Idag har det regnat precis hela dagen. Ganska skönt faktiskt. Har dock haft huvudvärk hela dagen. Jag har det ibland. Ont som tusan gör det och inget hjälper för att lindra den. Någon form av migrän troligen.
Hur som helst så är det slut på semestern nu. Imorgon är det back to work. Känns faktiskt ganska bra. Jag har haft de fyra bästa och sämsta semesterveckorna någonsin. De bästa för att vädret har varit strålande under hela semestern. Vi hade en fantastisk vecka på västkusten. Vi har gjort korta dagsutflykter och haft det bra på alla sätt och vis. De sämsta veckorna pga att vi nu efter ett par års velande och funderade bestämt oss för att separera. Vi är de bästa vännerna men kärleken har tagit slut. Barnen tog det bra och det är nog mycket pga att de ser att mamma och pappa är vänner. Vi umgås och skrattar tillsammans som vi alltid gjort. Vilket känns otroligt bra. Samtidigt är det såklart jobbigt att sätta punkt efter 18 år tillsammans. Och det är inte det lättaste att hitta lägenhet tyvärr. 

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att skaffa mig en blogg men inte riktigt kommit till skott. Sen vet jag inte heller riktigt vad jag skulle skriva. Vad bloggen skulle handla om. Och vilka skulle läsa den?
Nu har jag i alla fall kommit så långt att bloggen är skapad. Dock endast tillgänglig för mig själv än så länge. 😉
Jag vill nog testa mig fram lite på egen hand först. Innan jag låter någon annan läsa den. 😊

Likes

Comments