Hejsan allesammans, Nån mer än jag som har en dålig dag? Imorse kom kramperna nämligen tillbaka, Så jag har istortsätt legat gråtandes på soffan sen jag vaknade. Så allt som jag egentligen skulle ha gjort idag (Jobbsök, träning, Instalera mikrofonen på nya datorn, Plugga körkort, städa, laga lunch lådor åt pojkvännen osv..) är nu lagt på hög, Och jag börjar få panik... Om inte detta slutar inom en snar framtid så kommer ja få åka in igen. Så jag är relativt pissed off på verkligheten..

Iallafalll idag har ja åtmindstone lite sällskap, Då jag agerar hundvakt åt biffen. Så just nu ligger vi ner bäddade här, Och myser med lite jordgubbar framför how I meet your mother.


Likes

Comments

Fredag: Efter läkar besöket var jag och Sambon och shoppade lite, Sen lagade han bacon lindad fläskytterfile till en hemlagad potatisgratäng och sallad. Efter det hämtade vi upp Moa, Och sen hade vi en myskväll här med lite ost och kex. En massa skvaller (Och en film som dom ville se, Men somnade till. Som jag sen fick sitta uppe och titta klart på medans jag drog ett mitt i natten träningspass haha.)

Lördag: Igår mådde jag rätt dåligt så jag spenderade halva dan ner bäddad i soffan. Sen på kvällen hängde jag med Sambon och hans polare till Vaggeryd. För att han skulle köpa nån form av värmare till garaget. Sen hämtade vi upp Moa, åkte ut till Broaryd. Och sen när vi kom hem hade vi över lite folk på en spelkväll. Vilket var jätte mysigt för omväxlingens skull. Sedan blev det faktiskt lite festligheter med några shotar tequila och lite sådant oxå. En kväll fylld med en massa trevliga människor, Och en massa skratt helt enkelt. Vilket var exakt vad jag behövde. För att klara av idag (Söndag) Som har varit en av dom värsta dagarna i mitt liv.. Jag har mått så sjukligt jävla dåligt så det finns inte. Har legat i soffan helt borta med de värsta tänkbara smärtorna i magen, Och tagit en massa tabbletter varannan/var tredje timme.. (så idag har jag börjat följa 2 nya tv-serier, för att jag kan inte göra så mycket mer atm. Än att bara ligga stilla och klaga på livet.)


Likes

Comments

Jag inte kan leva utan!


1. Anastasia dipbrow pomade 255:- HÄR

2. Isadora Wake up make up foundation 169:- HÄR

3. Real Techniques sminkborstar 149:- (st) HÄR HÄR och HÄR

4. Technic get gorgeous hilighter och bronzer (Finns att köpa på Dollarstore och andra lågprisvaruhus samt Ebay) Mina köpte jag på Gkås ca 50:-

5. Technic Mega nudes 1 2 & 3 (Dollarstore och andra lågprisvaruhus, samt Ebay.)

6. Benefit They're real Mascara och tinted primer. 299:- HÄR.

7. Maybelline matte mousse. 139:- HÄR.

8. Isadora eyeliner 119:- HÄR 109:- HÄR. (lånad bild)

9. Lumene sheer finish loose powder tranlucent 155:- HÄR

10. Nyx Lingerie. Matte lipgloss (Embellishent, satin ribbo, Bedtime flirt) 99:- (st) HÄR


Likes

Comments