Header

Vi LEVER LIFE!!! Älskar detta stället, älskar alla människor, älskar allt allt allt. Man är ju ganska sliten, Hahaha men det gör inget.
Idag är det torsdag?!? Helt sjukt, vi åker hem om två dagar liksom...
Här har ni iaf lite bilder från dagarna, passade på och införskaffa mig en Folie mössa och T-shirt;-)

Likes

Comments

Igår åkte vi till val T!! Efter försenat plan å en ankomst kl 03.00 i morse så lever vi livet!!!
Jävlar va kul vi hade det idag på afterskin!! Helt sjukt, asså denna resan får ni inte missa!!!!!!
Uppdaterar så mycket jag kan, nu blire middag. Kram<3

Likes

Comments

Mitt kära rum<3 Tänkte att det kunde vara kul och visa det för er! Innan vi flyttade till hovås så bestämde jag mig för att designa rummet själv. Jag var jäkligt trött på vita väggar och trä golv.. Det är jättefint å så absolut, men när vi väl skulle göra om hela huset så passade jag på att göra något annorlunda.

Först och främst ville jag ha en cool färg på väggarna. Ingen jobbig föööör utstickande, men ändå något annat. Inte för mörk, och verkligen inte för ljus. Ville få en mysig känsla. Det blev då en gröngrå färg som jag älskar. Och till detta valde jag en (typ) beige heltäckningsmatta. Utefter detta designade jag resten. Jag hade kvar mitt vita skrivbord, mitt lilla silverbord och gråa min säng, men valde resten utifrån dessa färger. Som ni ser så har jag valt mässing/guld på lampor, hyllan över skrivbordet, skrivbordsstolens ben och till å med datorn :PP...

Gardinerna, sängens kuddar och överkast har jag matchat med resten. Beige gardiner med liknande grönt längst ned och bakom som väggarna, överkastet som är mörkare än allt annat och tillslut kuddarna där de största är beigea som gardinerna (och matchar till mässingen) och sedan de två mindre som tar upp nästan alla färgerna i rummet.

Men det allra viktigaste för mig var min garderob. (när man kommer in i mitt rum så har jag direkt till höger också en garderob med dörrar där jag hänger in stora jobbiga grejer som jackor, morgonrockar, skor, väskor mm. (bild nr.5)) Min största dröm är att ha en enorm walk-in-closet, så jag började denna dröm med en mycket mindre variant. Gillar när en garderob är öppen liksom, när man ser den. Det gör enligt mig en stor del i ett rum.

haha nu vet ni detta, kram <333

Likes

Comments

Kolla på denna pyjamasen som jag fick idag!! Så jäkla fin, å sååå skön!!!
Den är ifrån Love Stories Intimates.. kolla in Wakakuu hemsida så ser ni alla nya underkläder och pyjamaser därifrån!!

Likes

Comments

Ni fattar inte hur mycket jag vill ha sommar just nu. Det är så fruktansvärt kallt ute :((((

Menmen den som längtar på något gott längtar aldrig för länge;-) Ser fram emot:

Klädes: Bästa som finns att ligga på bryggan med musik å äta snacks.. Sedan ta en båttur till Marstrand å äta lunch, bada i havet på vägen hem... Alla mysiga middagar utomhus. Klädes med squad är det bästa som finns!!!

Båstad: Att åka till Båstad i 2 nätter under tennisveckan, äta goda luncher å ta strandpromenader... Hänga med folk som också är där nere.. life

Resa: Att resa någonstans i början av sommarlovet för att få igång pigmentet.. Sola, bada och ÄTA SJUKT GOD MAT!!!! Ta massa fina bilder också.

Skåne: Detta har jag inte fått uppleva än, men Clara å hennes familj har skaffat ett hus därnere. Ser verkligen fram emot att hänga med henne där, är ju trots allt alltid varmast och grönast i Skåne på sommaren! Grilla å chilla!! Sen ROADTRIP över till Köpenhamn!! Vi kommer att ha svinkul.

Bovall: Hälsa på Elin några dagar på hennes sommarställe är också helt underbart. Alltid lika kul å vara med Elin å mysa med båtturer och lugna kvällar<3333 spela lite spel och bara snacka!!

Hemma: Att vara hemma är inte heller helt fel. Älskar att vara hemma på min födelsedag i Augusti tex. Kan vara skönt att vara nära till allt och slippa packa med sig saker hit å dit... Äta middagar på hovås kallbadhus när det är solnedgång... näe vill dit nu

Likes

Comments

Igår hade Gustav fest!! Han fyllde 17, precis som Carl-Viktor. Och eftersom att det är mindre än en vecka kvar till sportlov så var temat "afterski"!!!!!!

Likes

Comments

Just nu har vi middag med familjen Pesch, Jonsson och Norgren!! Clara är tyvärr sjuk:(((
Vi har samlats hemma hos mig för att snacka om Val T som vi ska till om 1 vecka (OMG..)
Mamma lagade sin fisksoppa, så jäkla god.

Elin å Ellen ska sova här, så nu blir det godis och ett riktigt gött tjejsnack!!! BYEBYE

Likes

Comments

Älskar Nikes nya kollektion!! Dessa kläder passar liksom hela tiden. Jag älskar ju samtidigt också mer färgstarka träningskläder, men det är faktiskt bäst att köpa mer träningskläder i basic färger för att då tröttnar man aldrig på dem.

Kolla liksom hur fint det är med grönt och ljusrosa!! OBS, lägg märke till BKR vattenflaskorna, så jäkla balla. Har själv den svarta med taggar på.

Allt detta hittas på Wakakuus hemsida. Ni kan klicka på kläderna så kommer ni direkt till dem!

Likes

Comments