Det var inte så roligt ute på vägarna igår, fast jag fastnade med att kolla på en serie som jag börjat följa "Scandal" heter den, det var så spännande så stackars Oscar fick köra själv. 🙄 (Förlåt älskling.. 😳❤️)

Direkt när vi kom upp så blev vi bjudna på middag med prat och det var mycket trevligt. Vi känner oss så välkomnade. Vi var över en sväng till Jonas och Jessika för att prata om måndagens lägenhetsbesök och arbetsintervjuer. Samt dagens fotbollsmatcher och körkortet som jag håller på med. Jag och bittan kom fram till att jag nog ska boka risktvåan redan den 10 februari.
😅

Somnade 21:00 igår, det var nog första gången på över ett år som jag somnade så tidigt. Och att jag tog mig upp 07:15 idag, det är ändå ett mirakel. Haha. 💁🏻

Nu sitter vi i bilen påväg till Umeå. Idag väntas fotbollsmatcher, Oscar ska spela. Jag och Fanny hänger bland annat på för att spana in killar, givetvis, jag min Oscar och hon.....
🙈 Lite trött det är jag, det ska erkännas. Oscar laddar upp med musik i lurarna, min sötsak. ⚽️

Det var väll egentligen allt för nu. 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Du ska vara fri som fågeln i morgon stunden - sa Märit igår kväll när vi nattsuddade. Det gör nog ondast ändå på något vis, att lämna henne. Min Märit.

Jag är ju fri som en fågel tänker jag, som nu ska pröva min vingar och flytta ut ur fågelboet. Känslan påminner om när man gick ut femman och alla lärare stod uppradade smått tårögda med en ros i hand, för att ta avsked och för oss blev det ett nytt kapitel i livet.

Samma sak när vi gick ut nian, tog farväl, fick en ros och åkte på en planka ut genom fönstret.

Eller som nu senast när det var massa dagar fyllt av skratt, sånger, glädje, vänskap och fina kläder. En gnutta alkohol och alla hade vi vita mössor på oss. Studenten, tiden gick så fort, och vi hade alla så kul. Balerna dom glömmer man aldrig, tiden med klassen, flakåkningen eller eufori ruset i kroppen som man nog aldrig kommer få uppleva igen. Efter den dagen började så verkligen ett nytt kapitel. Och helt lost, det var vi nog alla.

Men det här med flytten det känns som ett stort steg det också, det gör ont att lämna familjen, vännerna och livet i Östersund. Jag ska inte bara flytta hemifrån, jag ska byta stad, samhälle och plats att leva på. Fast jag tror att allt ordnar sig bara vi kommer upp, bitarna kommer falla på plats och livspusslet att gå ihop. Så länge vi har varandra så klarar vi allt, även om det låter klyschigt.

Det är NU allvaret börjar, men det trivs jag som så bra av. Nu ska jag utforska vuxenlivet och skapa mig erfarenheter att bära med mig, jag ska forma mitt liv så som jag vill ha det.

Veckans största aktivitet, ATT packa kartonger. Tio stycken blev det, men det är klart. Jag har ju haft tre hem så det är väll egentligen inget konstigt med det.

Det här ska bli en spännande resa som vi kommer att få ta mycket lärdom av, men det är ju det som är det roliga.

Nu ska jag vara social med min Oscar, så att han inte somnar bakom ratten. Idag är vi påväg till Oscars pappa som bor i Gussjö en mycket trevlig man, för att inte glömma hans sambo. Hur som helst så fortsätter resan mot Robertsfors i morgon och vad som händer då. Det visar sig.


Live, Laugh, Love. - Sofia


  • 331 Readers

Likes

Comments