Hejsan allesammans, Igår gick jag och la mig vid typ halv 11/11 tiden. Efter en skön promenad i kvälls solen till Gläntan med Moa, Där vi myste till det med lite picknick och skvaller.
Så självfallet vaknade jag tidigt imorse, Tyvärr med mensvärken från helvetet. Så låg kvar och drog mig i sängen ett tag. Men nu är jag uppe, Har precis druckit en varma koppen ost och broccoli soppa. Och ska nu ta och diska en omgång till innan jag hoppar in i duschen och gör mig iordning inför dagens eskapader. (då jag har en hel del på det så kallade schemat!)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hola sweethearts, I'm baack! Förlåt för den urusla uppdateringen i helgen, men det har lite varit fullt ös medvetslös.. I torsdags vart det lite skummbad och Tequila mys med bästa brudarna. Följt av grillning med Emma och Moa på fredags efter middagen. Som snabbt blev till fest med en massa nya härliga människor, Sen kom henke och Mattias hit och vi drog ut på naken bad med hans Pontiac. (I tre olika sjöar haha) Sen gick bilen sönder.. Och vi blev ståendes/liggandes/sittandes/vissa sovandes vid vägkanten i väntan på hjälp haha. så där klockan 6-9 på morgonen. Sen drog vi alla hem till mig och morgonen fortsatte med att ingen kunde sova så vi drog till gläntan Jag Moa Mattias och Martin. (Sen träff vi även den andra Moa Emil och hatten.) Sen på nått sätt hamnade vi på boendet och det blev ett jävla party. Sen dan efter drog Jag Moa Calle Emil och Martin tillbaka till gläntan. Badade solade osv. Sen vet jag inte vad som hände förns på kvällen då vi var tillbaka i gläntan igen och grillade marshmallows. Det har som sagt varit fullt upp haha fram tills nu då jag har några minuter till godo innan jag ska träffa Moa.

Likes

Comments

Hejsan allesammans, Då var man hemma igen efter en liten promenad med brudarna i det vackra vädret. Gud va skönt det är ute, har verkligen längtat efter att kunna slänga bort alla stora pluffsiga jackor och få ta fram alla gulliga shorts och klänningar osv. Hoppas verkligen att värmen stannar, Hade blivit så ledsen/frustrerad om man tittar ut igenom fönstret imorgon och bara nehepp då var det vinter igen.. (Fan för klimatet i Sverige asså!) Nu väntar lite damsugning och eventuellt ett träningspass om jag hinner, Sen ska jag slänga i mig lite käk om jag har nått gott hemma. (Är alderless för lat för att gå och handla haha.) Sen väntas det sleepover med Moa och Moa. Medans killen ligger i garaget.

-

Likes

Comments