Postar dom låtarna som Malcolm har kört på X-Factor

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjäna! Tänkte skriva lite om X-Factor.

Min favorit är såklart Malcolm B och J.E.M men jag är ganska säker på att Malcolm kommer att vinna hela X-Factor.

Han kan redan allt, skriva texter, rappa, kung på scen osv.

Mergime i J.E.M är så SJUKT SNYGG

Mergime på instagram: @maggiemurati

Malcolm på instagram: @malcolm_emery

Jag på instagram: @sketmeister

Gå in på denna länk för mer bilder osv http://big.do/a61P
Likes

Comments

hoj! Har försökt att dygna i typ 3 dagar men alltid misslyckats så nu är det 4:e försöket gillt som gäller! Har gått bra än så länge iaf :) Måste ju fan fixa en bra dygnsrytm nu när jag ska börja skolan.

Typ precis varit nere och käkat frukost med brormin på sibylla, jävla massa getingar överallt så fick inte äta ifred

Lyssna på denna låten!:D


Likes

Comments

Nu har jag varit ledig och inte gjort ett skit i typ 8 månader, inte lyckats fått något jobb eller ngt så jag ska hoppa på skolan igen och läsa upp lite betyg för att få något att göra om dagarna och för att få bättre betyg såklart =)

Skulle egentligen ha börjat en praktik via arbetsförmedlingen vid golfbanan för 48kr/dag men det känns ju inte så jävla värt, bättre att gå i skolan och få 1050 i månaden då.  Har inte så mkt mer att skriva, ska dricka milkshake och kolla på Johan Falk nu, längtar verkligen tills dom nya filmerna kommer, Snabba Cash 2 vill jag se också :D


Likes

Comments

Hej! Sitter inne och har bajstråkigt för alla som man umgås med som mest har åkt till sthlm.. Sen är det Countryfestival här också fast kan ju inte dra på de heller eftersom jag är fattig som ett as. Får väl typ ladda ner någon film och sitta här hemma helt själv och kika på. Fan vad jag är dålig på att skriva inlägg alltså.. blir ju knappt 1 inlägg /månad har ju egentligen alltid något att skriva om men det blir aldrig av bara.. Någon som har några bra filmtips? Dela gärna med er då. 

Vill göra hemsidor eller redigera film men har kameran i Davids bil och han är ju i sthlm så det går ju fan inte.. Aja har inget vettigt att skriva så det får vara slut här, PUSS!


Likes

Comments

DELA gärna videon, den är ju trottsallt sjuk ;D!

Har inte så mkt mer att skriva just nu förutom att jag är sjukt glad, delar med mig av en sooft låt också från Labyrint.


Likes

Comments

Idag har jag varit och kollat på balen, mycket stiliga folk var det där :) Har tyvärr inga foton eller något, vågade inte dra upp min sletna mobil när alla andra hade dyra systemkameror =D. Snart tar alla polare studenten också, dock inte jag eftersom jag hoppade av skolan :)

 

Slänger upp en låt som jag tänkte att jag skulle ha i nästa skatefilm jag gör, fett skön! HOJ!

 


Likes

Comments

Sådär, då var detta årets säsong av big brother över, tycker nog att Jimmy borde vunnit. Hoppas verkligen på BB2013 också med lite roligare folk!

Precis fyllt 19 år också, det firade jag med förjävla mycke brännvin i helgen. Bara ett år tills man är 20 nu :))

Även fast jag inte bloggar något så märker jag att jag har ganska många som är inne och läser så tänkte att jag skulle försöka att uppdatera lite då & då med lite skitsnack och bilder. Ska nog ut och åka lite skateboard snart tror jag, ha det bra alla som läser, PUSS<3 

Likes

Comments

Satan vad varmt det är ute nu, så jävla skönt när det är sol varenda dag. Har börjat att skejta igen också, skitkul :D. Skriver från mobilen så blir inget långt inlägg detta. Puss på er!


Likes

Comments

Har inte så mycket ork till att blogga nu för tiden så följ mig på instagram & twitter istället om ni vill.

Instagram: skEtmeister

Twitter: @miWeeee

Följer ni mig så följer jag er.

Likes

Comments