Well hello, hösten är här right? och blev påminnd idag på lektionen då vi hade style att jag ej gjort något inlägg ang höstens trender. Så yes en månad in på hösten men it doesnt matter , bättre sent än aldrig. Personligen gillar jag chiquelles kläder extremt mycket och där av massa jävla must haves därifrån.

Det är mycket polokrage nu denna höst, och har nästan alltid varit en hitt på hösten men de är då något speciellt denna höst. Love it. Finns som tjockstickade med lång ärm till tunna finstickade med en kortare ärm. Hittade två fina på chiquelle.

klänningar är något jag kommer satsa extra mycket på , klänning + overknee kängor = wow

Svarta som beiga båda rockar vilken klänning som helst. Dessa par är från Nelly.

mocka imitation har jag sätt en del , var först skeptisk men nu gillar jag det jätte mycket och skulle gärna inskaffa lite plagg som dessa. (även dessa Therese Lindgren hade i en video , men hittar dem ej.vet ni vilka jag menar får ni gärna länka).

lite annat snyggt jag själv kan tänka mig denna höst.

​Allt är länkat , bara trycka på det plagg du är intresserad av på kommer du direkt till plagget. krams <3

Likes

Comments

allt för mycket "fri" tid leder till att jag nu skriver detta inlägget. Jag är inte hemma och jag kan inte göra vad som helst. Jag kan inte förvara vad som helst på denna plats utan att de ska inlåsas i ett skåp. Jag har helt enkelt misslyckats och hamnat där jag är idag. Varför ska jag ljuga om att allt är toppen ? Varför ska jag behöva skriva peppande inlägg när de igenkligen är så fake? Jag är rak på sak att ärlighet är viktigt. Jag Felicia Neren är tom , inte lycklig & inte villig till mycket. Vad betyder det? De vet inte du eller jag , än att varje dag är en kamp , de gäller att ta sig i genom den. Viljan finns knappt men jag har mina back up piller kl 8:00 på morgonen som ska försöka hjälpa mig med det. Vad ni än gör gå med på saker frivlilligt , acceptera att du behöver lite hjälp. Det är så mkt smidigare, kram F

Likes

Comments

Hej guys, I sommaras kom h&m med en helt ny sminkkollektion , med helt ny design och produkter. Jag var tvek på dem först , eftersom deras fd concealer saknas i min sminkväska. Men gillar de mer och mer. Har provat 5 olika produkter och jag gillar 3 av dem. Här är mitt omdöme om produkterna jag testat hittills

H&M's IMMACULATE COMPACT FOUNDATION // ALABASTER 3,5/5

Foundation pudret ska fungera som en foundation fast i puder form. För mig känns det som ett helt vanligt puder. varken mer eller mindre täckning. Jag har provat bättre och tvek om jag just skulle köpa denna nästa gång mitt puder tar slut. 99:-

H&M's ALL DAY LIQUID FOUNDATION // PORCELAIN 4/5

Produkten har en lös konsistens till en början men när den läggs på huden blir den genast krämigare.

Den har ett halvtäckande och naturlig resultat . Dock behövs ett puder så den fäster kvar på huden.

Men helt klart värd sitt billiga pris på 99:-

H&M's PALETTE // READY,SET,GlOW 3/5

Denna palett har en medel pigmenterad finish. Nio fina nyaser av brun / rosé / beige. Men denna palett fann mig ändå inte i smaken. Trillar lätt under ögonen och primer skulle vara bra att ha under. 129:-

H&M's SOLAR FLAIR BRONZING POWDER // DEEP BRONZE 1/5

Detta solpudret/bronzern må vara den sämsta jag testat. Jag får ingen jämn färg utan pigmenterade fläckar vid applicering. Vilket förstör hela sminket med bruna fläckar. Jätte missnöjd. 79:-

H&M's BROW SPECIALIST // ESPRESSO BROWN 3/5

(lånad bild från hm's hemsida pga att den har hamnat på sopptippen)

En relativt bra ögonbrynspenna , bra till budgetval. Dock behövs det ta i en del för att de ska komma någon färg. Inte en av det bästa jag testat men den fungerar. 39:-

Likes

Comments

Vad passar bättre än att blogga 10 minuter innan en bildlektion. Love it.

