Vart fruktansvärt tvärkallt idag o komme så sjukt mycke snö😣 det är fint med snö annars kan vintern egentligen skippas.., har fått så jäkla ont i halsen så svårt o ens svälja mat, tät i näsan och fryser hela tiden.. men men.. hoppas sommaren blir varm isf o inte en basic svensk sommar med massa regn o max 18 grader ute. Men när de e så kallt ute iaf så hinner man kolla serier, bara sen i fredags har jag hunnit kolla 3 serier så snart har jag inget o se på längre🙈 folk säger att julkalendern är as bra detta året?.. kan inte hålla med, av de 4 avsnitt jag sett så har de inte vart någon julkänslan alls.. men kanske blivit de längre in. Ikväll blir de att kolla klart serien Monster, vilket jag verkligen kan rekommendera till er som gillar norsk dramathriller🙌🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland är livet inte alltid så lätt. Gör misstag och massa fel, men det viktiga jag lärt mig av allt är att man får rätta till saker och ting och bevisa för sig själv och andra vad man verkligen egentligen vill. Även om man kanske inte vinner i slutändan är det alltid värt ett försök, sluta aldrig kämpa för det du tror på och det du vill för i slutändan kommer det alltid vara värt någonting. Se vad som är det viktigaste för en och tänka ett steg längre hela tiden och se vad följderna kan bli.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev ett blogginlägg! Det har vart lite mycket på sista tiden med skola och känslor så har inte blivit några inlägg. Men nu är jag tillbaka och ska försöka lägga upp minst en gång per dag. Just nu sitter jag hos min kusin, hon spelar och kollar youtube medan jag kollar youtube och funderar på att spela ett game av lol.

lite update om vad som hänt:

Jag har vart mycket med mina bästa vänner och min kusin. Jag sover hos min bästa vän Ylva nästan mer än vad jag sover hemma xD vi har så sjukt kul ihop och har aldrig tråkigt, är så kul att vi börjat umgås igen fast ännu mer ❤ Jag pratar och träffar Klara nästan varje dag i skolan så kul att vi blivit så bra vänner ❤ Sen har vi min lilla ros Alexandra jag träffat små korta stunder då och då, hon mår inte så bra till och från så har inte blivit att vi pratat så mycket eller setts som förr, men till helgen blir det nog att jag följer med henne till hennes föräldrar och har riktigt mysigt.

Jag har vart mycket med Maria med o haft tjejkvällar och vart på fest, det var riktigt jäkla roligt, fått träffa nya människor jag kommer fortsätta umgås med. Sedan har det vart lite kämpigt med många olika sorters känslor som nu har blivit mycket bättre, jag har börjat med nationella prov i skolan så är riktigt mycket vi ska hinna med. Jag har beställt och fått hem min balklänning från RebeccaStella 🌹 Nu ska jag bara köpa studentmössan och balskor. Ikväll blir det en varm dusch lite kvällsmat och mys och förhoppningsvis spela lol med vänner samt se bilar filmerna, gud va så länge sen jag kollade på dom så är bara tvungen😍

På onsdag blir det att jobba kväll då nya chefen för First Hotel B är på besök. Nationella prov i svenska på torsdag och tisdag är jag ledig 😝


Det var allt jag hade och berätta just idag blir mer under veckan, ni får ha det så bra 😊

Likes

Comments

Det har vart sjukt svårt att göra detta men nu är det slut. Tycker att det är sjukt omoget att blocka mej över allt, det var du som startade allt och skyllde allt på mig. Varje gång man blir dumpad eller gör slut med någon är det alltid svårt i början, känns tomt, man saknar människan men det är bara att gå vidare och se framåt. Detta var nog det bästa vi kunde göra även om det känns sjukt svårt just nu. Som ni förstår har jag och Linus gjort slut men har fina vänner och en underbar kusin som finns där för mej.

Nu ska jag se framåt, fixa skolan och va mycket med vänner. Ska ha sjukt roligt och inte tänka på att jag måste säga rätt saker för att ingen ska bli arg och säga elaka saker!.. kan äntligen slappna av och vara mig själv utan att nån är över mej med ett kontrollbehov.

