Vilken fin helg, men du fattas oss. Jag saknar dig så mitt hjärta blöder. Du skulle vart med, självklart hör du till. Maja å jag dukade till dig vid hennes lilla fikabord...du ville ha te sa hon, men du kommer inte komma...för du är i stjärnorna... Fan jag saknar dig!!

Nu hem till vardagen igen, kavla upp ärmarna å göra det där man måste!! Tre bokade möten, men det tillkommer säkert mer...
Snart jullov å jag hoppas få fortsatt sjukskrivning...julen kommer bli tuff å tom. Saknad å sorg, gråt å full av ögon som tåras vid oväntade tillfällen...fan va jag saknar dig!!

Likes

Comments

Va på gravarna idag.

Mammas kändes lika skönt som vanligt att gå till. Det har gått snart 18 år sen hon dog. Smärtan finns inte medan saknaden och ilskan över hur orättvist livet är skriker i mig hela tiden. De där känslorna har aktualiserats iom det vi går igenom nu. Jag hoppas verkligen att mamma tar hand om dig nu tjejen.

Jag va på din grav också både igår tillsammans med din morfar å sen idag
med syrran å Joppe. Din pappa hade gjort så fint, men jag önskar vi inte behövt gå dit. Jag behöver dig här hos oss. Att åka till Skåne å du inte är där...den smärtan skär i mig...hjärtat hugger och jag får svårt att andas. Jag saknar dig så mycket. Folk frågar mig hur jag mår och jag tror ingen riktigt förstår hur mycket jag saknar dig och hur mycket du betyder för mig. Hur tomma mina nätter är när du inte skriver till mig längre. Hur det hugger till i mig av en viss låt eller tanke. Ett minne en lukt en situation. Som idag när vi handlade och jag gick förbi julblommorna...minns hemma hos dig i lägenheten..du hade så fina julblommor i fönstret fast julen passerat. Avundsjukt kände jag på bladen och sa nåt om att jag har svarta fingrar...du log å skojade om att jag nog inte borde röra dina blommor...tog det två dagar tills du ringde å sa att bladen vissnat??

Jag saknar dig älskade du.
Härifrån till evigheten!

Likes

Comments

Jag måste börja skriva igen.
Att inte få ur sig sina tankar, sina känslor och allt gör att det fastnar...

Det har vart en tuff tid...fyra månader och femton dagar sen livet jag hade gick i kras. Jag måste skriva om det men jag har lovat att inte lämna ut nån...skriver om mina egna känslor å tankar...om min sorg och min oro, om min förlust och livet efter...det jag egentligen nyss bara påbörjat...livet i sorg.

Likes

Comments