Jag har alltid velat ha en köksö och hade börjat fundera på att bygga en av SJ-pallar då jag inte hittade någon som föll mig i smaken utan att kosta aldelles för mycket pengar🙈 vi började iallafall med SJ-pallarna men insåg snabbt att det skulle bli svårt att få en fin yta.

Tillslut valde vi att klä in den med skivor som ser ut som panel (tappade helt bort namnet), och jag kunde inte blivit mer nöjd med resultatet! Sen la vi på en ekbänkskiva precis som vi har på de andra bänkarna.

På insidan, bakom skynket, blev det två hyllplan. Alltid bra med extra förvaring 👍🏻

Likes

Comments

Vi har en rätt så liten och trång hall som hade dåligt med ljusinsläpp, därför bestämde vi oss för att riva ner en vägg för att få in ljus genom fönstret som sitter i trappen.

Ville ha en unik spaljé och hittade hässjestänger som vi skruvade upp. Sen valde jag att måla trappen vit och trappstegen ska kläs in med ett grått filtliknande tyg senare.

Väggen som satt rakt fram när man gick upp för trappen tog vi ner men lämnade stolparna som fanns inuti väggen och målade dem vita. Det lilla rummet blev ett extra vardagsrum/mysrum, har dock ingen bild på det färdiga resultatet.

Likes

Comments