Idag har jag en lektion, digitaltskapande. Ska göra klart "reklamvideo" och framföra för klassen
😰 sen ska jag vara en stund med klara på skolan och kanske ta en fika för att vänta på bussen hem till min bubbis☺️

Ha en bra dag alla
✋🏼

Likes

Comments

Ja då var det fredag igen!

Just nu sitter jag på skolan och ska ha digitaltskapande och göra 2 reklam inspelningar, eftersom man hatar att lyssna på sin egen röst får jag kidnappa vänner till att snacka istället 😨 Slutar vid 11.30 och måste vänta på min kära kusin Wilma som slutar 16.10 för att åka med henne hem till Åmål. Eftersom det inte regnar idag blir det nog mycket pokémon jakt och samla pokébollar så man klarar sig när man kommer hem till Bäckefors och Bengtsfors som bara har 1 pokéstop😒 Ikväll blir det att Wilma kommer spela minecraft och cod så jag ska öva upp mig mer på lol, har en grym vän som hjälper mig även om han själv är i lv 30 och jag bara 10😂

Det känns så sjukt konstigt att detta är den sista terminen på Strömkulle, studenten i Juni asså shit😳 Förstår inte vart alla andra år tog vägen så snabbt!.. Men men ska bli skönt att äntligen gå ur denna skolan. Det är ju e bra skola men förstår verkligen inte mig på våran rektor ibland!... Man får inte ta ledigt för någonting inte ens en enda dag.. När det står på olika sidor att det är ett visst antal dagar per termin lärarna får bevilja ledighet för elever, men rektorn går emot detta.. Jag bad om att få ledigt 2-3 dagar förra året för att jag kanske skulle utomlands med Linus och Kajsa, eftersom jag inte har frånvaro och är aldrig sjuk tänkte jag okej kommer nog funka men nejdå.. Sedan få reda på att rektorn beviljat en annan elev ledighet för att åka en fredag och shoppa.. asså what?! Och nu ska 2 stycken elever från min klass åka utomlands nästa vecka 4 dagar.. Blir så jävla irriterad på detta! Ska man säga nej ska man säga nej till ALLA! det ska inte vara vissa människor som har förmåner och ska kunna få ledigt när ingen annan ska få det! Det är inte bara jag från skolan som är irriterad över detta det är nästan halva skolan som inte förstår hur detta kommer sig att vi har ett sånt system och att rektorn säger ja till endel och nej till betydligt mer elever... Ett mail har iallafall skickats till rektorn om klagomål så hoppas på en förbättring! Skolan vill ha ett bra rykte men det går bara utför, det är slagsmål på skolan så elever blöder, det har vart knivar inblandat, vi får inte ha öppna dörrar där det dessutom är skyltat med en grön skylt som utrymningsväg som egentligen inte får vara låsta och detta med ledighet.. Tycker dock att det är bra att man rapporterar varje minut nu man kommer försent så kanske klasserna börjar sköta att komma i tid så man inte behöver vänta på folk som är försenade som dessutom rapporteras till CSN. Nog om detta!


Vill önska alla en trevlig helg!

Likes

Comments

Dax för dig och mig att reda upp våra liv, för att det ska ske får vi vara ifrån varandra ett tag. Känns jätte jobbigt att inte veta precis hur man vill ha det egentligen, har många funderingar och tankar som inte fallit på plats än. Du måste jobba dig uppåt samma för mig men på en annan nivå. Känns väldigt tomt utan dig men detta är vad som krävs och det är nog det bästa för båda just nu. Klart det känns jobbigt att det skulle bli såhär men det var dax att klara upp saker för att det ska funka och att både du och jag ska må bra, man kan inte bråka och va elaka mot varandra för att man går runt och mår dåligt själva. Det kommer bli bra i slutet men det kommer ta ett par veckor/månader tills dess får vi båda se framåt och se vad man har för känslor..
Nu ska jag fokusera på skolan så mycket jag bara kan och umgås med vänner och se om jag får detta jobb som vikarie som personlig assistent åt en dam, hade vart väldigt kul och se hur det skulle vara att gå den utbildningen till en viss del.
Hoppas allt löser sig snabbt och enkelt för bådas skull så båda kan må bra och starta ett bra liv vare sig det blir ihop eller inte
💕

Likes

Comments

Hej alla 👋

Tänkte i detta inlägget berätta kort 10 saker om mig själv som de flesta kanske inte vet om mig, vissa kanske redan vet skitsamma!

