Jag brukar alltid vilja pynta lite inför jul och tycker själv väldigt mycket om julen, det är den bästa tiden på året egentligen. Men redan för två veckor sedan så berättade folk runt omkring mig om folk som redan börjat julpynta hemma, va? För två veckor sedan så var vi i början av november, alltså ungefär 2 månader innan jul? Jag vet inte om folk miste fel på månaderna eller om folk bara är allmänt uppspelta detta året av någon anledning 😂
Tyckte det var rätt roligt att ta upp detta då jag nyligen såg min granne som har ändrat hela sin lägenhet inför jul redan.
Tycker det är intressant hur vi alla är olika inom detta ämne och samtidigt få idéer från andra folks fönster-dekorationer med julpynt 😁 Jag själv kan inte göra detta förrän vi är i rätt månad, annars förstörs min julkänsla när väl julen är här.
Hur gör du? Vad känner du inför jul?

Ha det bra så länge!👋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vaknade på morgonen och såg att snön har landat på marken och som ser ut för att stanna i denna stund. Det var fint att se på då snön fortfarande var helt orörd, men samtidigt fick jag en stor klump i magen då jag inte gillar snö egentligen på grund av just slasket som kommer fram, smuts som visar sig tydligt och det kalla vädret som jag aldrig har lärt mig att gilla, samtidigt som jag är väldigt lättfrusen av mig. Jag vill alltid ha lite snö till jul då jag får lite mer julkänsla av det hela under den stunden, men med mer än en månad kvar till dess så är det för tidigt för min del.
Tid för att ta fram de allra tjockaste kläderna, flera koppar te och de allra varmaste filtarna och göra sig redo för den långa vintern vi har att vänta oss.

Ha det bra så länge! 👋

Likes

Comments

Att vara sjuk... Ush, ja vart ska man börja. Det värsta som finns, i just det tillfället, är att vara sjuk. Näsan rinner, halsen svider samtidigt som huvudet ger upp totalt. Livet suger helt enkelt om man ska sammanfatta det kort.

Vad ska man göra är då frågan.

Jag brukar kura ihop mig i en filt, antingen vid tv:n eller vid min dator, ta koppar med te och kaffe lite då och då och bara nysa ut som en elefant. Det finns egentligen inte något mer att göra än att göra det bästa av situationen och sedan vänta ut det. Visst, det kommer ta några dagar men då har man istället tid för att komma ifatt serier eller, som jag älskar, läsa böcker som man inte har haft tid att läsa ännu.

Vad brukar du göra när du är sjuk? Brukar du vara sjuk ofta?

Ha det bra så länge! 👋

Likes

Comments

Så denna veckan har det varit den så kallade halloween veckan. Jag själv brukar inte fira halloween, eller gå ut för att göra något speciellt denna veckan. Jag antar att jag inte är så mycket för olika högtider, förutom jul och födelsedagar. Men igår hittade jag och en vän sjukt söta och roliga fladdermus dräkter som var så mjuka så att det inte var sant, och tro det eller ej, de hade vingar! Dock köpte ingen av oss dessa utan bara prövade på att ha dem på, samt såklart tog några bilder för att se hur dumma vi egentligen såg ut. 😳😁
Det jag KÖPTE var en orange hoodie som hade lite halloween tema till sig, dock köpte jag den för färgens skull. 🔥

Vi passade också på att göra en liten photoshoot när vi ändå kunde! Vi satsade inte redigt på att bilderna skulle bli bra utan bara för att ha en rolig dag tillsammans med mycket skratt! Fantastiska bilder blev bara en bonus i slutet av denna dag❤

Firar ni halloween? Vilken högtid är roligast tycker du?

Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Att vara utomlands är det bästa jag vet, jag tror att det är många som håller med mig om detta!
Jag fick äran att åka till Grekland i en vecka för att få lite semester. För att vara ärlig så behövde jag det, redigt mycket. Det var min första rediga semester på flera år och det var helt fantastiskt! Jag kände hur min kropp och själ mådde mycket bättre på alla möjliga vis och är så glad över att jag fick denna veckan av mitt liv gjord🌞 Jag vill också dela lite bilder från denna vecka till er!
Vad gör du på din semester? Har du några bra restips?

Likes

Comments

För ett tag sedan så fick jag en katt vid namn Leo. Som jag hade längtat efter ett pälsdjur i mitt liv (då vi bara hade en nakenhund) som kunde förgylla mitt liv lite mer. Jag är så glad över att kunna säga att han har allt jag någonsin kunnat önska mig hos en päls-vän. Att alltid ha någon att gosa ihop med. Att bli förälskad i ett djur såhär snabbt trodde jag inte var möjligt, men trotts allt är det en katt vi pratar om.. 😂Ta en stund och visa din kärlek till just ditt djur idag och påminn dig om hur fantastiskt det är att ha en vän som just den. ❤Har du en katt eller något annat djur i ditt liv? Berätta gärna!

Likes

Comments

Vad ska jag göra under min sommar? Vad ska du göra under din sommar?
Jag ska faktiskt jobba hela sommaren, från och med idag! Det jag ska arbeta inom är hemtjänsten, som är helt nytt för mig men ingår fortfarande i att hjälpa människor, som är det jag vill hålla på med. Jag är nervös, som vanligt, men hoppas på att det kommer gå bra. Har du arbetat inom hemtjänsten? Hur var/är det?

Likes

Comments

Efter 3 hela år så har jag äntligen tagit studenten! 3 år av hårt arbete, svåra beslut, stora och små arbeten, vänner, ovänner och mycket ny kunskap. Jag är nog så skoltrött som det bara går att bli och jag är stolt över både mig och alla andra som klarade dessa tre åren utan att ge upp. Nu kommer jobb och alla möjligheter som livet kan ge en människa.🎒

Likes

Comments

Idag tänkte jag prata lite om den nya netflixserien "13 Reasons Why"! Många av er har säkert hört om denna och till och med sätt den, vissa av er vet inte vad detta är.
Jag såg klart denna serie på en och en halv dag, samtidigt som den sedan tog hårt på min själ. Att se hur skolan idag egentligen ser ut, vissa har sett detta i verkliga livet och vissa visste inte att detta fanns i skolor idag. Jag tycker att alla ska titta på denna serie för att uppmärksamma mobbning i dagens skolor och hur lärare egentligen "hjälper" folk som behöver hjälp. Vad tycker ni? Vad kände ni som sett denna serie? Själv kände jag en väldig likhet genom hela min barndom och min egen statistik i huvudet säger att ungefär 95% av alla kvinnor har gått igenom minst en av dessa 13 stadier som beskrivs i denna serie!
Jag är inte man, och kan därför inte säga samma sak om dem då jag inte har kunskapen om hur alla killar har det i det vardagliga livet men jag vet många män som känner likheterna i grupptrycken och hur de också, sakta, trycks ner mot marken i skolan, och utanför.

Med detta vill jag bara säga, titta på serien! Du är inte själv! Det finns folk som bryr sig och vi borde ta hand om varandra bättre än att mobba andra, vi är trotts allt i år 2017?
Tack

Likes

Comments

Så vad händer i mitt liv? Jo jag ska pierca mig O.O Jag ska få en näspiercing! Hur sjukt är inte det?! Jag har tänkt på det rätt länge men det kom upp först nu för ett litet tag sedan då jag och en kompis bestämde oss för att göra detta. Är nervös men det kommer nog gå bra! Har just du piercat dig någonstans? Vill du göra det igen? Berätta!

Hörs 👋

Likes

Comments