Jag tror inte att det är bara jag som har funderat på att ta mitt liv...inte äns en gång. Sånna tankar får jag mest när jag bråkar med min flickvän... Men jag börjar tänka att hade det blivit bättre då? Nä tror inte... Det hade inte varit bättre om man tar den lätta vägen. Hellre kämpa än dö tycker jag. Och den där är en massa saker att leva för. Vänner, familjen och framtiden. Om alla skulle ta sitt liv bara för att deras hjärta hade krossats, tror att världäns befolkning skulle sänka till typ 100 pers.... Jag tycker att det är bättre o visa att även om man blir slagen och ramlar, kan man stå upp och fortsätta kämpa. Jag liksom kämpar för min familj och en tjej jag älskar mer än någon annan. (Tyvärr så är det inte min "flickvän") Om jag skulle välja att hellre dö än att leva, då är det för att jag klarar inte av situationen jag är i. Men jag skulle testa allt och försöka lösa det först. Jag kan säga bara en sak:
"Släng inte ditt liv som att det hade varit en leksak. Kämpa för dom du älskar mest och ge inte upp även om du känner att det är slutet. DET FINNS ALLTID EN LÖSNING du behöver bara komma på vad det är.

Likes

Comments

​Hej alla.

Jag vet inte om ni har haft en sån känsla eller inte men det kan vara as jobbigt. Tänk dig själv att du har redan någon, men du tänker på en annan tjej/kille. Men även om dina känslor mot hen är starkare än mot den du är tillsammans med, du kan inte bara göra slut. Jag är i samma situation.... Jag har tyvärr tappat känslan mot min flickvän och träffade en tjej på en inflyttnings fest. Sen dess har jag bara tänkt på henne men jag har inte tillräckligt med styrka för att säga att det är slut till min flickvän. Och jag är oroligt för att det kommer kanske bli för sent om jag även gör det men hon som jag träffade har någon annan då. Jag vet att efter några har läst detta kommer dom tycka att jag är en player typ men sanningen är att jag har altid varit trogen. Man kan väl inte skylla på mig att jag har tappat känslan mot min flickvän. Men ändå....det känns för jävligt. Jag vet att om jag gör slut med henne kommer hon och alla mina och hennes vänner hata mig....vi har samma vänner... Vi har varit ihop i snart 3 år nu. I 2 år var alting perfeck men.... Nu, jag kan inte säga samma sak. Hoppas att en dag kommer jag kunna ställa mig framför henne och säga hur det är. Annars för mig finns det bara den lättaste vägen. Men jag vet ändå att om man tar sitt liv då löser man inget.

Likes

Comments