1: Jag har skriv och läs svårigheter. Jag stavar oftast helt fel särskilt när det ska vara typ 2 st l som i ordet kallt. Det är jätte svårt för mig och läsa, för jag tappar bort mig hela tiden om jag inte har ett papper eller följer med med ett finger, jag kan läsa 1 sida ur en bok eller tidning vad som helst och sedan glömma bort vad jag nyss läste. Det är ett stort problem för mig för jag tycker det hade underlättat väldigt mycket för mig att inte ha dom svårigheterna!


2: jag har inlärningssvårigheter. Jag har alltid varigt "dålig" i skolan. Inte dålig dålig men jag har det kämpigt. Jag har alltid haft problem med svenska och engelska framför allt! Mitt första godkända betyg i engelska var när jag gick ur 9an... Jag kämpar hela tiden i skolan och får muntliga prov osv för att klara av vissa saker och vissa saker är jag extremt bra på som alla har men men..


3: jag har skolkat sjukt mycket när jag gick på Bengtsgården 6-9an. Jag träffade människor som inte var så bra men dom var äldre och när man börjar 6an tycker man dom som går i 8an är coola och hänger med dom även om man inte borde.. Det påverkade självklart mina betyg också..


4: Jag är beroende av choklad! Jag älskar verkligen choklad och har alltid gjort. Det är nog det enda godis jag köper när jag ska handla godis då blir det 1-2 chokladkakor 1 vanlig och en daim.


5: Jag har blivit spelberoende- lol/leaug of legends. Jag har en kille som är beroende av detta spel men sedan en dag var jag på pitchers tog en öl och umgicks med linus och erik som jobbade i baren vilket han också spelar endel. Så fick jag bara en idé att när han slutar och vi kommit hem ska dom lära mig spela! Jag var sjukt sämst ofc men det var ändå kul. Jag fortsatte sedan dagen efter och dagen efter det att spela detta spelet och jag är verkligen fast! Har spelat det förut men det var ett bra tag sedan! Nu är det jag som sitter klistrad framför skärmen och spelar hela dagarna.. när linus gick och gymma herrom dagen med erik satte jag mej och spelade han var borta 1 timme sen satt jag i 5 timmar till sedan tyckte han att det var hans tur 😂 Men är kul att vi hittat ett gemensamt intresse iaf som jag tycker är azm👍


6: Jag har som ett personligt mål med 2017 att börja bli mer aktiv träningsmässigt. Jag ska börja gymma med linus så mycket det går och ut och motionera. Har gjort det 2 dagar nu och man känner i sig själv att man mår mycket bättre fysiskt och psykiskt. Jag är ingen människa som älskar att träna som vissa andra gör men med musik blir det en helt annan grej så för mej för att få motivation är att lyssna på musik medans och att jag vet att jag mår bättre av det, för jag är en väldigt lat människa 💤


7: En sak som alla som känner mej redan vet är att jag älskar färgen rosa! Det är den absolut finaste färgen enligt mig själv. När jag fyllde 17 fick jag en rosa enhörningslampa av min pojkvän som jag älskar sjukt mycket. I julklapp förra året asså inte julen som va nu men julen före det fick jag en tavla med en uggla på som var rosa som är sjukt fin! Jag vet inte många tycker att det är "barnsligt" med gulliga saker och att allt ska va i rosa men de e sån jag är och det är något jag älskar så jag bryr mej inte om vad andra säger om det.


8: jag älskar att titta på disney/barnfilmer. Jag kollar ofta på lejonkungen, my little ponny och prinsessfilmer! haters gonna hate i know men det är en del av min barndom jag inte kan släppa, tycker det är sjukt bra och jag vet inte men det är en sak jag ofta brukar kolla på 😍


9: Jag har haft rosa hår. Verkligen rosa rosa hår, funderar på att färga det rosa igen men ganska mycket ljusare typ korallfärg!