Tisdag - mini friday , bara roliga ämnen i skolan och dagen går relativt snabbt. Vad mer pågår i mitt huvud som en dag som denna? Jo faktiskt tänk planera in blogg inlägg denna vecka. Ett om tonåren ,ett om sexuell läggning även om min Anorexi story . Ser ni fram emot det? Måste bättra mig på att skriva här.

Yesterday's night snack , jävlar vad njie är bra. Så jävla goda protein puddingar.

Likes

Comments

Hej världensfinaste ! Hur mår ni? själv är det varken eller.

Vad har jag befunnit mig under ca 2 veckors tid? Hemma och vid skolbänken. Det är så sjukt mycket nu i nian. Gymnasieval hit och dit. Helt ärligt så vet jag inte om jag ens vill gå dit jag har sökt , men finns alltid chansen och göra ett om val i vår.

Jag tänkte också berätta för er, för på min blogg är jag öppen. Det är så att jag nu lider av en extrem vikt ångest (eller led dem dära 12 timmarna efter vägningen). Jag fick iallafall en chock när jag såg vad siffrorna stod på. Wow de gick för snabbt , jag kan säga att jag väger lika mycket som jag gjorde i 6:An då jag åt godis precis varje dag. Skillnaden är bara den att jag är lite längre & inte alls käkar godis, bara få små tillfällen. Det är bara och gilla läget. Bara lite besviken att jag inte får varken träna eller sluta med näringsdryckerna :( jag väger ju som sagt som min normal vikt & har mens. Känner bara LITE ilska över dem som jobbar på ät-enheten. Jag vill så gärna börja bygga muskler.

Både dessa grejerna har fått mig att inte kunna blogga , inte orka blogga. Men jag ska bättra mig för jag har faktiskt dem här som är återkommande läsare. Men krockar ibland med min youtube kanal , för vill hinna med båda samtidigt. Men jag hoppas ni förstår guys om inte , försök. Kram 


Bilder ifrån i Fre-lördags , som spenderades med R

Likes

Comments

Att se din kropp lida och du tror att det är den ända utvägen till lycka?

Vad jag aldrig förstod var att när jag kände mig svimmfärdig efter en 8km joggingstur var därför att jag hade för lite energi, min egna teori var att jag hade dålig kondis och är otränad . - en 14-årig Felicia på 43kg

Jag var 14 år , gick alltså i årskurs 7. En brunet glad tjej. Men som vilken tonåring som hellst dyker det om små problem , men jag fick ett större och något som jag förstod långt senare. Jag led av en depression. Tänker jag tillbaka så var inte så mycket "roligt längre" man låtsades att de var roligt för att inbilla sig själv. But that doesnt work.

Min älskade familj , dem hade & har jag alltid kärlek till ,dem fick mig se ljuset i de hela.

Men ibland tror man att man klarar sig själv. Tar tag i saker & någonstans ligger det i att "hitta de perfekta livet = glädje" . Går du in på instagram så är det första du ser ett perfekt fitness liv utan rispor i kanterna. Eller?

Iallafall hon så kallade jag , bestämde mig för nu jävlar ska min kropp få röra på sig lite. Det var hälsosamt & ingen påverkan på vikten till en början. Men vad som faktiskt gick snett sen vet jag inte. För mycket ändrad kost & google så fick jag snabbt upp sökträffar på allt för kcal snål mat. Jag tänkte aldrig att "jag ska gå ner i vikt" utan mer jag ska få en fin kropp & att inte äta sådan mat ger inga resultat. Men någonstans hoppade de ätstörda beteendet i mig & jag var fast.

Att sedan 2 år fram skulle bestå av 2x inläggningar och en massa indraget skit för att jag var svår trodde jag aldrig , svår att vända på. Men jag visste & minns när jag bestämde mig för att vända Sommaren 2015.

