Som ni ser så är ju min fot lite smått trasig. Ramlade av en skolhäst nu i måndags och bröt foten. Jag kommer inte ihåg någonting av vad som hände riktigt men jag fick lämna skolan iaf 1 vecka nu så ska jag tillbaka igen på söndag tänkte jag. Anna som är chef på skolan ska prata med de jag bor med om jag kan ta med Busen till skolan mer eller mindre för att han är säkrare för mig att rida på under lektionerna speciellt efter denna flygturen. Men upp på hästryggen måste jag iaf spelar ingen roll hur men upp måste jag innan rädslan kommer.

Hoppas allt är bra med er där ute?
Vi har även nyss skickat iväg våran nya ardenner på betäckning och går allt som det ska så har vi ett litet föl nästa sommar vilket vi hoppas på såklart. Så nu är grabbarna ensamma igen, måste vara skönt för de då hon är väldigt duktig på att jaga de, men så är det ju hon vill väl visa vem som bestämmer just nu så sen är det bara hoppas på att det går över snart.Tillbaka till det som hände nudå. Det var meningen att vi skulle rida markarbete med hästar som vi inte alls känner på skolan då så det gjorde vi. Han skötte sig jättebra och gick jättefint ända tills vi skulle komma i galopp över cavaletti bommarna då vid sista så fick han världens fnatt och hoppade nästan 1m bakom bommarna och landade precis så han klarade sig från att kliva påoch sen vart det ett bocksprång precis efter som inte jag alls var beredd på så jag flög ju åt helsike jag. Ni kan ju tänka er hur det såg ut. Nu framstår väl jag som världens amatör som inte kan sköta mig med någon häst alls men hoppas att de förstår att det faktiskt inte var mitt fel. Aja får se på måndag när jag är tillbaka

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ligger det till såhär att jag har som sagt börjat gymnasiet. Men det kommer mer info och bilder om det sedan, går på SRG nu.

Men det är så att det finns en stor saknad inom mig. Jag är inte hel utan denna del. Det var en som stal mitt hjärta för över 1år sedan nu. Denna har gjort så mycket för mig och att inte ha honom nära är så jobbigt. Även om jag inte berättat det för honom så saknar och älskar jag honom dag ut och dag in. Det är inte ofta han får höra det utan mer att allt bara är åt helvete efter allt jag går igenom.
Jag förstår inte, finns det verkligen sådan kärlek? Det gör så ont utan honom bredvid mig hela tiden. Önskar bara han var här jämt.

Denna någon är han ni ser på bilden. Det är min fästman/min gubb jävel och han jag vill gifta mig med. Älskar dig min Jonnyboy❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jajamänsan idag var jag ute och red på Busen igen. Hehe Rasmus var ute å gick bakom oss med Thomas å då ropade han såklart på busen som skulle svara honom då, vart lite sugen på att vända han då men det gick bra. Sen gick vi förbi någon med kryckor som var väldigt läskig å busen kollade lika konstigt på henne som hon gjorde på mig.

Var en härlig tur ner till gruvan och runt där, var lite farligt med ruinerna där men det gick bra med honom, som vanligt lite stressad och han var ganska svettig pga det när vi kom tillbaka. Det är min kille det, älskar honom ❤️❤️

Sen fått ett så underbart samtal idag, en kompis som jag saknar förjävligt, men skönt att höra av idag.

Nu blir det wallander å sen sova lite för ikväll

Just det, var på crusing i lördags oxå å såhär såg man ut dagen efter, toppen.. Haha. Ja det var kul iaf med mycket snygga bilar(även fast min alltid är snyggast), tävlade även med en Audi igår oxå som troligen vart lite sur när han förlorade stackarn ;)

Likes

Comments

Idag vart det en tur med busen, han var väldigt duktig. Från att vara super stressad till att kunna trava lite lätt på långa tyglar.

Han stannade till på ritten sväng när vi var ute idag. Kan ni gissa vad som sprang framför oss?

En älgkalv hoppade rätt fram alldeles framför oss, och jag hörde ingenting alls inget knak i skogen eller något så det var en väldans tur att busen lilla stannade för annars hade kalven sprungit rakt in i oss.

Oj oj oj, ja tur att min go kille är så lugn nu att han hanterade det bra. Så glad att ha honom.


Sen så har vi lilla rasse, han börjar på att bli mycket piggare nu men vi får se hur han mår när smärtstillandet plockas bort sedan. Ham har stått på boxvila i 1 vecka nu och det syns hur dåligt han mår och han går ner bra mycket i vikt då han inte heller kan hålla kvar musklerna i boxen. Lill grabben våran, håller tummar och tår för att han ska bli bra igen. ❤️

Likes

Comments

Veterinären har vart här 2 gången på 3 dagar bara, rasmus har fått dropp nu på 5liter vatten med b-vitamin i. Hoppas verkligen på att han kommer att bli bättre. Han hade jätteont och det har han ju lite fortfarande, tryckte upp rumpan mot väggen och in med bakbenen långt under magen å kollade på magen bra mkt, men nu hoppas vi att det går bra igen. Nya mediciner igen då bara. Lill rasse

Likes

Comments

Våran lilla rasse, stackaren har vart dålig i flera dagar men nu börjar han bli sig själv igen. Iof så går han ju på smärtatillande så det är ju troligen därför men hoppas på att han är sig själv när han slutar med det också. Antingen så kan det vara fång eller så kan det hända att det är fång eller ett bråck ner mot tarmarna då han är jättesvullen i skapet... :( men hoppas på att ham blir bra nu igen :)

Sen har vi busen våran som inte alls tycker om att vara själv i hagen så han springer runt och gnäggar och har sig. Våra go killar

Likes

Comments

Hej jag som driver denna bloggen heter Emma och jag kommer berätta om mitt liv, med mina hundar och hästar och självklart även med lilla stjärnkatten våran. Hoppas du får en trevlig läsning.

Likes

Comments