Att vara utomlands är det bästa jag vet, jag tror att det är många som håller med mig om detta!
Jag fick äran att åka till Grekland i en vecka för att få lite semester. För att vara ärlig så behövde jag det, redigt mycket. Det var min första rediga semester på flera år och det var helt fantastiskt! Jag kände hur min kropp och själ mådde mycket bättre på alla möjliga vis och är så glad över att jag fick denna veckan av mitt liv gjord🌞 Jag vill också dela lite bilder från denna vecka till er!
Vad gör du på din semester? Har du några bra restips?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan så fick jag en katt vid namn Leo. Som jag hade längtat efter ett pälsdjur i mitt liv (då vi bara hade en nakenhund) som kunde förgylla mitt liv lite mer. Jag är så glad över att kunna säga att han har allt jag någonsin kunnat önska mig hos en päls-vän. Att alltid ha någon att gosa ihop med. Att bli förälskad i ett djur såhär snabbt trodde jag inte var möjligt, men trotts allt är det en katt vi pratar om.. 😂Ta en stund och visa din kärlek till just ditt djur idag och påminn dig om hur fantastiskt det är att ha en vän som just den. ❤Har du en katt eller något annat djur i ditt liv? Berätta gärna!

Likes

Comments

Vad ska jag göra under min sommar? Vad ska du göra under din sommar?
Jag ska faktiskt jobba hela sommaren, från och med idag! Det jag ska arbeta inom är hemtjänsten, som är helt nytt för mig men ingår fortfarande i att hjälpa människor, som är det jag vill hålla på med. Jag är nervös, som vanligt, men hoppas på att det kommer gå bra. Har du arbetat inom hemtjänsten? Hur var/är det?

Likes

Comments

Efter 3 hela år så har jag äntligen tagit studenten! 3 år av hårt arbete, svåra beslut, stora och små arbeten, vänner, ovänner och mycket ny kunskap. Jag är nog så skoltrött som det bara går att bli och jag är stolt över både mig och alla andra som klarade dessa tre åren utan att ge upp. Nu kommer jobb och alla möjligheter som livet kan ge en människa.🎒

Likes

Comments

Idag tänkte jag prata lite om den nya netflixserien "13 Reasons Why"! Många av er har säkert hört om denna och till och med sätt den, vissa av er vet inte vad detta är.
Jag såg klart denna serie på en och en halv dag, samtidigt som den sedan tog hårt på min själ. Att se hur skolan idag egentligen ser ut, vissa har sett detta i verkliga livet och vissa visste inte att detta fanns i skolor idag. Jag tycker att alla ska titta på denna serie för att uppmärksamma mobbning i dagens skolor och hur lärare egentligen "hjälper" folk som behöver hjälp. Vad tycker ni? Vad kände ni som sett denna serie? Själv kände jag en väldig likhet genom hela min barndom och min egen statistik i huvudet säger att ungefär 95% av alla kvinnor har gått igenom minst en av dessa 13 stadier som beskrivs i denna serie!
Jag är inte man, och kan därför inte säga samma sak om dem då jag inte har kunskapen om hur alla killar har det i det vardagliga livet men jag vet många män som känner likheterna i grupptrycken och hur de också, sakta, trycks ner mot marken i skolan, och utanför.

Med detta vill jag bara säga, titta på serien! Du är inte själv! Det finns folk som bryr sig och vi borde ta hand om varandra bättre än att mobba andra, vi är trotts allt i år 2017?
Tack

Likes

Comments

Så vad händer i mitt liv? Jo jag ska pierca mig O.O Jag ska få en näspiercing! Hur sjukt är inte det?! Jag har tänkt på det rätt länge men det kom upp först nu för ett litet tag sedan då jag och en kompis bestämde oss för att göra detta. Är nervös men det kommer nog gå bra! Har just du piercat dig någonstans? Vill du göra det igen? Berätta!

Hörs 👋

Likes

Comments

Jag har länge velat börja träna för att få upp min kondition då jag aldrig har arbetat för att få upp den förut, så ni kan nästan förstå ur illa det är. Utan att ha haft någon motivation av att börja så har man alltid kunnat skjuta upp det längre och längre fram, detta har samtidigt fått mig att bli latare på ett sätt då jag nu den senaste tiden också har fått ett höjt sockerberoende än vad jag någonsin har haft förut i mitt liv.
Jag har nu fått hjälp av min pappa, som en motivation till att få upp min kondition, och tillsammans fått ihop ett träningsschema som jag nu är väldigt peppad till att följa helt och hållet.
Till er alla som vill börja träna men inte har någon motivation till det så vill jag ge er tipset att ta hjälp av en, eller flera personer. Ni kan då motivera varandra och bestämma tider som alla måste hålla så att man inte har något att skylla på. Ni kan också tillsammans välja ett kostschema, om man vill, för att också äta tillräckligt när man tränar. (Detta gör inte jag och man måste såklart inte.)
Jag är väldigt glad över att jag har tagit tag i de saker som jag länge velat göra och jag tänker fortsätta framåt!
Tack för mig! 👋

