Jfr.se 

/ Black V-Neck Choker Dress - Angelica HÄR / Black Lace Up Cut Shoulders Dress - Ines HÄR / Black Long Tee Cut-Out HÄR / Black V-Neck Choker Dress - Hannah HÄR / Black Dress Ripped Sleeves HÄR / Black Cut Out Back Dress HÄR /

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 Mot Stockholm 

Hej allihoppa då har vi officiellt lämnat Anderstorp bakom oss, Och påbörjat rutt mot huvudstaden!

Känslan är helt och hållet obeskrivlig, Och det hade varit en lögn om jag påstått att det inte har börjat pirra lite extra i magen. Nu väntas en cirka 5 timmars lång bil färd, Och sen får vi helt enkelt se vad sista kvällen i Sverige har att erbjuda! 🙈


Likes

Comments

Hejsan allesammans, Idag vart det en extremt underlig natt då jag vaknade mitt i den och inte kunde somna om förens man egentligen skulle gå upp. Men men, Empire fanns där och höll mig sällskap i sängnen. När Johan kom hem åkte vi iväg och vacinerade oss, På vårdcentralen som gud glömde. Eller nått i den stilen. Jag skojar inte när jag säger att dom seriöst drog in mig i ett rum och skulle börja vacinera mig med ett vacin jag inte skulle ha... Helt jävla uflippat. Men, men efter den traumatiska händelsen drog jag och hjärtat iväg och solade på Meddo. To forget about it haha. (Och jag passade även på att införskaffa mig ett solkort, Så jag kan sola när jag vill hihi. Testade även ett sånt solarie som man står i, Vilket jag faktiskt diggade. Var lite skeptisk mot det i början eftersom att jag har tendensen att få klaostrofobi, Men som ni nog märker "I'm alive!"👅) Efter det så drog jag och grabbarna (dum och dummare) iväg och hämtade en bil. Som vi nu står med vid vägkanten, För att den gav upp halvvägs hem. Vissa dagar asså! #Detgårbranu


Ps..

Sorry för den dåliga uppdateringen i helgen, Men Johans kusin kom hit i Torsdags och sen dess var det väl party I guess. Lite vin och chill i garaget dag 1. Lite ölspel och en tripp till Harrys mitt i natten dag 2. Och full on party hos oss dag 3.

Likes

Comments

Om 17 dagar.

Hejsan allihoppa, Då var man officiellt hemma efter en jätte rolig weekend på Gotland. Anledningen till att vi åkte ner var för att fira min sambos mamma. Som fyllde 50 igår. Och själlfallet då ge henne, hennes present. Det som jag här på bloggen har refererat som "En hemlig överaskning". Som har gjort det svårt för mig att blogga påsistone. Då jag inte har fått avslöja något om det här, och det ända jag har gjort om dagarna har kretsat runt det här! Men rubriken stämmer! Om 17 dagar så åker vi till Hurghada i Egypten, med allinclusive och bor på Hotell Grand Plaza. (Jag johan, Johans syster hennes respektive och deras föräldrar.) Känslan är obeskrivlig, Det ska bli så grymt kul!

Här kommer lite bilder från dit vi ska, Hotellet osv!

Likes

Comments

Lazerdoom och disco bowling

Efter en helt perfekt kväll inne i Visby, Med lite skrålande och skålande i en caprise. Pinchos (för första gången) Så extremt gott! blev verkligen förälskad i hela "mini rätter" konceptet. Det ända jobbiga var att det var 14 fucking grader inne på hela resturangen.. lazerdoom (För första gången) Och det var ibland det roligaste jag har gjort!! och sen disco bowling. Och nu då väntas efter ferre i Levide med underbara människor såhär sista natten här på ön.

Likes

Comments

Framme på Gotland

Godmorgon allesammans, förlåt att jag inte bloggade igår.. Men det blev så grymt sent, Vi kom liksom inte ens av båten förens klockan var kvart tjugo över 12. Men nu är vi äntligen här. (Efter gårdagens cirka 8 timmars långa resa, inpressad mellan 4 andra en hund och allt för mycket bagage. I en bil vi inte ens var säkra på skulle hålla hela vägen.) Men det gick faktiskt bättre än förväntat. Vart bara en aning rastlös och som alltid åksjuk på båten..

Iallafall nu har jag precis fixat iordning mig inför dagen, Käkat lite frukost. (En Allevo chocklad shake och två finncrisp med skinka på.) Och nu är det bara att vänta och se vad en fredag på Gotland har att erbjuda.

...

Likes

Comments