​Hej allihopa. 

Välkomna till min nya blogg. Som några säkert redan vet eller har sett så har jag bloggat tidigare. Men inte känt mig motiverad alls om jag ska vara helt ärlig. Vissa dagar så känner jag verkligen att det skulle vara så skönt att bara skriva av sig och verkligen försöka med bloggandet, Och sen vissa dagar så var det precis som att den var bortglömd och så kom man på det och skrev ett inlägg i veckan och då dör det. 

Men nu har jag bestämt att jag bara ska blogga för min egen skull och skriva om det jag gör och vill. Samtidigt som jag vill dela med mig av mitt liv och min vardag till andra. Det känns som att jag bara jobbar, äter och sover men det finns mycket mer än så. 

Men lite om mig och mitt liv, är 22 år gammal och bor ute på Ekerö i Stockholm. Bor i ett litet hus med min sambo som är 24 år och min hund som precis fyllt 1 år. Jobbar här ute på Ekerö också med maskin uthyrning och min Sambo Gustaf har eget företag. Vi har inga barn än men det är inte så långt ifrån kanske.

I min vardag och mitt liv så är det ganska mycket som händer, jag håller på mycket med träning, inredning matlagning och massa annat som ni kommer få läsa om. 

Enjoy!


Likes

Comments