Frans ser ut som om han har åkt på stryk den stackaren. Igår när vi var på en lekplats i Dumbo så gick Frans upp för en rutschkana och då kom ett annat barn och åkte rakt på honom så han trillade av rutschkanan. Han var nästan uppe så det blev ett litet fall. Jag försöker att se till att de inte får klättra uppför när där är andra barn och i detta fallet var där inga barn när han började och som sagt han var nästan uppe och det var en rak rutschkana så barnet ifråga såg honom. Jag blir mest förbannad då jag såg den andra föräldern och han, ja det var en pappa, varken frågade hur det gick eller bad om ursäkt. Sånt här händer och det kunde lika gärna varit Folke som hade åkt på ett barn men man kan alltid be om ursäkt och fråga hur det gick. Det blödde en hel del från munnen och det är andra gången han biter rakt igenom läppen. Efter lite vatten och tagit bort det värsta av blodet var Frans på banan igen och lekte glatt.
Idag spelade killarna hockey hemma och vad händer? Frans som inte direkt är känd för sin tur fick klubban rakt på ögonbrynet och svullnaden är ett faktum. Så nu har han en blåklocka och en fläskläpp. Vår lilla älskling.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår åkte hela familjen med besök till stan. Henke har aldrig gått över bron så vi började där. Vi gick över och sedan mot Dumbo, där gick vi och barnen fick leka lite. Så klart åt vi en underbar lobster roll från Luke's. Sen tog vi båten över till wall st och bort mot C21. Efteråt åkte jag och grabbarna hem medan Sebastian och Henke fortsatte på stan. Vi åt hamburgare i soffan framför en bra film och avslutade kvällen i pågarna säng med Svensson Svensson.

Likes

Comments

Vissa dagar går fortare än andra. Det känns som gårdagen gick väldigt fort. Det blev pizzabullar-bak på förmiddagen. Sebastian var ledig och åkte strax innan lunch in till stan med Henke och fram till dess var de på framsidan och tog det lugnt medan Frans lekte. Folke var nöjd som hade en pappa som kunde lämna honom på skolan. När pizzabullarna var klara blev det pannkakslunch och sen vila. Sen hämtade vi Folke. Vi har återigen fått sommar och Folke  gick inom huset för att byta om det shorts och T-shirt innan vi gick till lekplatsen. Hemma igen var det allmänt fix innan kvällsmaten kom. Däremellan gick dörren till barnens rum i baklås och vi har i skrivande tid fortfarande inte fått upp den, så barnen har fått sova hos oss i natt. Jag och barnen åt maten framför en film och fortsatte sedan med godis. När tänderna var borstade och filmen slut hade vi dansstopp i köket innan vi trötta hoppade ner i vår säng.

Det dekoreras en massa inför halloween. Tyvärr ska en kvinna på semester under halloween annars brukar hon bjuda på en riktig show när det kommer till dekoration. Hennes hus är känt för alla sina dekorationer men nu får vi vänta till jul.

Likes

Comments

Igår när Sebastian kom från jobbet och Henke från stan åkte vi till Astoria seafood för att äta kvällsmat. Alltså det är så gott. Det blev pilgrimsmusslor, räkor, hummer, red snapper (vet inte vad det inte på svenska) och havsabborre. Jag är ingen storätare när det gäller fisk men detta är gott. Jag tar dock mest av skaldjuren och bara smakar lite på fisken. Så gott och med trötta barn åkte jag hem och nattade dem medan de stora grabbarna tog sig in till stan. En perfekt avslutning på en helt underbar dag.

Likes

Comments

Idag fick jag gå upp extra tidigt. När barnen vaknade var morsan i toppklass, pannkakorna hade börjat stekas och frukosten var på väg ut på bordet. Vi gick och lämnade Folke på skolan och sen gick jag med Frans till hans barnvakter, Abby och Marco. Hem igen och fixade det sista innan jaog gick tillbaka till skola. Vi var massor av föräldrar och var 2 barn/förälder i Folkes klass. Vi satte oss på bussen, en sån där gul skolbuss som syns på filmer. Vi åkte till en farm och jävlar var barn där var. Men jag tyckte det var så mysigt att bara få vara med Folke och lägga all min tid och fokus på Folke. Vi åkte hölass, red på ponny, matade getter, klappade ko och höns. Även om jag tyckte att själva utflykten var supermysig så ska jag erkänna att jag tyckte hemskt synd om djuren. En riktigt mysig dag med min älskade Folke. Så stolt jag är över honom.

