​Det mesta är packat och klart, imorgon drar vi till Stockholm. 

Ska bli skönt att komma iväg och göra något annat än det vanliga. 

Kvällarna innan jag ska någonstans är riktigt jobbiga, jag glömmer alltid något, 

packar om, letar överallt efter saker, har besluts ångest. Men det enda som egentligen

behövs är pengar, mobil och kläderna jag har på mig. Det andra kan man fixa när man kommer fram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen nu. Jag har haft annat för mig och har helt enkelt inte haft tid för detta. Förut skrev jag att jag drömde om min morfar och att han skulle dö inom två år. Det hände för någon månad sedan och jag fattar ingenting. Jag vet inte vad jag ska göra, det värsta som skulle kunna hända har hänt.

Men livet är orättvist och om det nu finns någon Gud så vet jag inte vad han håller på med när han gör så jag är på andra sidan av jorden när det händer.

Känner mig rätt så ensam, och när jag gör det tycker jag om att läsa och skriva det var därför jag startade bloggen igen. Måste få ordning på livet. Och bloggen är ett bra sätt att skriva av sig på.

Likes

Comments

En sak som jag satt som mål till det nya året är att inte ha energitjuvar runt om mig. Men när man har vänner som man har haft en massa roliga stunder med så är det svårt att låta dem gå. Så även om jag inte alltid älskar dom så älskar dom. Does that make sense?
Det som dock gör mig väldigt ledsen är att vi har haft lite problem de senaste månaderna & de gjorde lite saker fel de erkände det också & sa att de var ledsen att det hände. Men nu när vi har pratat ut för ett par veckor sen & de inte försökt minsta lilla för att ta kontakt mig & när jag tar kontakt med dom så svarar de inte ens. Ska man verkligen lägga sin energi på sånt. Jag har saker som är mycket viktigare än omogna tonårsbråk, men vi måste kunnas möta någonstans i mitten.
Jag säger inte att jag är helt oskyldig i hela det här, jag lät mina känslor ta över & istället för att prata med dem om problemet ignorerade jag dem. Vilket nog också är omoget men jag tyckte då att jag förtjänande bättre än så.

Jag ger det här problemet alldeles för mycket plats i mitt liv & jag vill vara att det ska ta slut. Jag får psykbryt på tjejer & deras problem kan vi inte bara vara som killar så det kan vara över. Det var seriöst så jag trodde det skulle bli eftersom vi var så nära.

Likes

Comments

Började det inte så bra, när jag skulle sova så började jag tänka på döden & jag kan inte förstå hur jag ska klara mig utan vissa personer i mitt liv.

Att jag kanske någon dag inte kommer kunna träffa dem när jag vill inte kunna prata med dem. De bara försvinner.

Jag drömde om min morfar också, han sa att om 2 år kommer han dö & jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den informationen. Det är ju inte helt omöjligt, han är gammal & han är sjuk. Jag hoppas ju självklart att han kommer klara sig mycket längre än så!

Min vän förlorade sin mormor i höstas, hon var borta tre dagar från skolan. Jag fattar inte hur hon kunde klara det, jag skulle nog vara hemma minst ett par veckor.

Jag skulle till och med kunna vara så självisk så jag skulle ta mitt eget liv bara för att inte behöva vara med om att någon i min familj skulle dö. Men det skulle vara för själviskt & miljontals människor går igenom det varje dag så jag borde klara mig även om det vore tufft.

Men det är iallafall ingen som dött i min närmaste familj än så jag borde inte tänka på sånt. Borde inte ta ut sorgen i förhand.

Måste säga grattis till Sverige för vinst i JVM ikväll mot Finland, men jag blev också väldigt besviken när USA förlorade mot Ryssland.... Aja bara ett lag kan vinna i slutänden.

Likes

Comments

Snälla bli bättre än 2014. Saker blev inte av, folk visade sina sanna sidor, släktingar blev sjuka. Det är ju en del av livet men det känns som om det varit lite mycket skit på en gång 2014.

Så det är med en positiv ande jag går emot 2015, det kan inte bli mycket sämre. Fast så ska man egentligen inte säga för det finns alltid något som kan göra saker & ting sämre.

Men aja, lärt mig åka slalom har jag iallafall gjort & fått några finfina bilder högst uppifrån berget.

Kolla in den här videon om ni vill, hon har bra tips på saker man inte ska göra & att man inte ska låta människor trampa över en. 