Det sjukaste läskigaste & bara så creepy med dessa psykiska ätstördastörningar är att man inte märker det själv , man vet inte att man är sjuk! Det är inget vi ljuger om utan ren fakta. Man blir rädd för sig själv när man faktiskt är frisk. Att man inte insåg att detta beteende är inte normalt.

Aldrig mer behöva alltid ha en kudde för att inte få skavsår på rumpan , aldrig mer rullstol , aldrig mer sond , och aldrig mer utsätta min kropp för detta.

​Alla kan göra skillnad men de är alltid upp till dig själv bara du kan bestämma hur ditt liv ska se ut

Likes

Comments

Rubriken kan inte förutsäga eller sätta fingret på vad jag försöker förklara. Men låt oss ta steg bakåt , slå dig ner för detta inlägg kan väcka många känslor.

Har du någonsin tänk att du är för stor?

Att du är äcklig?

Att du inte duger?

Att den bästa metoden till ett perfekt yttre är att skippa mat?

Sneglat allt för mycket åt kalori innehållet?

Du är inte ensam , nästan 100 000 personer i Sverige enligt granskning från 2014 lider av någon slags ätstörning. Hade du någonsin tagit greppet om den om du visste att du aldrig skulle klara dig ur den själv? Skulle jag själv svara på frågan för ett par månader sedan. Hade jag svarat ja. En konstig trivsel kryper in i en. Man får en slags bästa (sämsta) vän. Men finally har en stor del av mig återvänt & jag är den Felicia jag är skapt till. Hade jag fått reda på att 2014 jag skulle drabbas av 2års anorexi när jag var 12år hade jag skrattat & sagt "nej det skulle aldrig hända feta mig".

Men precis vad var det egentligen värt? missa en massa medans man låg inne på sjukan? Många frågor men inga svar. Grejen är ju den att det uppstår en rädsla. Man lovar kanske någon att bli frisk , men precis vad höll man med det luftet? Nothing. Drar inte alla över en kant men det flesta kan nog intyga att såhär är det. Man kanske märker att fine jag är smal , men grejen är den att man tror att äter man blir man tjock. På en liten bit! Man tror att förvandlingen sker på en tugga av en baguette. Det är riktigt läskigt för de är det ända man tror på oavsett vad du i närheten säger , ätstörningen.

Låt mig få säga ett par ord, ett par sanna ord. Jag hoppas du , du som någon gång sagt att du inte duger , att din kropp är ful eller att dina ben vore smalare.

Du äter du har ex mens , din kropp mår bra. Stanna där. Låt inte din kropp stå ut med en smärta som du känner psykiskt. Släng vågen , släng måttbandet & kika inte in på onödiga hemsidor.

Jag kan alltid berätta vad jag gått igenom men har du inte vart på plats med mig eller vart jag , har du svårt att förstå vad för helvete jag levde i.

Min kropp (se bild). Mår nu bra 2kg ner & den trivs inte. Det kanske inte syns men skulle jag förlora ett par kilo fungerar inte mensen igen. Mensen är det ända tecken vi tjejer kan utgå ifrån.​Stay strong & hör av er angående , frågor som rör detta. Finns för er alla. Intervjuer osv skickas till min mail  

Likes

Comments

Vet ni , nu kan jag faktiskt snart kalla mig fd anorektiker. Jag har i två års tid kämpat med anorexi och går vi tillbaka ett år . Så sitter jag med mat tankar och väger runt 42 kg & två månader senare blir inlagd med sond.

Jag har gjort ett extremt jobb! Jag trodde att "när jag blir frisk blir jag fet" men det var helt enkelt en myt i mitt huvud. Jag accepterar min kropp nu & jag är inte pinsmal men jag är fin som jag är.

anledningen till att jag nu ser mig själv 98% frisk är för att jag fått tillbaka min mens. Min kropp mår finally bra. Den fungerar som en normal kropp & jag har nått en normal vikt för min kropp. Det var nästan exakt 2 år sedan jag hade mens senast och igår dykte den upp. Glädje , glädje. Det betyder lycka för att jag vet att min kropp mår bra.


Jag & nouw.com/jagärilma

Likes

Comments