10: Jag älskar att titta på norska och danska tv serier. Kollade på en serie som heter dicte som är på danska tänkte först usch inte danska.. men blev helt låst vid den serien, sen har jag bara kollat på sånna serier på datan vet inte vad det beror på är en grej jag fått för mig bara att det är väldigt bra och kan inte sluta med😝


Det var dom 10 saker om mig själv, hoppas ni tyckte det var "intressant" eller vad man ska säga👀


Just nu sitter jag och kollar på youtube och spelar lol, linus är på jobbet men slutar alldeles snart tror och hoppas jag iaf🙏 Har haft en kväll med min svärmor med egengjord pizza och sett på filmer medan bubben är på jobbet och tjänar pengar💁 Nu ska jag fortsätta spela och kolla på klipp så ha det så bra ✋

Likes

Comments

Nu var det ett par dagar sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen! Det har vart fullt upp med julafton och allt firande så har inte tagit mig tiden att skriva ut något. Det är lite sjukt att det är 1 Januari idag eller snart är det ju 2 men klockan är just nu bara 23.40 xD

Jag har firat nyår uppe i Örebro hos Linus storasyster Emma med hennes kille, familj och vänner! Det blev lite sällskapsspel, musik, alkohol och god tacos 😝 Det var ganska segt ett tag när det blev lite slött men jag Erik och Linus räddade upp det sista timmarna med musik och någon god dricka Erik blandade 😍 Vi la oss i sängen vid 05.00 cirkus, låg och pratade lite grann och somnade inom kort, vi gick upp vid 14.00. Det var trevligt inte den bästa festen man vart på men helt okej, det var trevligt det är ju huvudsaken!

Nu har jag och Linus suttit och spelat varsitt game på lol och kollat youtube, nu blir det att ta en dusch eftersom gårdagen gjorde en lite dirty😣 Sen ska vi se på film och serie och bara mysa em helt slö kväll blir perfa efter en hel natt med festande 👌


Likes

Comments

Gårdagen hade blandade känslor! Var på julbord hos Linus mormor vilket var jätte mysigt och roligt, linus fick åka efter 2 timmar eftersom han skulle hinna till jobbet. Jag stannade kvar ett par timmar med Kajsa och sedan när vi kom hem kom Vanda och Martin & hämtade mig för att åka till pitchers. Där blev det lite fest och sjukt mycket människor! Tillslut var det inte ens roligt för det var sån kö och så trångt! jag lärde känna nya människor vilket var trevligt, träffade en gammal vikarie och några från min gamla klass. Sedan är det en person som hör av sig och är sjukt taskig men men.. Bara ta bort och gå vidare, ingen idé att lägga energi på det när man mår bra annars! Idag har jag legat i sängen och spelat för det mesta, har nyss tagit en dusch så jag skulle bli ren och fräsch igen, Kajsa gick till jobbet för en stund sedan, Linus åkte på ett julbord hos hans farmor för nån timme sedan, jag orkade inte följa med så jag ska se på youtube och dricka smoothie 😍

Senare kommer Linus hem igen och då är Linus storasyster Emma och hennes kille Erik med, när Kajsa slutat jobbet blir det att ha mys och öppna julklappar 😊Likes

Comments

God jul allihopa☃️🎁

Idag har det varigt en helt fantastiskt mysig hemmadag i år hade vi i våran familj en jul med pyjamas på
😄 har ätit gröt till frukost som alltid sedan har vi öppnat paket, kollat på Kalle ofc👍🏼 första gången jag fått vara tomte till 2 andra familjer med😬 julen är så mysig alla umgås äter julbord öppnar paket äter godis och grejar med sina nya saker, sedan sitter man där på kvällen jätte mätt så man nästan spyr men ändå äter man mer godis och efterrätt 😄

Det jag har fått i år

500kr
Örhängen som är små ugglor
Halsband
Skor
Naglar+lim
Fransar+lim
T-shirt
2 mjukissätt med 3 emoji apor på
4 tavlor
Navel+ögonbryns piercingar
Parfym
Klänning
Väggklocka
2 mobilskal
Trådlösa hörlurar
Borste som plattar håret när den e varm
Nagelpennor
Fransböjare
Jag och min kille fick king and Queen T-shirtar av mamma o pappa förra veckan som en tidig julklapp
Knästrumpor vita och svarta av Alexandra
❤️

Nu får alla njuta av kvällen och ha jätte mysigt i sina sällskap
🎁☃️

Likes

Comments