Header
View tracker
Allmänt

Nu äre kallllt ute..
Det är 2 veckor kvar till lov!!! Helt sjukt?! Har gått en termin i 1:an redan. Och om 5 dagar är det lussedans??? Haha e chockad typ

På lovet ska jag iaf jobba, mysa med släkten och sedan åka till Åre under nyår. Troligtvis är Clara uppe då också, hoppas<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Livet

Igår efter skolan åkte jag, Elin, Ellen, Clara å Emma till Klädesholmen<333 haha tradition nu!
Vi lagade tacos som vanligt å snackade om allt. Vi såg filmen Love And Other Drugs, jättefin film:'-)

Idag vaknade jag kl 9 å gjorde frukost till alla, sedan blev det promenix. Nu väntar vi på att bli hemkörda...

Likes

Comments

View tracker
Livet

Lite bullfika såhär på eftermiddagen w Ellen å Elin <3

Likes

Comments

Kläder och mode

På fredag smäller det.... BLACK FRIDAY på Wakakuu!!

Jag ska jobba fredag, lördag och söndag. Det kommer vara fullrulle heeeela tiden.

Det är 25% rea på ALLA varor i butiken endast på fredag, så passa på att köpa dig lite höst/vinter plagg för ett bättre pris, samt hälsa på mig :-)

Rean fortsätter därefter på webbsidan, endast på utvalda produkter. Alltså, för att garantera att det är rea på ditt favoritplagg så är det bäst att du åker till butiken på fredag...

Börja redan nu att kolla webbsidan (HÄR!) för att hitta det du vill ha.

BE READY.

Likes

Comments

Kläder och mode, Tips

Hur coola är inte dessa väskor då??
De är från Brink by Brink som är ett väldigt känt märke utomlands, men som inte riktigt har hunnit bli populärt i Sverige ännu. De är gjorda i tyg och finns i massa olika färger, samt några olika modeller. Det bästa är att de kostar 999kr! Bra pris för en väska.

Wakakuu har bland annat fått in dessa nu, och jag skaffade min egna militärgröna Brink väska idag :-D super nöjd!

Likes

Comments

Q/A

1. Vad heter du? Miyo Lumsden

2. Hur gammal är du? 16 år

3. Var bor du? Hovås, Göteborg

4. Hur ser din familj ut? Släkt? Mamma, pappa och lillebror Victor. Min pappa har 3 syskon och ett halv syskon, som också har barn. Min mamma har två syskon som har barn... Har typ 10 kusiner. Sen har jag morfar och farfar, och mormor å farmor i himlen såklart. <3

5. Singel eller upptagen? Very upptagen.

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Skulle nog investera i något, som lägenhet/bil. Om det dock hade skett senare i mitt liv hade jag rest, shoppat och samt skänkt en bra del till cancerfonden/den fond som hjälper flickor som inte har några rättigheter i andra länder.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Jag gillar att jag har stenkoll på det mesta och att jag har ordning och reda. Jag gillar inte att jag ibland kan säga/skriva saker som jag ångrar i efterhand.

8. Nämn tre personer du kan lita på. Elin, Clara och Melker.

9. Vad är det värsta du vet? I nuläget är det typ våldtäkter. Så mycket skit som händer alldeles för ofta, det är verkligen något jag triggas igång av. Kan bli så jäääkla lack!! Annars är det personer som älskar sig själva alldeles för mycket..

10. Drömmar i livet? Jobba med något som handlar om att argumentera och hjälpa folk, som t.ex. advokat, åklagare, psykolog mm.. Älskar att argumentera och få rätt :-D Sedan vill jag skaffa en fiiiin lägenhet å lite sånt roligt när jag gått ur gymnasiet.

11. Vad är det bästa du vet? Förutom mina nära å kära är det mat, planera, städa, argumentera och FASHION.

12. Är du beroende av något? Japp det kan man säga... Planera. Är ett kontrollfreak for real! Jag skulle säga att min kalender kommer fram ca 20 ggr per dag, jag planerar allt allt allt ALLT! Planerar till å med för mina kompisar..

13. Vad vill du ha just nu? Snö, inte äckligt regn. Det är ju jul snart för tusan!

14. Tränar du? Ja det gör jag, som sagt 2ggr i veckan hos min PT och typ 2 ggr i veckan förutom det.

15. När går du och lägger dig? Ibland kl halv 9 och ibland halv 11.. Och där emellan...

16. Nämn tre saker/personer du saknar. Jag saknar all mat som innehåller mjölk, gluten, ägg mm som jag tålde förr :(

17. Vad är du rädd för? Att bli ensam, så skrämmande.. Och alla insekter som finns typ. Och höjder!! Så jäkla obehagligt.

18. Vad ser du fram emot just nu? Julafton, mysigaste dagen!!!

19. Favorit film? Oldies!! Grease, pretty woman, dirty dancing...

20. Vilken godis smak? Choklad (när jag tålde det) och surt!! Även lite lakrits på det.

21. Vilka smeknamn har du? Mayo, Maaaaa, MIYHOO, Misan, Misen osv..

22. Vilken slags musik gillar du? Gamla låtar, rap, lugna låtar osv.. Gillar låtar från alla kategorier!

23. Vilka personer umgås du mycket med? Elin och Ellen, då de går i min klass samt att vi också umgås på helgerna. Clara, Emma och Melker också såklart. Dessa personer är mina närmaste<3 Men sedan umgås jag också mycket med andra personer från klassen som Filippa x2, Olivia, Cv, Lukas osv..

24. Drömresa? Just nu vill jag till Japan å hälsa på min släkt!! Har varit där en gång innan, år 2005... föööör längesedan. Sjukt fint ställe och coola städer (av det jag kommer ihåg å sätt på bilder).

25. Nämn tre konstiga saker om dig. 1. Jag är sjukt flygrädd och ber alltid till Gud under typ hela flygresan för att ingen olycka ska ske.. 2. Jag tror på att det finns andar, alltså döda personer som fortfarande hemsöker en, då jag har ganska många bevis som inte kan tyda på något annat. 3. Jag är väldigt orädd för att prata med nya människor. Haha typ nu i början på gymnasiet så gick jag liksom rakt fram till folk å bah HEJ! Först tyckte dem väl att man var lite skum, men sedan började dem gilla mig :-D (hoppas jag..)

Likes

Comments

Allmänt

Kolla va fint!! Från morgonpromenad i lördags då solen kom fram en stund:'-)

Likes

Comments

Livet

Idag är det världens bästa pappas dag!! Det firar vi med familjemys och middag hos oss <3

Likes

Comments

Allmänt

Hallihallåååå, har varit för upptagen med livet ett tag nu. Har inte hunnit blogga, samt har inte haft något att blogga om... veckan har varit full av trötthet och plugg, kul :----------)

I helgen har jag baaara tagit lugnt, vilket behövdes. Har typ inte tagit det lugnt på hela höstlovet.. men men, har varit lite på stan, fixat å grejat, kollat filmer, mm.
(Måste bara påpeka att jag e oerhört nöjd med min julklapp-insats i år, har bara 1 julklapp kvar att köpa :-D)

Likes

Comments