OMG, vad gott det är med tomatsoppa - o såååå enkelt att göra! O lite lättcremefraiche  ovanpå o lite kalkonkött för proteinernas skull o vips så har man fått i sig en mättande soppa på under 200 kcal som man står sig på i många timmar! Jag använder 500 gram passerade tomater, konsistensen är perfekt från början!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bästa träningsdagen i år! Maken stretar på han med. 1 h genomkörare. Ikväll är jag värd att hänga framför teven

Jobbintervjun gick bra, ska vicka på en skola i en vecka i mars med ca 4 lektioner per dag. Gå bredvid ett par lektioner veckan innan med ordinarie lärare. Ska bli jättekul! Springvick enstaka lektioner kommer inte att funka eftersom jag har 40 min. att köra dit. Men hela eller halva dagar ska funka. Roligt att testa om lärarjobbet är min grej. Faktiskt var det min plan efter studenten för många herrans år sen. Jo faktiskt tog jag studenten 1990! Det är väl många herrans år sen?

Likes

Comments

Ja, haha, sitter på tåget på väg till Göteborg. Nu ska nämligen denna lantis ut på storstadsstök med 20 år yngre ex-kursare! Ska bli jättekul att träffa mina vänner igen, har inte setts på nästan 3 månader! Mina killar får ha fredagsmys utan mig idag!

Likes

Comments

Kände mig märkligt bedstämd i morse, lite känsla av meningslöshet med allt. Kan det vara så att klimakteriet börjar göra sig gällande så smått. Eller är det vanligt vinterdepp? Ja jag har i alla fall inget att klaga över, så nåt sånt måste det vara. Idag var jag ledig och dessutom skulle en grävare komma o gräva fram fiberledningen till huset - snart är vi hör på landet också med fiber. Dessutom var rörmokaren här som ska fixa en toa åt oss på övervåningen. Allt gick bra och "best case"-lösningen funkade. Vovven och jag tog en häääärlig morgonpromenad i solen och dessutom ringde jag tillbaka till vikarieansvarig på ett gymnasium i stan. Jag vill läsa in pedagogiken för att kunna undervisa på gymnasiet. Spännande! Ska på intervju på måndag. Eftermiddagen tillbringades med storsonen. Det blev en kaffe på stan, biltvätt o gymmet. Så du ser, jag har absolut inget att klaga på, hade verkligen en bra dag idag!

Likes

Comments

Jättefina blommor av maken (o lillsonen som valde färg) o trisslotter av mamma till hela familjen. Minstingen skrapade sin i morse och vann prompt 30 ×10 kronor! Och han som aldrig vinner vann 300 kr "bara sådär", det brukar annars vars storebror som gör det. Resten öppnas ikväll - spännande!

Härlig Alla hjärtans dag!

Likes

Comments

Den här veckan tänker jag äggfasta. Känner mig pluffsig och vill snabbt göra mig av med vätskan som jag samlade på mig ynder helgen efter att ha ätit lite för gott. Fast jag äggfastar på mitt eget vis. Jag tänker hålla mig till vlcd men i i stort sett bara äta ägg. Idag blev det två kokta ägg med salt till frukost, 150 kcal totalt.

Likes

Comments

Hejhej!

Maken o jag var och såg Macken på Lorensbergsteatern förra helgen. Vilken nostalgitrip, snacka om "trip back on memory lane"! Det var så underbart, du vet när man träffar en gammal go vän från förr som det bara klickar med på en gång. Att det var 30 år sen sist (OMG!) spelar liksom ingen roll. Vi hade bokat bord på restaursngen o hade en fantastisk kväll, från början till slut! Finklädda var vi också -  observera att jag hade på mig samma kavaj som jag hade på mig när vi gifte oss borgerligt för över 15 år sen! Yes! Är sååå nöjd med min storlek o gillar mitt korta hår skarpt!

Likes

Comments

Översta bilderna är från idag (tog dem på en toa på stan...), de undre är från februari 2016, innan jag gick ner 11 kg med Cambridgedieten.

Likes

Comments

Ja, nu är det dags att skärpa till sig igen, så idag blir det VLCD för hela slanten. Igår noterades veckans största slarv, där i princip allt var tillåtet på kvällen. Onödigt men jag skyller på mensen som kom som ett brev på posten idag.

Måste ta reda på hur jag kan förebygga denna månatliga katastroffas dagarna innan mensen, det är ju helt klart hormonerna som slår slint. Jag tappar nästan förståndet, jo men verkligen.

Idag har jag kommit till sans igen, tackolov! Min största motivation: före- och efterbilderna. Vill aldrig dit igen, här, under 70-strecket, vill jag stanna!

Före då...

Före och efter...

Har tydligen ingen helbild på mig med aktuell frisyr. Sitter i bilen nu, men det kommer en bild snart!

Här ser man lite mer...

Likes

Comments

Det är lätt att bli lite slarvig med VLCD när man egentligen är nöjd med sitt utseende. Så det har jag varit i två dagar nu - slarvat men också varit nöjd med mitt utseende. Absolut inte tokslarvat men inte heller hållit mig till 800 kcal. Och idag ska vi provlaga en het korvgryta som vi ska bjuda vänner på om den blir lyckad. Bara ordet korv har ju över 800 kcal. Jaja, vad är det man säger: Livet kom emellan. Så är det! Sen är det dags att ta nya tag. Imorgon alltså. För "fet är ju en dag imorr'n, då"...

Likes

Comments