ANDRA. Ni duger som ni är. Dessa människor lär ha pengar, resor, kläder, drömkroppen osv, men de har fan inte kärleken. Kärlek är det viktigaste som finns, och bevara den väl och kasta inte bort den för något som du inte är.

Likes

Comments

Livet, Mat

Igår hade vi myskväll hos Clara!! Jag, Ebba, Ellen å Emma. Hon hade lagat en slags asiatisk nudelsallad med kyckling å massa gott!!
Det var iaf jättemysigt<3

Likes

Comments

Kläder och mode

Jag tänkte börja med mer outfit inlägg, låter det bra????

Byxor - Zara

Tröja - Acne

Skor - Isabel Marant

Scarf - Lala Berlin

Väska - Balenciaga

Likes

Comments

Livet

Igår åkte jag till Clara vid 4 tiden å bytte julklappar, åt middag å snacka lite bara. Sedan åkte vi till Emma där vi hade myskväll!! Skönt att få träffa dem igen, long time no seen<3

Likes

Comments

Q/A

Mitt 2016 mest minnesvärda händelser: Att jag började gymnasiet! Ett stort steg i livet!

Tacksam för: Att jag har kvar mina fina vänner som Emma, Clara och Elin<3 Samt att jag började i den klassen jag går i!! Älskar den och klasskömpisarna.

Lyssnade sönder på: Äh, allt. Lyssnar aldrig bara på en artist.

Jag har lärt mig: Att stå upp för mig själv.

Årets resa: När jag åkte till Mallorca med mamma och Camilla. Sen så kom min moster å mina två kusiner också. Det var supermysig med en tjejresa!

Uppskattat: Alla mina vänner! Speciellt alla nya som jag fått i början på gymnasiet.

Favoritdel av året: Hmmm... Typ denna terminen som har gått nu. Har hänt så mycket nytt å skoj.

Tar med mig: Träningsmotivationen (förhoppningsvis)...nää men alla minnen såklart! Jag tänker fortsätta vara mig själv, men är det nytt år så finns det också nya möjligheter :P Lämnar nog det mesta bakom mig och blickar framåt istället.

Likes

Comments

Resor

Näää nu har det regnat hela natten igen, snön försvinner bara mer å mer... det ska tydligen snöa inatt och bli kallare tills imorgon. Man får ju hoppas på att det stämmer!

Jag kom iaf precis tillbaka till hotellet, ska ta en dusch och plugga lite (-_-). Sedan blir det bowling och Restaurang Broken!! :-D

Likes

Comments

Träning

haha jag försökte få till någon bild, trots mörkret.

Iaf så åkte vi lite skidor i förmiddags, men självklart drabbades vi av oturen då det regnade inatt och blåste idag. Alltså var snön sådär + att många liftar va stängda. Så vi åt lunch ganska tidigt och åkte strax därefter in till hotellet igen.

Jag tog en snabb powernap, och gick sedan till gymmet. Skönt å få svettas lite! :P Har kommit in i en sån här träningsperiod igen + att jag äter bra mat å hoppar över sötsaker. Kan behövas efter julen...

Likes

Comments