Nu har vi hämtat minis fina vrålåk, så snygg att bara titta på:) skall bli roligt att få prova den på våra grusvägar här hemma. Det blev en Bugaboo Buffalo med svart chassi och beiga suffletten. Vi provade även andra märken såsom Emmaljunga och brio men bugaboo tog priset då vi upplevde den som smidigast att packa med , fälla ihop och den mest stabila att köra på ojämn terräng. Sedan är det ett plus att handtaget går att dra upp långt, vilket passar oss med långa ben.
Det skall bli kul att se om mini är lika nöjda som vi:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag kämpat och slitit!
Symaskinen är inte min bästa vän men skam den som ger sig. Både min mormor och mamma var och är väldigt duktiga, men för min del bara det krånglar.
I dag har jag sytt ett babynest, inte helt lätt men jag är relativt nöjd med resultatet , dock är den lite skev och ojämn men den är gjord med kärlek och några vredesutbrott ;) haha

Ikväll har vi haft Roxie här och bara slappat i soffan, Fredrik har jour och då blir det inte mycket gjort.
I morgon kommer Roger och Nettan och hjälper oss med de sista av renoveringen , det som har hamnat på efterkälken, nu när bebis kan dyka upp närsomhelst.

Likes

Comments

Tänk att detta är vårt hem , så nära till vattnet! Jameson njuter för fullt, nästan varje dag blir det ett dopp för honom, matte och husse badar mest fötterna!

Likes

Comments

Jag har länge känt att något saknas i vårt matsalsrum, tidigare har det bara varit målat vitt, men så fick jag syn på denna vackra tapet från Boråstapeter. Den heter Falsterbo 4016 och är helt ljuvlig. Svagt ljusgrå med härligt mönster. Snäll mamma som jag har kom och hjälpte sin hög gravida dotter och på 2h timmar var vi klara. Tack mamma !

Mönsterpassningen var lätt och limmet rullades direkt på väggen så vi slapp allt kladd. Jag gillade att tapeten var tjockare ,vilket gjorde att den var lätt att '"styra" på plats .

Nu har vi lite kvar med listerna men sen kommer det slutgiltiga resultatet!

Likes

Comments

Vilken överraskning, jag som trodde att denna söndag skulle bli som alla andra dagar , men ack så fel jag hade!

Förmiddagen började med ärenden och sedan åkte vi hem till pappa och mamma på middag. Vi fick mammas jätte goda mat och pappa blev klippt. Saknar mina saxar och kunder nu när jag är hemma, men samtidigt är det väldigt skönt att bara kunna fokusera på mig själv och mini, min kropp hade aldrig klarat salongslivet nu , som jag i vanliga fall älskar.


Efter middagen sa mamma till mig att gå på toaletten för vi skulle åka en sväng. Gravid och snurrig som jag är så frågar jag inte mer utan lyder henne. 'Vi sätter oss i bilen och köper jordgubbar. Sedan kör vi mot vår hus, dum som jag är reflekterar jag inte mer över detta.
Mamma tycker vi skall gå in och de gjorde vi , innanför dörren står mina nära och kära. Min svärmor Nettan , min barndomsvän Linn, min trogne bandmedlem Jenny, min bäste vän Julia, min kollega och vän Sandra, min fd kollega och vän Nathalie med sin dotter Felicia och Alexandra min vän som är förlovad med Fredriks bästa barndomsvän Jonas. Tänk vilka fina människor jag är berikad med!


Hela huset var pyntat med ballonger,vimplar och konfetti. Jag fick jätte god fika. Jennys syster hade gjort en jätte fin tårta som såg ut som en mage, jordgubbar och cupecakes.

Eftermiddagen kantrades med lekar och skratt, vi fick smaka barnmat ,byta blöja och ha frågesport. Sandra vann priset som "årets barnvakt."

Sedan fick jag öppna paket som var till mini och så mycket fint vi fick , kläder,filt och bok är bara några få saker. Sedan hade Julia gjort en jätte fin blöjtårta =)


Tack snälla underbara familj och vänner , ni är fantastiska !


Likes

Comments

Vilken underbar dag i solen , jag har njutit till fullo, inget regn eller kalla vindar utan bara värmen.

I dag har jag hälsat på hos Lovisa, vi satt ute , fika och pratade om våra snart kommande bebisar. Mysigt att träffa någon som är i samma situation , och mysigt för vår mini att få träffa någon i samma ålder senare. Det kommer skilja ca 8 v mellan våra små.

I kväll blev det taco hos mamma och pappa , Fredrik är på FooFighters.
Jag hoppar innerligt att morgondagen bjuder på lika trevligt väder som i dag!Likes

Comments

Vackra ting mår man gott i själen av!
Denna fina väggdekorationen med en orkidé fick följa med hem, hoppas innerligt att den överlever.
Jag älskar blommor men orkidéer och jag är inte vänner.
Just nu hänger den i vårt matsalsrum, tänkte bjuda på fler bilder längre fram.

Likes

Comments

​I dag är det en trött blivande mamma som sitter framför dator, egentligen hade jag behövt städa, tvätta, sitta med papper till företaget och små greja. Man jag orkar inget alls, har fastnat i soffan där varken tv:n eller underhållning är igång. Kanske är precis vad jag behöver ? Mina fogar bråkar och vetekudden är så skön. Jag och Jameson sitter och tittar på kossorna utanför, igår kom en ny kalv!

Om 3 h kommer mamma och Nettan (min svärmor) hit, vi skall sätta dem i bilen och åka iväg på morsdagsmiddag, destinationen är hemlig. Vi får se vad de tycker .

Ha en fortsatt trevlig söndag mina vänner, Kram  

Likes

Comments

Fredrik är den finaste människan som finns i mitt liv. Han vet alltid vad som är rätt eller fel. 

Fredrik kom in i mitt liv en varm sommarkväll 2008 och har sedan dess haft hela mitt hjärta. 

Med Fredrik är jag alltid i trygga händer,behöver aldrig känna mig orolig och han finns alltid vid min sida i varje val jag gör. 

Fredrik är min raka motsats men samtidigt är vi väldigt lika. 

Fredrik , min Fredrik , jag älskar dig så innerligt!Du kommer bli världens bästa pappa.....
Likes

Comments