Likes

Comments

Idag har vi varit på Frans gympa, avslutade faktiskt vårt medlemskap då det inte uppfyllde mina förväntningar. Så det blev sista gången men vi ska hitta lite andra aktiviteter för oss. Under tiden hans gympa så passade jag på att tvätta och efteråt gick vi till lekplatsen innan vi hämtade tvätten. Efter Frans vila hämtade vi Folke och gick till parken för lek. Sen har det varit de vanliga kvällsrutiner och lagom till att barnen somnade kom veckans besök. Henke kom med blöjor och vaniljsocker (efterfrågat) och sen massvis med lösgodis och årets blossaglögg. mums! Det var precis det jag önskade. Tack! Välkommen hem till oss.

Likes

Comments

Igår blev det återigen Svenska kyrkan på Manhattan. Vi tog tunnelbanan in och gick ett par kvarter. Jag älskar att vara inne i stan, jag får en sån underbar känsla i kroppen. Kyrkan var lika bra som vanligt och Frans var i högform. Innan vi lämnade lånade vi några nya böcker att läsa. Efteråt blev det korv som alltid, Frans hinner knappt lämna kyrkan förrän han frågar efter det. Vi har numera höst här, igår var en underbar höstdag, kallt och krispigt. Vi har gått från härliga sommarkvällar till typ 6 grader på förmiddagen men när vi hämtade Folke var det riktigt skönt.

Likes

Comments

Alltså ni skulle sett mig igår. Vi var i parken igår efter skolan. Barnen lekte och hade så skoj. Strax innan vi skulle gå hem skrek Frans "fånga mig mamma" och skrattade. Tänkte att nu ska jag nog fånga dig och satte av. Full fart och rakt in i en stång med huvudet före, precis vid hårfästet. Allt svartnade och jag trillade baklänges. Jävlar va ont det gjorde. Vi tog oss hem och sen blev det att knapra alvedon och Ipren. Seb smörjde min nacke, där har jag ondast även idag, med någon salva vi köpte i Thailand för X antal år sedan. Så nu verkar det som det blir ofrivillig vila från träningen ett par dagar igen. Jag mår bara bra förutom nackspärr känsla men det måste ha sett hysteriskt roligt ut, dock tror jag ingen såg. haha.

Denna trädgård gick vi förbi efteråt.

Likes

Comments

Den senaste tiden har energin varit på sparlåga här hemma. För två veckor sedan började jag äta järntillskott i hopp om att känna mig piggare. I helgen var det första gången på länge som jag faktiskt hade energi, längtan och behovet efter middagsvilan var inte alls där även om jag faktiskt sov samtidigt som barnen. I söndags kunde jag gå upp med Frans utan att känna mig tömd på energi. Det var underbart! På veckodagarna är det inte så jobbigt att gå upp men när helgen kommit och jag inte behöver gå upp tidigt har jag varit helt slut. Idag var jag på gymmet på första gången på 1,5 vecka, jag har tog en paus för att jag helt enkelt kände att kroppen behövde det. Jag ska dock fortsätta ta det lite lugnt och vila middag när jag känner att kroppen behöver det istället för att fixa hemma. Jag fortsätter med mina järntillskott och tror snart att jag är tillbaka där de ska vara.

Jag njuter av mina stunder på gymmet. Då kopplas jag bort från allt och fokuset är på att köra fullt ut.

Likes

Comments

Både igår och idag har vi intagit vår kvällsmat utomhus. Det är inte ens kallt, detta är så underbart och jag har så svårt att ta in att vi är halvvägs in i Oktober. I vanliga fall är min längtan efter jul gigantisk nu men i år känns det så långt borta. Vi njuter till max av temperaturen och den verkar hålla i sig i alla fall en vecka framåt.

Likes

Comments