Likes

Comments

To Vemdalen, gick upp typ alldeles nyss & packade det sista. Har aldrig åkt slalom förut så måste ta det lite lugnt i början. Jag kommer förmodligen dö men asch.
Det är en 4 timmar lång åktur dit, så har förberett med spel, 3Ds, böcker & finish this book av Keri Smith som jag fick i julklapp av mormor.
Men 4 timmars egentligen ingenting när man åkt bil i 18 timmar..

Godmorgon allihopa & jag hoppas ni hade en god jul!

Likes

Comments

   1. Favorit julfilm?

  - Jag har många, men skulle säga att top tre är Arthur, Grinchen och kalle anka på julafton om det räknas som en julfilm?

  2. favorit julsång?

  - Jag älskar Christmas Eve (Justin Bieber), I'll be home (Meghan Trainor) och den där Your'e a mean one mr Grinch låten från Grinchen.

  3. Vad heter jultomtens renar?

  - På engelska tror jag att några av dem heter Dancer, Dasher och Prancer. Är inte hundra men Rudolf kanske också är med maybemaybe??

  4. Favorit jul snack/mat?

  - Rödbetssallad, äggen & prinskorven

  5. Var ärlig: är det bättre att få julklappar än att ge?

  - Det beror på vem det är jag ger till jag ger hellre till mina syskon än får av dem. Men det är ändå alltid kul att få något.

6. Bästa julklappen du fått?

  - Det är jätte svårt att köpa julklappar till mig, jag vet inte själv vad jag vill ha så det blir ofta pengar & presentkort. Så jag kommer inte ihåg vad det bästa kan ha varit. 

  7. Vad skulle vara ditt dröm ställe att besöka under julveckan

  - Helt klart Dallas, TX så jag skulle få vara med andra halvan av min familj. Förra året var jag i London under jul, och det var jätte jätte fint där. Skulle inte säga nej till en till resa dit.

  8. Är du duktig på att slå in presenter?

  - Absolut inte, igår slog jag in en julklapp hyfsat bra men kom på imorse att prislappen var kvar. Tänker inte göra sönder den finaste klappen jag gjort!


  9. Gör du Nyårslöften och håller du dem?

  - Nej, jag har nog aldrig hållit (säger man?) ett nyårslöfte, men i år tänker ge tusan i att göra det. Och det är att vara en egen människa, inte låta andra folk bestämma över mig. Och inte sjunka till deras nivå.


  10. Vad gör julen speciell för dig?

  - Jag får vara med min familj (på mammas sida), det är inte ofta vi är tillsammans allihopa. Alla vi kommer inte överens, men under julen så släpper vi allt det och är tillsammans.

Likes

Comments

Glömde lägga ut en Music Monday igår så tänkte göra det idag istället.

En av årets jullåtar som jag tror kommer leva vidare några jular till är Meghan Trainors låt- I'll be home.


Likes

Comments

Har haft fullt upp med en massa jul saker de senaste dagarna. Jag har julshoppat, bakat, slagit in paket, klätt julgranen osvosv. Haft fullt upp men det är så mysigt med julen så det är värt det!

Igår var jag inne i stan med en kompis & hittade tre tröjor på Hollywood. Köpte en massa choklad också..

Nu sitter jag & spelar bingo & hoppas på vinst, brukar normalt sätt inte spela bingo men har inge bättre för mig än att kolla på tv så jag kan lika gärna tjäna pengar när jag gör det (förutsatt att jag vinner då...)

Tänkte skicka efter en bok från bokus, det är typ en massa dikter till tonåringars alla humör i den. Den skulle passa perfekt till mig & mitt pms humör..

Likes

Comments

Som ni kanske förstår på mitt blogg namn så är jag "mixad". Min pappa är afro-amerikan & min mamma svensk. & med det så har jag även fått mixat hår & det kan vara riktigt svårt att ta hand om det på rätt sätt eftersom det är så annorlunda.

Jag brukade hata mitt hår när jag inte visste hur jag skulle göra med det, vi åkte till hårfrisören och gjorde en massa relaxers och en massa annat strunt som jag idag ångrar att jag gjorde. Nu ska jag iallafall komma till saken, om du eller någon du känner har "mixat" hår eller inte vet vad du ska göra med ditt hår gör som jag:

1. Kolla YouTube, det hjälpte mig en massa.

2. Gå in på mixedchicks (tryck här) eller Ouidads (tryck här) hemsida det är de produkter jag använder.

Det spelar nog ingen roll vilken hårtyp du har, bara du har lockigt hår så kan de hjälpa dig.

& om du hittar någon produkt på Ouidad & inte vill betala tull så gå in & kolla på beautybay's (tryck här) hemsida & kolla om den finns där. Det är en engelsk sida vilket betyder att du inte behöver betala tull (visst är det så?). Toppen eller hur!!

Likes

Comments