Tanker

Jeg har det faktisk bra nå, jeg har avsluttet ting i løpet av helgen som jeg trodde jeg ikke kom til å klare å avslutte, og for meg er det et stort skritt i riktig retning! Jeg er fornøyd med meg selv, utrolig nok! Jeg føler meg lettere og jeg føler det at jeg faktisk kan si at det er OK å gjøre store endringer i livet når man ikke føler seg lykkelig i det livet man har, det krever enormt mye av deg selv og ja det kan knuse deg fullstendig i det du gjør det. Men når du tar deg tid til å ta vare på deg selv og skjerme deg litt bort fra det, så føles det bedre etterpå. Det er mange som nå mener det at jeg er veldig selvisk og egoistisk, men vet du hva? Det er faktisk mitt liv, jeg har lov å til å sette meg selv og mine behov først. Så jeg bryr meg faktisk ikke så mye om at jeg er selvisk og egoistisk nå, for skal jeg få det bra og være fornøyd med mitt liv. Så er dette den rette veien å gå.

Så får andre mene hva de vil og tenke hva de vil, for må man være selvisk. Så må man være selvisk for seg selv og sin fremtid!
Selv om jeg er sliten, så betyr ikke det at jeg gir opp! For jeg er kjempe sliten av alle avgjørelser og ting som jeg har avsluttet, men jeg gir meg ikke. Er det en ting jeg har lært meg selv og som jeg står for at jeg skal gjøre, så er det å gi meg selv et nytt og bedre liv. Og det å gi opp var noe jeg gjorde før, det er ikke noe jeg skal gjøre nå. Når jeg er sliten og lei nå er å ta vare på meg selv, hvile og gi meg selv en dag eller to til å hente meg selv inn igjen! Det tar selvfølgelig lengre tid for å komme meg videre i prosessen ved å hente meg inn igjen i et par dager, men jeg gir meg i alle fall ikke nå. Og det er et steg i riktig retning mot mitt nye liv!

Så unnskyld til alle dere som mener det at jeg er selvisk og egoistisk, men ville ikke du ha gjort det samme om det var deg det handlet om?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

God morgen!
Da har jeg jammen klart å få tatt bilder av min frokost også i litt solskinn sånn at bildene skal ta seg best ut, alt for bloggen liksom.. 

Men nok om det! I dag er det fredag og flere grunner til å smile, min grunn til å smile i dag må være at solen våknet sammen med meg og at det er The Voice i kveld! Merkelige grunner å smile for, men det er de små tingene i hverdagen som virkelig teller. I alle fall når man har hatt en periode som har vært litt vanskelig, og skal starte på en helt ny scratch! 

Jeg tenker det at dagen min kommer til å starte veldig rolig med min daglige smoothie bowl og min kruttsterke kaffe i selskap med God Morgen Norge, så må jeg vel ta en morgentur med jentene mine. Ja, forresten det har jeg ikke sagt! Jeg har to herlige hunder av rasen schæfer, det er disse to som altså er jentene mine. 

Etter endt morgentur med dem blir det vel en dusj, også har jeg en avtale med psykologen. Vi skal faktisk ut å spise middag sammen i ettermiddag, hun mener det at vi kan ta timen vår ute i dag siden hun vil se meg i et annet miljø og finne ut av noen detaljer. Uansett det er vel noe hun vet bedre enn meg og det er jeg egentlig glad for, men jeg tror det vil bli hyggelig med en helt ny setting enn å være på et trist kontor. 

Hva mer som skjer i dag enn det vet jeg faktisk ikke selv engang, jeg tror jeg tar det litt som det kommer og hva jeg føler for egentlig. Men uansett så lover jeg meg selv det at jeg skal sørge for at dette blir en god dag, for min egen del. Fordi jeg mener bestemt at jeg fortjener det!

Jeg ønsker alle en riktig god fredag og en aldeles nydelig helg!

Likes

Comments

Blogg

Hei jeg heter Therese, eller egentlig så er det mellomnavnet mitt. Men jeg tenker det er best for meg selv om jeg holder mitt personlige jeg utenfor denne bloggen, da det er mange som kan kjenne meg igjen fra blogger tidligere.

Jeg forsøker å ta opp igjen bloggingen da det alltid har vært min form for å uttrykke meg på, og fordi jeg har alltid fått bedre oversikt over meg selv av å ha en blogg. Jeg har sikkert hatt 10 forskjellige blogger, og har holdt på med blogging siden jeg var 16 år. Så for meg så er ikke livet det samme uten en blogg, men denne gangen kommer alt allikevel til å være anderledes. For jeg skal starte et nytt kapittel i livet, en helt ny start for meg selv. Og da blir bloggen mitt sted der jeg kan dokumentere og sortere alt av følelser og tanker, så denne bloggen vil bli svært personlig. Men også veldig viktig for meg, så derfor tenker jeg å ligge litt lavt med tanke på hvem jeg er.

Jeg kommer nok til å fortelle mer om meg selv underveis, men akkurat nå er jeg bare veldig glad for å innta mitt nye liv og for å starte helt på nytt. Så om du vil følge med meg og min reise til det bedre, så setter jeg pris på det!

Snakkes plutselig igjen...

Likes

Comments