Hola sweethearts, Gårdagen började som istortsätt alla andra som spenderas här i Broaryd. Killen var i garaget, vädret sög och mina orginal planer gick i tusen bitar! Sen blev det kväll och vi bestämde oss för att hämta lite alkohol i robbans (Icke fullt fungerande bil, som la av halvägs tillbaks. Vilket ledde till att vi blev stående i sådär en timme och frös iäl i ett dike.. Utan ström på telefonerna.) Som tur var stannade det en tysk man påvägen till smålandstenar och lånade ut sin, Så vi fick tag på Jessica som sen i sin tur fick tag på Albin och gänget som kom till undsättning med vanen, Och boxerade hem oss. (Eller tja robbaan, vi hoppade över i vanen och drog vidare med party peepsen.)

Iallafall nu städar jag bilen för att vi eventellt ska åka till Ullricehamn ikväll. #lovelife

Likes

Comments

Hejsan allesammans, Imorse så drog jag med Jessica till Gislaved eftersom jag behövde till banken lite akut. Eftersom mitt bank id inte har fungerat pågrund av lite strul på Elmia. (Det kan ha varit så att jag tog en och annan grogg för mycket i skåpet på en van och sen slog in fel kod på swich nån gång för mycket.. hehe..) Och eftersom Jessica ändå skulle jobba idag så passade det perfekt. Sen passade vi på att springa in på Lindex en sväng, Och sen drog vi iväg och spanade in nya Jysk lokalen. Som verkligen börjar bli så fin! Sen blev det lite burger king. (Eftersom min kära pojkvän lyckades med att låsa in min lunch i garaget innan han åkte till jobbet..) Iallafall nu är jag påväg hemmåt, för ett träningspass och en storstädning av lägenheten. Får ju passa på när man väl är hemna eftersom jag åker iväg igen redan imorgon.


Likes

Comments

Hejsan allesammans igår efter min intervju träffade jag Jessica, Och följde med henne ut till Broaryd. Sen spenderade jag kvällen med killen i garaget. Imorse så tog jag en lång och skön sovmorgon med lill biffen medans alla andra åkte iväg till jobben, Och sen gick vi ut på en lång promenad och busade lite i en hagelstorm. (Mer uppskattat från hans sida än min hehe.) Nu fortsätter dagen med en trip in till smålandstenar för att söka både jobb och eventuellt ny lägenhet.


Likes

Comments