Likes

Comments

Youtube har länge varit där när jag behövt något att göra eller komma bort från. Idag tänkte jag ge er 5 tips på manliga youtubers som finns där ute, engelska, för jag själv vet desperationen man kan få av att inte ha någon/något att titta på under dagarna.
Jag kommer senare göra en med 5 kvinnliga youtubers!


Jag tänkte börja med killarna vid namn Kian and Jc (Eng): Två killar som lever livet, man kan ta del av deras allt "lata" vloggar men också deras helt orimliga galna ideer av youtube klipp som antingen skadar någon eller innehåller att stöka runt det överallt. Två goingar som lätt får dig att skratta!👯
Nästa person är Pointlessblog (Eng): Killen vid namn Alfie som gör vanliga videos men också både gör vloggar (PointlessBlogVlogs) och gaming videos(PointlessBlogGames) utöver allt det andra. En kille som drar med sina tittare på äventyr och som får personer att le varje dag med sina fåniga kommentarer.👫
ThatcherJoe (Eng): Well... Vad kan man säga, han är som han är helt enkelt. Se på honom när han missar så enkla lösningar på ThatcherJoeGames eller hans,som han brukar säga, inte daily vlogs på ThatcherJoeVlogs 🏠
Mark Ferris (Eng)
är en redig goding som gör allt möjligt på sin kanal med hjälp av sin klumpighet, charm och positivitet bygger upp sina videos på bästa sätt, denna killen är helt klart min förebild <3🐠
Sist men inte minst har vi gruppen Good Mythical Morning (Eng): Om du vill se två män, Rhett och Link, äta sådant som man absolut inte ska äta, kvälja, lära sina tittare konstig fakta eller bara visa sin kärlek för varandra på konstiga sätt så är detta rätt för dig! 🐔

Jag hoppas på att detta var till nytta eller så har ni plötsligt hittat en ny bästa vän 👀! Let's talk about our lovely youtubers!
👋
Likes

Comments

För det första vill jag säga, I'm back! 👏

Det har varit mycket med skolan den senaste tiden och det har dragit ut mycket av min fritid, men också gjort det svårt för mig att skriva här. Men nu är det värsta äntligen över och jag är tillbaka igen!
Detta betyder också att jag äntligen har kunnat lyssna på mina podcasts som jag ligger efter med och jag ville bara berätta om en sak som jag började fundera på under ett avsnitt som jag idag lyssnade på.
Ämnet är nyårslöften, och jag vet att detta är sent in i 2017 redan, jag har dock aldrig varit mycket för nyårslöften men på grund av vad som nu snurrar i mitt huvud så har jag detta året bestämt mig för att ta ett löfte som många idag använder sig av, just att titta över mitt liv och tänka efter! Varför jag just valde detta är för att jag, en gång för alla, borde ta kontroll över mitt liv! Att verkligen titta över vad som verkligen är bra och dåligt för mig, både människor och vanor eller saker runt omkring mig, för att sedan försöka få bort det negativa som sänker ner mig så att jag börjar gå uppåt! Jag skulle verkligen behöva detta och jag uppmanar er som läser detta att i alla fall titta över dessa saker för att se vad som egentligen tynger ner er, vare sig det är mycket eller lite! Jag tycker det är viktigt att titta över dessa sakerna lite då och då och samtidigt våga ta tag i det så att man själv sedan mår bättre.
Jag är stolt över att kunna säga stopp samtidigt som jag kan resa mig från det som trycker ner mig! Det borde du också vara! 👐

Likes

Comments

Under en lång tid nu så har jag haft något som kallas för APL som innebär att åka ut i arbetslivet för att arbeta i 7 veckor totalt.
Nu är det skolan som väntar.
Vårterminen har också precis startat och detta kommer antagligen bli den jobbigaste tiden i skolan, så önska mig lycka till! 😁
Jag har också bestämt mig för att inte ta högskoleprovet i vår då jag är rädd för att få färre poäng på detta då jag har ganska bra betyg nu, är detta ett bra beslut?

Jag hoppas att alla har det bra och njuter av snön som precis har kommit, samtidigt som vi nu kan se fram emot våren som är runt hörnet!
Ha det bra!

Likes

Comments