View tracker

Jo, men i det stora hela har det varit en lättare dag idag än igår - skönt! Men det beror nog på att jag höll mig sysselsatt hela dagen☺.
Faktiskt gjorde jag ett litet avsteg på kvällen, kom jag på nu. Barnen hade frågat efter glögg så när vi var o handlade köpte vi med en flaska alkoholfritt. Barnen fick en varsinn liten mugg av den o maken o jag av den med alkohol. Pepparkakorna var framme men de hoppade jag (så klart!) över. 1 tsk mandel o 2 russin blev det också. Killarna var nöjda o glada, speciellt lillkillen älskar traditioner!

Trevlig första advent!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tuffaste dagen hittills! Inte så konstigt, idag hade vi fikagäster på besök o gjorde dessutom årets pepparkakshus. Massa go adventsfika o julgott så långt ögat nådde! Dessutom hann vi med att julpynta. NU känns julen nära!

Snälla, hoppas att jag håller ut ikväll - imorgon blir säkert lättare!

Håll tuillhägodo med lite julbilder!

Likes

Comments

View tracker

GUD vad jag också vill ha! Det har gått jättebra, är inne på dag 4, men ikväll blir tuff! Tror att jag hoppar över soppan ikväll o käkar plockmat - skämt - jag äter en proteinbar istället, skulle jag säga😂!

Hade tänkt käka ren kur i 2 veckor - så nu gäller det att bita ihop med 1:a advent l helg överhuvudtaget.

Jag är stark, jag fixar det här!!!

Likes

Comments

Idag är det den tredje dagen på ren kur o det går bra, förutom att jag känner mig lite uttråkad. Dessutom är ögonen lite trötta, sömniga sådär... vet inte vad det beror på men så är det.

Ska iväg o handla skor med lillkillen när han slutar skolan. BRA med lite sysselsättning. Har jobbat bort det jag måste o det var seeegt o har ingen lust att ta tag i näsra jobb. Nåja, det blir nog bra. Ska ta med en shake att äta när lillkillen o jag fikar. Det blir min lunch - slurp!

Ja, det var nog allt för nu.

Tjingeling!

Likes

Comments

Dag 2 gick förvånansvärt bra! Imorgon ska bli den värsta dagen, sen blir det bättre men eftersom ingen av de 2 första dagarna varit speciellt svår ska nog dag 3 också gå bra☺.

Dags att sova - nattinatti😴

Likes

Comments

Lunch-shaken på café med storsonen
45 min. på gymmet
CB-soppa till kvällsmat
Kvällslektyr, min CB-bibel😆

Likes

Comments

Betydligt rundare kinder på bara ett par veckor. Resultatet av stress, varför stressäter jag?

Nu är det dags att ta tag i vikten genom att dra i nödbromsen. 2 veckor ren CB-kur, undantaget den 30/11 då maken o jag har 15-årig bröllopsdag. Annars all in CB.

Första dagen idag, frukost o lunch avklarade. Nu iväg till gymmet med storsonen.

Hej så länge!

Likes

Comments

Hejhej!

Det blev CB till frukost o lunch idag, båda målen tidigare än vanligt pga. att jag skulle på föreläsning i Göteborg: frukost vid 9 innan jag åkte o lunch vid 13 strax innan föreläsningen. Efter föreläsningen stannade jag kvar på UB för lite skolarbete o blev så hungrig att jag inte kunde koncentrera mig. Så jag åt en proteinbar. Den hjälpte bara för stunden, hade nog druckit för lite för de brukar mötta, så jag o mamma, som jag sover hos i natt eftersom jag har tidig föreläsning imorgon, gick ut o åt på kvällen. Jag åt en god Ceasar sallad, dock utan krutonger o bara halva portionen dressing.

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag är nöjd ändå.

Likes

Comments

Japp, har fixat ytterligare en dag med ren kur - heja mig! Ligger åter i sängen o skriver. Maken känner sig krasslig o jag måste upp tidigt imorgon - leverans av ganska stort o tidsintensivt jobb på fm o sen iväg till Göteborg på föreläsning. Så det passar bra att krypa till kojs tidigt. Nåja, klockan är snart 11, så det blev inte lika tidigt som det var tänkt. Nåja.

Idag var storsonen o jag iväg o gymtränade efter arbete, skolarbete o sonens skoldag. Det blev 30 min. crosstrainer som enligt maskinen resulterade i ca 400 förbrända kalorier. Efter det styrka lika länge: armar, mage o lår. Klapp på axeln, bra jobbat O kul var det också!

Imorgon ska jag köra ren kur igen. Sover hos mamma eftersom hon bor närmare Gbg. Har föreläsning imorgon em o övermorgon fm. Men i övermorgon ska jag först köra henne till sjukhuset som ligger åt fel håll, så nån tid sparar jag inte. Men mamma är glad att jag hjälper henne. Hoppas i alla fall hinna med tåget dtrax efter 8...

Nu ska jag sova. Gonatt!

Finaste huset!

Galnaste, roligaste o goaste vovven som finns! O envis är han också!

Likes

Comments

Jajamän, idag fick jag till en ren CB-kurdag! Ligger i sängen o ska strax släcka - så jag kan redan nu säga att det gick vägen - jippiiiii!

Vovven värmer makens plats🤗

Likes

Comments